Benim ailem akrabalarım çok ilgisiz alakasız. Hiç beni arayan sormayan koruyan yok çocukluğumdan beri çok uç olaylar yaşadığımda babam sadece karşı tarafa biraz gözüktü onda da ben haklı karşı taraf suçlu olmasına rağmen hiç kavga edip olay çıkarmadan karşı tarafı pohpohlayıp egosunu okşayıp kapadı olayı. Benim hiç içim soğumadı yani. Lafta annemle yaşıyorum ama hiçbir ilişkimiz sohbetimiz vs yok yani ilgilenmez benimle. Yalandan bir yemek yapar sadece. Hayatıma insan almaya ya da dışarıya karşı korkuyorum çünkü insanlar yalnız göründe taciz edip zorbalık yapıp her anlamda işte süistimal etmeye çalışıyor. Terapiye gidiyorum da o da tabii direk şunu yap bunu yap demiyor dinliyor sadece. Ne yapmak lazım hani düzgün dost vs edinmeye çalışıyorum ama ya uzakta oldukları için kopuyoruz ya da işte onlar da kötü çıkıyor süistimal ediyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadrolu bekarım yalnızım, bir kadın için yalnız olmak yalnız kalmak yalnız yaşamak çok daha zor çünkü sapığı pisliği suistimalcisi hepsi var maalesef. En iyisi kimseye ödün vermeden kimseye de çok yalnız olduğunu belli etmeden yaşaman. Dostun çevren varsa tek başına yaşıyorsan annemle beraber yaşıyorum diyebilirsin. Terapiler hicbişey demez, bazı psikiyatri doktorları da antidepresana zorluyor hiç gerekmez, hayatı kendi başına yaşamaya yalnızlığını belli etmemeye çalışacaksın bir dedektif gibi casus gibi kendini deşifre etmemeye çalışacaksın insanlara karşı. İnsanların senin ne olduğunu nasıl bir yaşama sahip olduğunu asla bilmemeliler. Bilince de ipin ucu kopuyor haberleşiyorlar şu kiz bekar yalnız yaşıyor evlendirelim sevgilisi olsun diye başına bela açıyorlar. Dikkatli ol lütfen. Sende benim gibi kadrolu bekar gibisin. Allah yolunu bahtını açık etsin güzel insan.
Yok ben annemle yaşıyorum ama dediğin çok doğru. Bekar yaşarken taciz eden sapığı çok olduğu için zaten annemle yaşıyorum güvenlik açısından. Yoksa kuryesi ev sahibi herkes tek güzel bekar kadın diye sulanıyor. İşyerinde de hiç özelimi anlatmam zaten sorarlarsa da pek bahsetmem. Okurken de böyleydim hani çok belli etmiyorum dışardan zaten ama yine de arada güvenip dost sevgili sırdaş oluyorsun bazı insanlarla. Onlarda da işte kötü çıkıyor o travma yaratıyor tabii.
Ya ben öz babamdan taciz görmüş biriyim ya da annem paramı çaldı etti yani daha başta kendi anneme babama güvenmiyorum dışarıya niye güveneyim zaten insanların çoğu çok kötü. Ondan hep güçlü gözükmek lazım kimseye yaranı göstermeyeceksin.
Babamdan taciz görmüş biriyim diyince içim cız etti Allah yardımcın olsun bu devirde evlenmeyi bırak arkadaşına komşuna hiçkimseye güvenemezsin. Güvenlik gereği tedbirleri elinden kaçırmaman gerek. Bunu mecbur yapmak zorundasın. Birileri sana insanları tanı açıl dese bile boş ver. Yaşın ilerledikçe yalnızlığın sana verdiği o hisle birlikte ve çevrenden arkadaşlarından evlenenleri görünce de üzülme sakın. Evlilik bir marifet değildir hele ki bu devirde güvenilir insan yok aldatan çok belası çok pisliği çok artık devir bunu götürüyor. Sen hayatına bak yoluna önüne bak güvenlik gereği de kimselerle çok muhattap olma annenle yaşıyorsun bitti. Yaş ilerledikçe bu kız niye evlenmiyor kesin geçmişi olmuştur dedikodularına da aldırış etme bizim mahallede 40 yaşında biri var bekar, birileri arkasından konuşuyormuş kadın gül gibi sıkıntısız stressiz ailesiyle yaşıyor anne babasıyla. Sakın insanlara aldırış etme herkes kendi işine gücüne baksın. Bu hayat böyle maalesef. Gönül isterdi ki adam gibi bir adam karşına çıksın evlen yuvanı kur yuvan olsun çoluk çocuğa karış ama bu devirde zor bu işler güven meselesi.
