Seviyorsa saygı duyar mı?

Yeni tanıştık ama sürekli yelefında konuşa konuşa gayet iyi anlaştık ve tam bana göre uzak mesafe var sadece aramızda ama bu sorun değil konu açıldı ben açtım daha doğrusu sevgili olacagım insana bunu genelde belli ederim ki ona göre ikerde benden böyle bişey beklemesin öpüşme tarzıbi yakşaşım kabul etmiyorum yani nöyle nişe bekleme dedim çünkü önveki sevgilisule olmus böyle bişey ama bende bunu dedim bana ne alaka çok saçma falan dedi düzgün biri ve samimiyetine inanıyorum ama yinede vicdanen rahat olmam böylr bişe yapamam onada ters böyle şeyler bana anormal gelsede ona göre öasum ve normal bir şey bende tövbeliyim ondan önce konuştuğum kişininde böyle yaklaşımları olmuştu iizn vermedim ama ona bu esareti versiğim içinde pişman oldum ve tövbe ettim allah sınıyor beni sanırım bende moralim bozuldu zaman gösterir dedim ama öyle bişe yapamam namussuzluk olarak deilde kendime yelıştırmıyorum helalim değil sonuçta ama oda farklı düşünüyo işerde bnei severse düşüncesi değişebilir diye çok dengesiz gibi üstelemedim ama severse saygı dıyar mı bilmiyorum üzülmekde istemiyorum sırf bu yüzden bendem soğusun istemem

Güncellemeler
+1 yıl
Yani istemek zorunda deilim değer veriyorum oda veriyor farkediyorum ama baya konuşup ilerleyince bunu yapmadığımda ayrılmak isteyecek toksik olacak sürekli kavga ama bi yandanda eğer böyle bişe için bırakacaksa doğru insan deildir ben uzak mesafwyi kabul edersem oda etsin
Güncellemeler
+1 yıl
Saygı duymadı bitirdim ve gerçek yüzünü gördüm
Seviyorsa saygı duyar mı?