hem çevremde hemde kendi ilişkimde gördüm ki her koşulda arayan erkek diye bişey yok galiba.
Hadi benimki yalandı , herkesinki de mi yalan
Erkekler dışardayken , arkadaşlarıyla beraberken kız arkadaşları tarafından aranmaktan hoşlanmazlar
Seven erkek her koşulda sevdiğiyle konuşur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet seven sevdiğini arar her zaman için
Bir yemeği fazla fazla yersen en sonunda kusarsın buda öyle işte, vantuz gibi yapışmayı çok sevmek sanıyorsunuz
Vantuz olduğumu düşünmüyorum gün boyu işte diye rahatsız etmemek için zaten aramıyorum , iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşuyo
İşten çıkca arkadaşlarıyla vakit geçircek sonra sıra bana gelcekde anca konuşcaz
Bazen düşünüyorum acaba ben mi abartıyorum diye ama her gün konuşmak normal deyil mi
Hergün konuşmak gayet normal tabiki, 24 saatin 15 dakikasını sana ayırabilir, bir zahmet🤔
arkadaş - sevgili dengesini kurmayı bilmeyen biri de olabilir🤔 Ama arkadaşlarımın yanında bende sevgilimin aramasını istemem o an onlarla vakit geçirirken sevgilimle ilgilenemem ki arkadaşlarıma saygısızlık o.
Bende öyle düşünügorum arkadaşlarıyla beraberken aramıyayım diyorum ama bazen onlarla beraber çok geç saatlere kadar oturuyo bende uyumayıp onun aramasını bekliyorum
Geç saate kadar beni bekleme uyu diyo
Bana ne zaman sıra gelcek hep beni geri plana itiyomuş gibi hissediyorum
püfff 🥺😏 sevgilin büyüyememiş ergen bir çocuk🙄 ite kaka tek kişiyle ilişki yürümez biliyorsun dimi, sen bu kadar değer verip üstüne düşüyosun bana ilgi ver diye bağırıyosun ama onun umrunda değil yat uyu diyor.
Ayrıldık zaten
Ama tekrar mesaj atıyo
Kafamda deli sorular
Kendi çizgilerini kurallarını koymazsan ihmal edilirsin. O tüm gün müsait değil akşamda arkileriyle oluyo taa gece sana dönüyosa sen niye uykundan fedakar oluyosun? Senin hayatın özelin yokmuş gibi davranıyor. Naparsın bilmem o veya başkası ama kendi özelin sınırların olsun, avucunda gibi hissetmesin seni.
Bunların bende farkındayım ama uygulamada her şey farklı oluyo , tekrar sevgili olmayı açıkcası bende pek istemiyorum ama onunla konuşup yüzleşmek istiyorum
Ama ona anlattıklarımı dinlemez muhtemelen o yüzden onuda istemiyorum
Uygulaması farklı olduğu için şu an gecenin bu saatinde bunları düşünüp üzülüyosun zaten
Arar, en yogun oldugu zamanlarda bile arar. Sizi merak eder cunku. 30 sn de olsa sesinizi duymak ister. Boyle erkekler var kesin bilgi.😊
Hoşlanmak başka konuşmak başka değil mi ya gece gece ben mi şaşırdım yolsa🤔
Bence de arar iletişimde kalır bi şekilde…
Bence arar ya da mesaj atar çünkü değer verir
Sevmeye yine yüksek anlamlar yüklemeler.
arar gerekirse kapım da it olur
Hoşlanmazlar bence