Yok ya kim ne diyecek ne diyebilir ki onlara ne. Millet sussun diye önüme gelenle mi evlencem. evet babanın sevmemesi ilgilenmemesi üstüne tacizi iğrenç tabii. İğrenç bir adam zaten görüşmüyor konuşmuyorum. Annem desen de laf olsun diye var işte öyle bi ihtiyaçta yine iş görüyor arada ama o kadar ama o olmasa tamamen yalnız kalırım. Annem de hep beni başından atma derdinde sevgisi bağı yok hep bana yurtdışına git filan diyip duruyor sevmiyor beni.
Aynen zaten zarar görmemek için insanlarla mesafeli takılıyorum. Dikkatliyim çok o konuda. canım saçma başıma bela gelebilecek şeyler yapmıyorum ama belli de olmaz sonuçta bi şey olabiliyor yine o zaman da uğraşıyorum. Güzel olmak zor işte sarkan eden de çok oluyor. Hem güzelliğimi yaşamak istiyorum gem de taciz edilmemek istiyorum işte.
Ya olay evlilik değil de insan kafadengi insanlar olsun istiyor arkadaş sevgili vs ama işte bulması zor. Ara ara buluyorum ama kısa sürüyor bitiyor ya da mesafeler giriyor araya işte. Genel büyük sağlam aile lazım bence hayatta ama bende o yok. Benim akrabalarım samimiyetsiz sevgisiz insanlar. Arasam etsem zorla konuşuyorlar yalandan.
Hayatın yaşamış olduğun bir noktası seni frenliyor farkında mısın? Anne babanın yaptıklarından dolayı kendini güçlü durmak zorunda olduğunu hissetmen seni herşeye karşı güçlü yapıyor. Güzel kızlar genelde çevrelerinden gördüğü ilginin etkisiyle kendini bulunmaz hint kumaşı zannettikleri için kibirlerine ve egolarına yenik düşünüyorlar kendilerini kimseye layık görmedikleri için de flörtöz ve takılmalık ilişkilerin verdiği ayrılık psikolojisinin etkisi altında kalıyorlar. Gözleri kibirlilikle şişiyor ve kimseyi görmez oluyorlar. Ama sen öyle olmazsın sana güveniyorum. Çünkü insanlara karşı tedbirlisin. Korkuyorsun içinde korku var. O güzel kızların içlerinde korku yok başıma bişey gelir mi diye. Geldiği zaman yine akillanmıyorlar. Kadınların biraz daha tedbirli olması gerekiyor çünkü kadınlar güzellik abidesidir Allah'ın kadınlara verdiği bir hediyedir bunu silah olarak kullanan kadınlar da var kendi cinsiyetini güzelliğini kullanan kadınlar var. Senin öyle bişey yapacağın aklımın ucundan gecmez zaten öyleleri su testisi su yolda kırılır misali başlarına her şey gelebiliyor çevreden. Sen herseyin farkındasın insanlara karşı mesafeni de koruyabiliyorsun korkuyorsun geçmiş travman var. Allaha emanet ol her zaman. Sen güçlü durdukça korkma hicbişeyden ama yine de tedbirli ol.
