2006-2009 yıllarını çok özlüyorum. Bu dönemde çok mutluydum ondan öncesi ve sonrası çok b* tan şeyler yaşadım limanına sığındığım yıllar orada ve o yaşlarda kaldım o zaman birlikte vakit geçirdiğim bana değer verip seven insanlar çok mutlu ve hiçbiri yanımda değil hem kız arkadaşlarım hemde beni o zaman seven biri vardı hepsi evlenmiş gerçekten bana değer verselerdi o kişi ve arkadaşım yanımda olurdu oyşe değil mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kısmı güzel yapan senin inçindeki sevgiydi. O hala içinde. Yeni insanlar ara. Ara ara ara. Dünyadaki işlerimizden biri de bu zaten.
O kişiye 10 önce sene ulaştığımda bana dedi ki çocukluktu o zamanlar. Benim duygularım gerçekti ama onun değilmiş
Dedim ya güzel olanlar sendekilerdi ve o potansiyel hala içinde. Şimdinin ve kendinin tadını çıkart.
kendimi hiç istenmeyen ve sevgiye layık görülmeyen biri hissettim nedense
İnsanların hep bir arada kalabilmesi mümkün değil. Ailemizi severiz ama hep yanlarında duramayız. Karakterimiz bizi hep başka yerlere götürür. Her şey değişiyor. Büyük çoğunluk ilk sevdiğinin yanında değil. Bu onların hiç sevmediğini göstermez. İnsan bir kere sever fikri de yanlış. İnsan çok kere sever. Her yaşanan kendi yaşandığı anda gerçektir. Sevgileri gerçek değilmiş diye kendini üzme, bu yanlış. İlk aşkım evlendi boşandı. O beni de sevdi, boşandığı kişiyi de sevdi. Şimdi tekrar olsun ister miyim, istemem. Boşandığı için değil. Çok da sevdim ama artık ben o kişi değilim.
Ben Neden hep aynı kişiyim peki yani şu an hayatımdaki kişi olmasaydı onu tercih ederdim
Hayatında biri var ve aynı kişi değilsin. Aynı olsan başkasını hiçbir şekilde kabul edemezdin. Ha bunu o kadar sevmiyor olabilirsin. Biri gelsin seni beyninden, kalbinden vursun, şu ankini de geçmiştekini de oldukları yerde bırakırsın. Bu inları sevmediğin anlamına gelmiyor. Sadece yenileniyorsun.
Yanında olmaları evlenmeyecekleri manasına gelmiyor, bu biraz size bağli
Ben 10 sene önce o kişiye ulaştım ve tekrar birbirimizi seçebiliriz dediğim de çocukluktu dedi ben duygularımı hiç küçümsemedim ama onun duyguları yalanmış
Yani genelde herkeste o yürek yok mangal gibi, sen hayatına bak geçmişte takılı kalma yoksa coğu seyi kaçırır ve daha çok üzülürsün önüne bak değişim yavaş ama sancilarla olur umarım sana hak ettiğin değeri vercek birini bulursun
Ben zaten nişanlıyım nişanlım çok iyi biri ama ondan önce çok yıprandım hatta nişanlımdan önce o kişiye ben yıllar önce mesaj attım çok kötğvseyler yaşıyorum iyi değilim beni tekrar sev yazmıştım ne aptalca evlendiğini öyle öğrenmiştim çok üzülmüştüm şu an o çocuk neden aklıma geliyor peki nişanlımı çok seviyorum bu arada ama ben geçmişte çok yıprandım gep hayatıma kötü insanlar çıktı acaba dedim o kişiyle olsaydım hayatımda neşer olurdu kötü insanlar hiç çıkmaz mıydı karşıma 29 yaşında çok yıpranmış bir kadınım beni o üzmedi sevgilim değildi zaten reddetmiştim iyiliğe öyle olmuş çünkü gerçekten sevseydi beni arardı sorardı bu ara aklıma o çok geliyor sence neden özellikle regl döneminde onunla yaşadığım mahalleyi çok özlüyorum. İki gündür çok ağladım aslında onu sevdiğim için değil şu an onun mahallesi dayımlarım oturduğu mahalleydi dayımda vefat etti dedem de ya gerçekten o zamanlar çok güzeldi o zamanlardan sonrs çok acı çektim anlatsam oturur ağlarsın başıma çok kötü olaylar geldi niye böyleyim ben 😞 şu an sukruypruö çok iyi bi ilişkim var ama beynim çok durgun çok yorgun niye niyeniyeeeeeee niye aklımdan çıkmıyor o cpcuk sence beni mi düşünüyor o da kötü anlamda değil tabiii sonuçta o evli ben nişanlı ve nişanlımı zaten seviyorum.
Knk bazen bir şeyi neden hatırlıyorum diye direndiğin vakit beyin o noktayı işaretliyor ve tekrar tekrar hatırliyorsun bu kotü bir şey. Sadece akışına bırak belliki hayla bir şeyleri kabullenemedin bende öyleydim ama herkes başka birinin misafir oyuncusu iken kendi hayatının başrolüdür. Demem oki akışına bırak , nişanlını kaybetme birbirinize sahip çıkın ve bir ömür mesud olun
Evet öyle nişanlımı zaten onun huyuna benzetiyorum birazda ikisinin de ilk hediyeydi hayat çok garip ben galiba birazda okb liyim ya zamanlar güzeldi çünkü dayımda dedemde hayattaydı belki de onunla olan zamanları o yüzden özledim
Knk akışına bırak unu neden hatırlıyorum durumunu çok iyi biliyorum sadece bu tafsiyeyi verebilirim sakin ol , akışına bırak ve yaşamana devam et
Aklıma niye düştü bu kadar onu anlamadım çekim yasasından mı omu düşündü acaba brni kızı olmuş acaba adına ne koydu böyle şeyler düşünüyorum
Çok düşünüyorsun ,:)
Evet bu düşünce bebi çok rahatsız ediyor ve regl döneminde oluyor bu
Ben de çok özlüyorum geçmişi
Asla büyümek istemiyorum
ben de öyle sürekli geçmişi özlüyorum :/
Geçmişii özlemekk acı bir gerçek