Kocamın ikinci hanım alırım şakasınin altında yatan nedir?

Merhaba ben beş yıllık evliyim bir çocuğumuz var. Severek evlendik ve elhamdülillah çok da mutluyuz. Ayda bir belki tartışırız o da ufak tefek şeyler olur. Sohbetimiz iletişimimiz de sorun yok su aralar daha iyi. Ancak eşim dört yıldır bana ikinci kadın şakası yapar beni kızdırmak delirtmek hoşuna gidiyormuş öyle söylüyor. Ama telefonu ortadadır gizlisi saklisi yok bı yalanını yakalamadim doğal biridir.

Şimdilerde de bikac aydir ben ikinci eş Alicam benim öyle bı hakkım var kullanıyim madem falan deyip güler. Bana açık olsun benden cekinmesin duvar ormesin die artık seslenmeyi bıraktım çünkü kizdigimda surat asiyo şaka yapmiyo konusmuyo soğuk duruyor. Böyle olunca daha kötü. Oyuzden gülüp geciyorum falan.
Beni cok beğenir herseyimiz çok uyumlu ve güzel.
Şimdi ben artık seslenmeyi bırakınca iyice dozu arttırdı ve ben de artık o konu üzerinden sakalasmaya, alıştım gibi bişey oldu. Ama içim hiç rahat değil öyle bir adam asla değil beni kaybetmekten de çok korkar çok da seviyo biliyorum. Ama bu şakaların sonu kötüye gider mi yoksa dilinde olanın içinde olmaz mı asıl sinsilerden mi korkmaliyiz? Erkek mantığı ile cvp bekliyorum teşekkürler
Kocamın ikinci hanım alırım şakasınin altında yatan nedir?