Bak ben kendimden örnek vereyim arkadaşım yok, çevrem yok ailem var onlarda elinden geleni yaptı evlenmeyi de düşünmüyorum eşyalarım da var yatakodası takımı oturma odası takımı her şey hazır ama evlilik düşünmüyorum. Çünkü başıma bela almak istemiyorum. Arkadaş dediğin zaten menfaati olunca işi düşünce arayan kişiler. Annen baban düşünürdü bu hayatta bi tek onlar bile düşünmüyorsa el oğlu seni hiç düşünmez kimse seni düşünmez. Bu hayatta her zaman kendi ayaklarının uzerinde durmasını bileceksin kimseye muhtaç olmayacaksın. Yaban kedisi gibi doğada ilerleyip kendi emeğinle geçineceksin. Devir bunu götürüyor artık. Birileri sana illa güven şans ver dese de aldırış etme çünkü bir düzenin var o düzenin de bozulursa bu sefer kimse gözünün yaşına bakmaz. Tutunacağın bir direğin yok çünkü. Ailen olurdu misal onlardan da hayır yok o zaman tek tutunacağın bir dal var oda sensin. O dalı kırarlar dikkat et. Kendine hep iyi bak. Allah seni korusun.
Ya şöyle şimdi arkadaş ya da sevgili oluyorum deniyorum ama baktım bana zarar veriyor kesiyor bitiriyorum. Sonuçta zaten hayatta her şeyi tek yapmaya alışkının ondan bi şey değişmiyor ama Türkiye gidi yerlerde tek olmak zor işyerinde de bakıyorum bekar dul tüm kadınlar ailesiyle yaşıyor tek yaşayan da sevgilisiyle yaşıyor ediyor yani. ama tek kadın olmak çok zor imkansız bence sapığı kötü niyetlisi çok olur. Benim ailem hep beni istenmeyen çocuk gibi davrandı davranıyor. Hep öyle. Küçüklüğümden beri büyü git et modundalar hiç sevmez özlemez aramazlar sormazlar sevmezler. Hep böyle doğduğumdan beri başlarından savarlar. Arkadaş dediğinde evet işi düşünce arar. Ya gerçekten seven eden düzgün birini bulursam evlenirim ama şuana kadar tanıdıklarım hep sorunlu bela tiplerdi ondan evlenmedim. Ama evlensem çocuk yapsam boşansam çok daha dert sıkıntı zaten annem yıllardır hep bana der sakın çocuk yapma ben asla bakmam der. Düşünsene böyle diyen bir kadın.
Aile yapın iyi değil yanlış anlama lütfen. Baban oranın adamı annen de zaten kafayı yemiş birisi. Doğurmuş atmışlar ne hali varsa görsün diyorlar kız çocuğu bide hadi erkek olsan bir şekilde idare edersin de kadın olmak çok zor bu devirde sapığı tacizcisi suistimalcisi her türlü laneti mikrobu iffetsiz namussuzu var maalesef. Çocuk olsa kaynanan kayınbaban bakar sorun değil her türlü caresi bulunur ama çaresi bulunamayan tek şey güven meselesi. Senin birine güvenmen için karşındaki insanın tam anlamıyla güven vermesi lazım. Kendin de diyorsun bu işlerden zarar görüyorum diye. Sevgilinin arkadaştan farkı yok seni kötü yola da sokabilir bel altı talepleri de olabilir çünkü sevgili olunca hayatını biliyor o kişi kullanamaya çalışıyor. Güvenemezsin. Kendi ayaklarının üzerinde duracaksin mecbur. Yine de Allah yardımcın olsun inşAllah karşına helal süt emmiş birisi çıkar da yuvan olur doğru düzgün hayatın düzene girer. Allah nasip etsin sabret vardır Allah'ın bi bildiği
Aynen öyle ailem iğrenç gerçekten benim evli çocuklu kadın kuzenlerim var 45 yaşına geldiler hala hep anneleri babaları peşlerinde hep maddi manevi. Benim yok hiçbir alakaları ilgileri. Hasta olsam ameliyat olsam bile zorla ilgilenir gelirler yani. Gerçekten doğurup atmışlar gibi zorla bakıyor ediyorlar işte çevre laf söylediği kadar zaten çevre de benden görüp dinleyince yuh pes ne biçim anne baba ilgisiz vs diyorlar ama bu annem filan bana sitem ediyor bizi rezil ediyorsun şikayet ediyorsun diye.
