Aşk İlişkileri Sevgilinize bilardo oynamayı öğretir misiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sevgilinize bilardo oynamayı öğretir misiniz 🤔😄#Aşkİlişkileri Sevgilinize bilardo oynamayı öğretir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Sevgilim olsa evet 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yıllar önce bir arkadaşım öğretmişti ama sonrasında tekrar oynamadım. Yani daha kendim bilmiyorum 1 0 Yorumla
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl bana babam ogretmisti onu hatirladim 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oynamayı bende bilmediğim içn öğretemem 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. O bana öğretirse güzel olur. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Bilardo bilmiyorm zaten cok erkeksi 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Öğretirim :D 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Öğretmem. Çünkü ben de bilmiyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. öğretirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilim olsa evet
Yıllar önce bir arkadaşım öğretmişti ama sonrasında tekrar oynamadım. Yani daha kendim bilmiyorum
bana babam ogretmisti onu hatirladim
Oynamayı bende bilmediğim içn öğretemem
Öğretirim, zor bir şey değil.
O bana öğretirse güzel olur.
Ben bilmiyorum ona nasıl öğretiyim
Bilardo bilmiyorm zaten cok erkeksi
Öğretirim :D
O bilardo başka yerlere gider
Öğretmem. Çünkü ben de bilmiyorum
öğretirim
Öğretirim tabii