Nasıl yaklaşmalı ne yapmalıyım ne önerirsiniz?

Nikahima 1 hafta vardı. Nisanlım çok yoruluyor. Her şeyi ikimiz çalışarak yaptık. Ailen tüm abilerine destek olurken niye sana destek olmuyorlar dediğim için ilişkiyi bitirdi. Ailem konuşmaya çalıştı asla cevap vermiyor. Biz aynı evde yaşıyoruz normalde. Davetiyelerimizi hazırlarken aniden çekti gitti evden ve bir daha gelmedi. Daha önce de küçücük tartışmalarda evden giderdi ama gelir toparlandı. Şu an gitmesine rağmen sosyal medyadan fotoğraflarımızı silmemi söyledi. Onun dışında asla ne aramama cevap veriyor ne de bir mesajıma. Her gün anlamadığım şekilde içinde kin büyütüyor. Asiri acımasız davranıyor. Aileme önce soylemeyecektim belki toparlar diye. İsrarla şu saate kadar vaktin var Ailene benim aldattığımı o yüzden bitirdiğini söyle. Sen söylemezsen daha kötü şeyler olacak dedi. Ben de bittiğini söylemek zorunda kaldım aileme. Onlar da konuşmaya çalışıyor cevap vermiyor onlara da. Ben bu şehre onun için gelmiştim. Kimsem yok. koca şehirde öylece kalakaldım. Ailesi de konuşmayı denemis onlara da bitti bu iş demiş. Gitsem gidemiyorum kalsam yapayalnızım. Sosyal medyada sürekli hani ömür boyu beraberdik gibi sitem sozleri paylasiyor. Halbuki ben bitirmeyi istemedim. Hala da zaman varken toparlayalim dedim. Gecerli bir sebep te yok. kesinlikle bitti diyor. Ev kurulu hala onun eşyaları var. Esyalarini da gelip almadı. Napacagimi bilmiyorum. Ne önerirsiniz?

Nasıl yaklaşmalı ne yapmalıyım ne önerirsiniz?