Bi de aynen kız çocuğu farklı yani erkek gibi değil ki. Kadının daha çok korunması lazım. Ya bak kız olsun erkek olsun ya da iş hayatı her yerde bi kere insanlar süistmal etmeye çalışıyor. Yani iş hayatında zaten biliyorsun hep mobbing olayı var işte genel çok çalıştırıp az para verme vs olayı. Onun dışında arkadaş sevgili olayında da tamam iyi düzgün insan var zarar vermeyen belki ama kötü niyetli de çok para ya da seks olarak seni kullanmak isteyen işte. Yani bilmiyorum ne yapmak lazım. Hep yeni insanlarla tanışıyorum ediyorum düzgün birileri olur belki diye ama yok ya bulunmuyor.
Evet iş yerlerinde mobbing uygulanması insanın zaten hayatında normal kişisel problemlerinin yanında ayrı bir psikolojik sorun. Verdikleri asgari ücreti bile çok bulan iş yerleri var ona göre de baskı yapanlar var çok şükür iyi konumdayım kafam rahat öyle mobbing uygulayan yerlerde de çok çalıştım. İnsanın alnında yazmıyor ne olduğu sonradan da değişebiliyor insan. Yarana tuz basmak gibi olmasın her seferinde aynı şeyleri de bahsetmek istemiyorum anlaman için söylüyorum öyle biri olmalı ki hem bu durumdayken aile yapını yaşadıklarını mecbur hayatına almak istediğin kişiye anlatıyorsun o kişi de sana ufak bir tartışmada kavgada sudan sebepten şeylerden geçmişini aileni yaşadıklarını "seni bataklıktan kurtardım" gibisinden ağır şeyler söylememeli. Yüzüne bunları vurmamalı. Yaşadıklarını tamamen unutmuşsun gibi hissettirmeli. Hem psikolojik olarak hemde manevi olarak yanında olmalı. Zaten eş olmakta bunu gerektirir. Ama ne yazık ki insanlar çift ruhlu çift karakterli olabiliyor. İlk başta yüzünü göstermese de sonradan tanıyamadığın insan haline geliyor. İlk günkü o kişiyi tanıyamıyorsun sanki farklı bir karaktere bürünmüş gibi. İşin kötü yanı durumu anlattığın insan da yüzüne vurarak anlattığına da pişman edebilir hayatına aldığına da pişman edebilir. Bunların farkında olacak gerçekten yütekten sevecek destek olacak bir insan lazım.
Sende iyi bir insana benziyorsun Allah gerçekten yoluna hayırlı bir insan çıkarsın ki evlenip hayatını kurmanı gerçekten çok isterim. Tüm kalbimle tüm gönlümle dua ediyorum inşAllah sana güven veren davranışlarıyla konuşmalarıyla kendini belli eden hayırlı bir kismetle evlenirsin de yuvanı kurarsın. Zaman herşeyin ilacıdır. İyi bir insan bulamıyorsan kendi ayaklarının üstünde durmaya devam et. Beterin beteri var derler en azından kimseye muhtaç olmayacak kadar güçlü bir kadınsın bu kadar güçlü olmayanlar da var. Hep iyi olursun umarım kızlar soruyor da konuştuğum en dramatik üzüldüğüm insanlardan birisin. Var böyle daha hayatın imtihanlarıyla yüz yüze olan çok insan var. Çok kötü şeyler yaşayan insanlar da gördüm bu platformda insanlardan yardım isteyen bile oldu ilginç bir şekilde genç yaşta zorla evlendirilecek aile baskısı yaşayan kız gördüm burada. Daha ne hayatlar var şuanda filistinde elektrik su yok üzerine bide kanalizasyon suyu sıktılar milletin üzerine. Allah herşeyi görendir. Her derdin dermanı muhakkak Allah'tandır. Sende dert etme her derdine yine de şükür de Allah sabır versin bu hayatta sana. Umarım senin için her şey güzel olur
İnşallah bakalım. Benim hayatım iyi zaten kimse beni bok çukurundan çıkamıyor sadece ailem istediğim gibi değil sonuçta gayet iyi hayatım standartlarım. Hayatıma giren erkek de en az böyle olmalı diyorum işte.
