Platformda çıkıcak sonucu ve yorumları çok merak ediyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Platformda çıkıcak sonucu ve yorumları çok merak ediyorum
Biriyle sevgili iken başkasından çok etkilenmiştim. tuhaf bı his karşı koyamiyordum. İçimden hep onunla olmak, öpmek, sarılmak, koklamak gibi duygular geçiyordu, kendime zor hakim oluyordum. Aklım sanki benimle oyun oynuyordu rüyalarımda onunla sabahlara kadar sevistigimi falan goruyordum. Kafayı yedim herhalde diye dusunurken..
o kişi bana belli bir süre sonra açıldı. Hislerim karsilikliydi. Onu nasıl istiyordum bir bilsen. Tüm varlığınla onun olmak istiyordum. Sevgilimi basit şeyler öne sürerek yapamadığımi, olmadığını, bitmesi gerektiğini söyledim. Direkt başkasına aşık oldum desem üzülecekti. Kalp kırmadan ufak pruzler cikarip bitirdim. şu an arzuladigim kişiyle evliyim. Bı oğlum var. Pişman değilim.
Başı kötü sonu güzel mantıklı bir davranış
Bu dünyaya bı defa geliyorum dimi. Bazen insanın biraz bencil olmasi da gerekiyor kendi hayatı için. hep başkalarını mutlu etmek için yaşanmaz.
Bazen başkasını mutlu etmek kendini mutlu etmenin yolu oluyor, kendini mutlu etmek kendine kötülükde olabiliyor
Cevap
8Cevap
Aldatmadım, aldatıldıysam bile haberim olmadı.
önümüzdeki maçlara bakıyoruz o zaman :d
Yapcak bir şey yok :D
:)))
olmadı.
Beni kıskanmaktan aldatmaya eminim ki vakit bulamamıştır.. güzel sevmek ayrı bir meziyet
Aşırı kıskançlık bunaltmaz mı?
Lanet ettirir..
Kaç yıllık evlisiniz veya birliktesiniz?
Maziden kalma
aldattım bu hafta oldu once soyle oldu bi kızla tanıştım kıza sevgilim var dedim bişey yapicakzki sohbet muhabebt dedi neyse biz buluştuk buluşma saatimiz 05.00 dedi dedim o saate ne yapcaz ne olcak gibisnden konuştu neyse gittim ve saat 6 da kız arakşım aradı ve çok şaşırıdm nerdesin sen bu saaate dedi dışardıyım dedim kimlesin sen dedi kimse yok yanımda dedim napıyon bu saate geçirstirm işte uyku tutumadı vs akşam sevgilimle buluştum sabah kimle konuştun vs emin misn dedi ama altıma sıçıcaktım kız dediki hayatıdna başka birimi var dedi gozleri doldu aglamya başladı sarıldım neden boyle düşünüoyorusn dedim instadan fake bi hesap sevgilin çarşamba günü saat 05.00 de biriyle buluşcak diye yazmış sevgilimde inanmamış tabi kanıtın var mı diye sorumuş kızın adı xxxx soyadı: adı güzel diye soylemiş sordu sen bu kızı nerden tanıyon benide tanıştır snap konumumdan gormuş beni dışarda oldgumu kızla tanıştırmam gerekiyor ama nasıl yapcagımı bilmiyorum diger kızla konuşmam lazım
Aldatmadım ama aldatılmışımdır kesin ben çok safım haberim olmamıştır yani
saf kız varsa alırım
İlkokulda bir şey yaşamıştım aldatılma adına, sayılır mı ajdhwhdhe
Montunu mu astın montunun üstüne wşföspfmsd
Yok ya msn zamanlarıydı, benim kankam sevgilimden hoşlanıyormuş ama bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordu. Biz herkesten gizliyorduk nedense ajdjwjs
Kankam msnden, x'e yarın kağıda benimle çıkar mısın yazıp vericem dedi ben de tamam dedim, nasıl olsa hayır der diye. Evet demiş😂
Msn dedin duygulandım kız arkadaşımla görüntülü konuşmadan önce saçlarımı ıslatıp önünü aşşağıya indirip ortasını dikerdim :(
Ahhfhwjs ah o günler
Hmm kadar çok aldatılan yoktur herald ( aldatmadm tbiki)
aynı kişi tarafından mı?
üzücü :(
Aldatmadım, şüphe duyduğum zaman bitirdim.
Anlatmak istersen dinlerim
Bu konuda netim, şüphe duyuyorsam biter. Gereksiz drama ihtiyaç yok. Herkese bunu öneririm.
aldatildikkkk aldatildikkk en kralı yaşandı baba OASHAGDİDOOCLPSLWLWL
Sevgilimle yeni barıştım. O zaman yurtdışın dönecektim benim için veda partisi verdiler. Ordada alkolün dibine vurduk. Sonra kız ben sana evine davet etti saat 11 gibiydi evinde seks yaptık kazak bi kızdı ve çok iyiydi. Saat 1 gibi tekrar cluba eğlenmeye devam ederken orada rus bii kız vardı nerdesin seni bulamadım dedi. Sonra o gece sabaha kadar onunla seks yaptık. Alkolün etkisiyle böyle oldu
bence herkes ya aldatilmistir ya da aldatmistir
maalesef zamanında, aynı anda 3 kişiyi aldattım ve şu an yalnızım.
Aldatılmak !! gurur kaybı yaşatır güven kaybına yol açabilir kişiye göre değişebilir,
Aldatılmadım yakalamadım aldattım ama yakalanmadım son anda yakalanmaktan kurtulduğum oldu yalan yok 😊
anlatmak ıstersen dinlerim
4 tane sevgilim vardı. Neyini anlatayım 😄
Bu kadarını bilmen yeterli 😄karıştırma
peki 😁
Pişman oldum yani iyi bişey değil tavsiye etmem
kimse istemez
İnsan başına kötü olaylar gelince anlıyor. böyle şeylerin oyuncak olmadığını.
anlat diyoz yok diyon
boş ver
Aldatıldım, ben de aldattım intikam için.
Değdi mi
değmemis sanırım
Bana da öyle geliyorr
@tersbakiss Değdi. Aldatmasına rağmen affetmem yönünde baskı yapıyordu bir kerelik hata diyerek. Ben de eşitledim. O da bir kerelik hata olmadığını anladı. Bazıları empati yapamadığı için zorla yaptırmak gerekiyor böyle.
Hmm katılmıyorum ama mutluysan sıkıntı yok
buluşma gibi mi yoksa daha farklı bir aldatma mı?
@tersbakiss Herkesin vereceği tepki farklı olur doğal olarak.
Fiziksel bir aldatma değil.
Peki bunu hiç bilmemek? Aldatmadım ama aldatıldım mı aldatılıyor muyum bilmiyorum
bu his bile çok kötü.
Ne aldattım nede aldatildim çünkü hiç konuştuğum olmadi
nerdeydin dayı içerde miydin
Yok ya aşk meşk işlerine uzagim
yener çeviğin erkek versiyonusun o zaman konuştuğuna basarsın nikahı
Yiok
iyi olmasında
Yok ikiside olmadı bende Allah şükür
iyi bari olmasın :d
Aldatıldım mı evet. Aldattım mı hayır
üzücü
Çok şükür hiç o dala değdirmedi hayat