AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çocukken yapılmıştı 100 üzeri falan dediler ama gerçekçimi bilmiyorum
Gerçekten mi nasıl hissediyorsun peki insan iliskilerin kariyer hayatın nasıl etkiledi mi seni
Yoo insan ilişkilerim gayet iyi işimde başarılıyım tipimde güzel kendime haz tarzım var Bi sıkıntı yok
Tuhaf olduğunu düşündüğüm için sormadım çocukken zorbalığa ugradin mi
Tam tersi ben zorbaydım
Hadi ya tam terside oluyor demekki çok mu yaramazdin
Evet
Yaş aldikca düzeldi mi peki
Evet 25 Yaşındayım normalim şu an
Lisedeyken rehber hocam yapmıştı.
Ne çıktı ve nasıl yönlendirdi seni
125 falan çıkmıştı sanırım. Bir yönlendirme yapmadı. İQ seviyesi şu veya bu yeteneğe ilgisi olduğunu göstermez. İQ daha çok bilgisayarlardaki işlemciye benziyor. Yani İQ ne kadar yüksekse kişi o kadar hızlı öğreniyor.
Var 130 çıktı
Yazanların içindeki en yüksek sayı seninki. Nasıl etkiledi seni
Şahsen bir faydasını görmedim şuana kadar ancak ben de daha çok sinir yapıyor galiba farkındalık konusundan kaynaklı olabilir belki
Çevrendeki her şeye çok duyarlısin değil mi. Peki konuşkan misin sessiz mi
Genel olarak çenesi düşük biriyim çok yönlülük gibi bir lanetin esiriyim eskiden duyarlılık konusu hayatımı olumsuz etkiliyordu ancak şimdi kontrol ben de ve bir çok kişi tarafından çok dert yanilan yardım istenilen kişi konumuna geliyorum çözüm önerileri bakımından öyle tabi ve şöyle bir algı var insanlarda çok yüksek bir IQ başarılı insan ilişkileri başarılı bir hayat zenginlik ve refah içerisinde yasatmiyor kişinin hayatını olumsuz anlamda etkiliyor anksiyete okb gibi konulardan dolayı hayatına doğru düzgün odaklanmana bazen bu tip konular engel olabiliyor ve iyi bir yalanı mantıklı bir zemine oturtunca bir çok insan gibi kandırıla bilme yanlış yapa bilme ihtimalimiz çok yüksek oluyor düz dünya saçmalığını savunan insanlar da var zeka bazen seni diğerlerinden ayıran bir özellik olsada çalışma hayatında çalışmanın disiplinli olmanın önüne hiç bir şey kolay kolay gecemiyor başarı konusunda
Merak ettiğim şeyi güzel aciklamissin aslında. Teşekkürler.
Rica ederim başka aklına takılan bir soru varsa cevaplaya bileceğim bu konuyla bağlantılı olan mümkün mertebe cevaplarım
Peki bu yapılan testler nasıl yapılıyor
Aslında çok değişken testleri var zeka sadece IQ dan ibaret değil çünkü sosyal zeka görsel zeka müzikal zeka gibi ve başka kategorilere sahip zeka tipleri var daha aklıma gelmeyen başka türler dahil olmak üzere her birinin kendine has bir testi var misal ben Türkiye zeka vakfının çok eskiden para ödüllü zeka yarışmalarına katıldım iyi bir derece yaptım sonra neler olabilecek diyerek devamını getirmemiştim ve bir nedeni yoktu yani bu konuda en detaylı kaynak burası diyebilirim daha sağlıklı bir bilgi edinmiş olursun aslında
Doksan bir
İyi bir sayı mi bu peki özel eğitim aldın mi
Hayır almadım mühendisim
Bir statun var güzel
Matematiksel zekam iyidir sözelim kötü haha
😂😂 55 x 69078 kaç eder
Yok anasınn sjsjsjsjsjs
😂😂 e hadii
3500000-4000000 arası 😀 hesap makinası ya da yazmadan zor