Allah kalbine göre versin. İnşAllah iyi biri tarafından sevilirsin. Sevilmek herkesin hakkı Allah'ın bizlere verdiği duygular sonuçta.
Ya orası öyle de işte sevmiyorlar sadece azıyorlar bana. Güzelim çekiciyim diye azıyorlar sadece. Ben istiyorum ki güzel saf masum sevsinler beni. Kadını da erkeği de anca azıyor bana.
İlginç. Nasıl bir güzelliğin varsa artık. Allah sahibine bağışlasın
Amin. Olay sadece güzellik de değil profil olarak iyiyim yani zeki eğitimli kültürlü sempatik ce güzel. Keşke kendime denk birini bulsan. Bulamadığım için hep kendimden düşüklerle olmak zorunda kalıyorum genelde ondan yalnızım.
Bende güvenilir aldatmayacak ömürlük çocuklarımın annesi olacak ilerde değişmeyecek kendini bana adayacak anlayışlı zeki herşeyin farkında olan ortayolu bulan biri bulsam ama yok işte güvenemiyorum bu güven eksikliğinden dolayı bekar olarak yaşmak zorundayım. Korkuyorum maddi zarar etmekten boşanmaktan aldatılmaktan ihanete uğramaktan. İnsanların sahte yüzlerinden bıktım. O yüzden bekarım. Güvenlik açısından da yapabileceğimin en iyisi bu. Allah hayırlısını nasip etsin ikimiz içinde.
Valla ben mesela hiçbir erkeğe bu koşulu sağlamam. Hayatımı ona adayıp çocuk yapıp hep onunla olmam. Çocuk zaten istemiyorum biriyle fe sevgili olacaksam bana saygı sevgi güvende küsur etmemeli ettiği an biter. Cimri ya da güven vermeyen erkeği çekemem ondan canım sıkılmasın diye ilişki yaşamıyorum sırf olsun diye. Çünkü biriyle yakın olunca belası da artıyor.
Ha ayrıca anne babamın ilişkisi sayesinde midem bulandı hayat boyu zaten babam sapık tacizci iğrenç sevgisiz biriydi hep hiç ilişkim yok görüşmem. Annem de hep onun aldatmalarına zorbalıklarına üç kuruş para için susan ezik karaktersiz bir kadındı. Annemden midem bulanıyor çünkü kadın yapınca aşağılar ama erkek yapabilir ona göre her şeyi. Ezik kadın düşmanı bir kadın bana da düşman. Güzelliğimi ya da arkadaşlarımı flörtlerimi hep kıskanır hiçbir zaman beni korumaz kollamaz üstüne hep beni suçlar zorbalık taciz etseler bile ondan tiksiniyorum ama bir yandan da tek ailem o güvenlik açısından.
Biliyorsun ki evlilikte çocuk berekettir bir anne olmak istersin, evet bu işin şu coğrafya çerçevesinde büyük sorumlulukları var gerçekleri konuşursak işin ucunda maddiyat var çocuğun büyümesi okulu bakımı herşeyi var. Kendi ailenden dolayı da bir özgüvensizlik sezdim çocuğun sorumluluğunu alamayacak şekilde. Yaşadığın travmatik durumdan dolayı empati kurarak seni anlamaya çalışıyorum fakat yaşamadan da hisler olmuyor biliyorsun. Bir kadın olarak özellikle atan olan babandan bunları yaşaman çok kötü. Anne baba sevgisi görmeyen kadına da neden çocuk yapmak istemediğini az çok anlıyorum mesele sadece sorumluluk değil. Doğru düzgün bir aileye sahip olmadığın için hayata karşı isyanın var. Umarım hakkında hayırlısı olur. Sen güçlü bir kadınsın. Burcunu öğrenebilir miyim?
Yani çocuk yapmakla bitmiyor bu devirde erkekler sorumsuz ondan genelde çocuk olunca bırakıyor gidiyor kaçıyor ediyor aldatıyor ben bunlarla uğraşamam ayrıca çocuk yapanların hepsinin annesi babası bakıyor benim ailem bırak çocuğuma bana bakmıyor ondan güvenecek bir yardımcım olmadığı için yapmam. İlerde eşimin ailesi çok iyi olur onlar bakacak olursa belki yaparım sadece.
İşte sana herşeyin güvenini verecek aklındaki bu fikirleri tamamen bakış açınla beraber değiştirecek bir eş gerek. Demesi lazım ki bitanem annem babam bizlere yardımcı olurlar sonuçta torunları bakarlar senle birlikte ömürlük ihanetsiz kendi çapımızda kimseye muhtaç olmadan kimsenin ilgisine sevgisine bakmadan birbirimize ömür boyu yetebiliriz diyecek. Benim düşüncelerim bunlar. Sen bu güveni gördüğün kişiye de tabi çocuk yapma kararı da verirsin. Bakarsın eşin iyi bir insan çocuğun olsa bile beraber ana baba olarak ilgileneceğin sorumluluk sahibi bir insan ise memnun kalırsın çocuk yaptığına da pişman olmazsın.
Burcunu söylemedin hala
Evet öyle olursa düşünürüm tabii ama öyle erkek yok işte hani sorumluluk sahibi erkek yok genelde çevremde gördüğüm ya da exlerim daha kendileri ergen kafasından çıkamamış boş tiplerdi ondan hiç evlenmek de istemedim. Yay burcum.
Böyle kıvanç Tatlıtuğ ya da barış arduç gibi biri filan olsa evlenirim mesela. Ama çevremde işte hepsi ezik ya da yakışıklı iyi olanlar da sadece cinsellik takılma derdindeydi ondan bitirdim.
Demek yay burcusun anlaşıldı :) Seven bide yakışıklı biri lazım da hayırlısı bakalım ☺️
Ya bi çocukla tanıştım da iki gün oldu bakalım işte düzgün devam ederse görürüz.
Hayırlısı olsun inşAllah yay olduğun için ilgiyi övgüyü eksik bırakmaması gerek :)
Aynen öyle ama yok ya çok odun. Bugün de kahve için buluştuk mesela alman hesabı ödedik. Hiç iltifat yok övgü yok jest yok centilmenlik yok ben de bitirdim. Asker arkadaşıyla buluşuyor gibi ya.
İşte yay burcu olduğun için kriterlerin bunlar. Övgü iltifat pohlohlanmak yani bu hayatın başrol karakteri sensin el üstünde tutacak ilişkide yöneticiliği sana verecek tamam aşkım sen bilirsin haklısın sen karar ver diyecek ipin ucunu sana verecek ilgili muhabetli hayatı yaşatmayi eğlendirmeyi bilen dış görünümüne dikkat eden seni de gözleriyle beğendiğini hissettiren birisi lazım :)
Evet öyle. Yani iltifat övgü saygı ve bana itaat etme olayı olması lazım. Bi de para harcamalı.
Cimri erkek sevmiyorum. Çok sıkıldım piyasada böyle parası olsa da kadına para harcamadan ilişki yaşamak isteyen erkeklerden. Kadını çok aşağılayıcı bi şey bence bu. Eskorta gitse daha çok para verecek bizimle bedavaya ilişki yaşamak istiyor çok iğrenç.
Ekonomi kötü. Kadınların da çok fazla talebi var. Yay burcu olduğun için karşındaki erkekten kriterlerin fazla. İnkar etmemek gerek çünkü hicr süresi 16. Ayette bu belirtilmiş zaten. Şuanda filistinde ölüm kalım savaşı var elektrik su yok insanlar kanalizasyon suyundan dolayı hasta hastaneler vuruldu elektrik olmadığı için kısıtlı bir imkanla jeneratörler çalışıyor. Her haline şükret. Çünkü bu hayatta başımıza kötü bişey gelmeden kolay kolay ufak şeylerle de mutlu olmayı beceremiyoruz. Empati kurmak lazım
Ekonomi kötü olabilir bunun cimrilik cömertlikle ne alakası var. Karşıdaki insan bir çay kahveyi ödemiyorsa ben bunu saygısızlık kabul ederim ve flörte devam etmem. Flörtün belli adetleri vardır yani erkek bi şeyler almalı yapmalıdır. Dümdüz cimri şekilde kadın etkilenmez.
Doğru aynen orada ayıp etmiş sende nerde odun var ona denk gelmişsin 😁
Piyasa odun. Benle alakalı değil. Herkes cimri erkeklerden şikayet ediyor işte.
Hep cimriler ya midem bulanıyor yani.
Cimri olmalarının nedeni de nişanlılık evlilik gibi ciddi olmayan sevgililik gibi ilişkilerde cimrilik her zaman ön planda çünkü yarın bitebilir yani.
E ben de o zaman çıkmam bu kadar basit yani. Cimri erkekle kimse sevgili olmaz ki. Kadın para harcayan erkeğe değer verir.
Sende haklısın da karşılıklı ilişkiler önemli aslında. Ama yay burcu olduğun için sana itaat edecek bir erkek lazım. Buda senin özelliğin. Seni sevecek kişi bunu iyi bilmesi lazım. Haksız mıyım?
Aynen doğru yani ama ezik olmasın hani iş halletsin zeki çalışkan olsun ama beni dinlesin benim istediğimi yapsın benim çevremdeki yay kadınkar da hep kocasını yönetiyor m
Sürekli korku içinde yaşayarak hic bir yere ulaşamazsın. Biraz atılım yapman lazım. Zamanla insanlari da tanıyacaksın. Tabi bu süreç biraz acılı olacak. Kendine ailenin yerine koyabileceğin birilerini bulmalısın
Aynen öyle bence de aynen korkarak yaşanmaz tabii ki yani ama işte öyle sağlam insanlar bulamıyorum hani arkadaş sevgili ediniyorum ama genelde hep süistimal ediliyorum işte başta iyi gidi davranıp güven kazandıktan sonra beni kullanmaya çalışıyor zarar veriyorlar. Ha zarar vermeyenler de oldu ama şu an yok hayatımda öyle biri yani. Öyle arkadaşlarım hep yurtdışında filan yaşıyor koptuk ettik. Hep ben ilişki iletişimi sürdürmeye çalışıyorum mesela onlarda öyle bi çaba yok.
Universiteden itibaren artık geecek arkadaş dediğin kisi sayısı ya 1dir ya da 2. Daha fazlası yoktur. Eğer bi tane bulduysan arkadaş ona sarıl bırakma. Zaten o da seni bırakmaz. Bu seni suistimal edildiğini de her zaman anlatma. Çünkü insanların çoğu menfaat peşindedir. Onlar da suistimal ederler. Çok çakal var
Yani evet anlatmamak lazım ama zaten sevgi güven yakınlık olunca yaşadıklarından bahsediyorsun ama sonuçta. Tamam herkese anlatmadım etmedim ama zaten anlatmasan da süistimal etmek isteyen çıkıyor yani.
İşte insan kime güveneceğini bilemiyor gerçekten. Evli çocuklu benden 10 yaş büyük birine iyi diye güvendim her anlamda suistimal etti beni işte sonra bela okudum ettim kocası kadını ifşa eder rezil edersem bana yaptıklarını diye nasıl tehdit ettiler. Avukat da neyse filan adam manyak uğraşmayalım filan dedi.
Ilk basta evli adamlardan kesinlikle uzak dur. Onlarin genel niyeti zaten belli cinsellik. Onun dışında bu sosyal medya insanları hic biri gercek değil. 1000 kişiden 3 ya da 5 desen yeridir. Gerisi eğlence ve çakallık peşinde. Tanıştığın kişilere biraz izle uzat onunla konuştuğun süreyi ne kadar dayanacak istediklerini zamanla belli edecek
Yok ya kadındı zaten. Ondan güvendim abla dost olur diye o da sapık çıktı işte. Lez ilişki filan yaşama niyeti vardı heo romantik cinsel sohbetler açıp bana iş atıyordu çünkü. Neyse yani olay asıl şu. Herkesle hemen samimi olmuyorum zaten. Çoğu erkeğin de amacı sadece cinsellik ya da para yemek filan onu da anlayınca bitiriyorum ama hiç düzgün kaliteli karşıma çıkmıyor işte. Dün bi çocukla tanıştık görüştük bakalım mesela.
Genelde erkekler 3 buluşmada filan cinsellik şansını deniyor baktı olmuyor o zaman uzaklaşıyor.
Ablalarda kudurmuş 😅 Allah yardımcın olsun bakalim bu arkadaş kac randevu dayanacak. Aslında ilk görüşte anlarsın bu yaa biraz dikkat edersen
Ya dikkat ediyorum da ilk görüşmeden direk silip atmak istemiyorum insanları yani. Mesela köylü kıro biri gibi yapıyom filan diye konuşuyor arada. Onun dışında çok kültürlü okuyan eden biri değil. Gerikafalı gibi biraz gelenekselci bi de önceden kumar bağımlılığı varmış öyle m
Öyle sapık kadın çok zaten. Önceki işyerimde de evli çocuklu bi kadın hep beni kesip süzüp flörtöz tarzda konuşuyordu. Laf atıyordu buran güzel şuran öyle diye. Ya da ben erkek olmak istiyorum biliyor musun filan diyordu.
Kumar bagimliligi varsa sıkıntıdır. Ya için almıyorsa bence uzatmadan bitirmelisin hem insanların beklentileri yükselmez. Zaten sen o kişiyi cozmussun bak tanıyorsun artık insanları 😊
Sen de ne varmış böyle herkes sana yürüyor 😅 nasil bir çekiciliğin var
Çekiciyim güzelim yani. Özel bi şey olmasına gerek yok ki sonuçta güzel oldun mu yetiyor boy pos var zeka var sempati var ondan evet genel beğeniliyorum. Ben de kendimi beğeniyorum zaten çok güzelim bence. Ama işte çevrede herkes kusurlu. Yalancı bağımlı eğitimsiz manyak vs. Ondan bilmiyorum ne olacak. Ya sonuçta herkesin kusuru var şu an kumar oynamıyor sonuçta ondan hemen bundan elemek saçma olur.
Bağımlılık çok tehlikeli birsey bırakmış olabilir ama tekrar baslama riski çok yüksek. Sadece tavsiye olarwk bunları söylüyorum. Çok güzel olmak da bazen insanı yoruyor olmalı 😊
Evet yoruyor çünkü dikkat çekiyorsun ve çok kandırmak kullanmak isteyen insan oluyor ya da kıskanan ama diğer türlü de çirkin ezik oluyorsun o da başka türlü kötü.
Yani önce tanıştığım erkeklerde de hep kusurlar vardı sigara ot uyuşturucu vs kullanmış olan eden. Temiz bulmak çok zor. Hepsinin genelde geçmişi pis kirli oluyor erkeklerin.
Ahahah sen nerden buluyorsun bu insanları yahu bir ajansla felan mi anlaştın 😂 bize de senin gibi güzeli denk gelmez vallahi
Piyasa kötü. Ya dindar deneyimsiz daha önce kız eli tutmamış diye tanıştıklarım bile yavşıyor bana yani sinirim bozuluyor.
Ne kumarim var ne ictim ne sigara ne uyuşturucu hic bir sey yok hala bekar geziyorum 😂
Yani olabilir. Ya valla hayattan bıktım ya. Düzgün ailem dostlarım olmamasından. Yani başıma bi şey gelse ailem destekten çok köstek oluyor beni suçluyor.
Bela mıknatısı gibisin desene ne aileden yüzün gülmüş ne arkadaştan ne de sevgililerden. Peki nasil birini istiyorsun?
İşte ahlaklı düzgün çalışkan saygılı kötü alışkanlığı olmayan sadık temiz.
Yaz bana dicem yanlış anlasilacak 😊