Bu adamın niyeti ne sizce?

Merhaba ben öğretmenim. Okulda bir öğretmen arkadaşım var adı berkay olsun. Berkayın evli olduğunu yeni öğrendim. Berkayla iletişimim yok ama sürekli bana bakıyor. Sen de demek ki ona bakıyorsun demeyib birisi size bakarsa bunu illaki hissedersiniz. Berkay Aynı ortamda başkaları da varken bana bakarak konuşuyor. Ama dikkatimi çeken husus şu bunu eşi yanındayken yapmıyor. O ikinci sınıflara giriyor sınıfı üst katta. Benim sınıfım alt katta. Sınıfımın hemen yanında öğretmenler odası var. Bana bu bakışlarını yakalamadan önce doğrudan öğretmenler odasına giderdi. Şimdi yukarıdan aşağıya inerken benim sınıfımın önünden geçiyor ve sınıfıma bakıyor kaç kez bu şekilde göz göze geldim. Yine aynı şekilde bizim katta nöbetçiyken sınıfıma sık sık girip öğrencileri ayırıyor ama diğer sınıfların önünden geçiyorsa benimkine direkt olay var mı diye girip kontrol ediyor. Geçen gün de ders sırasında bir bahaneyle sınıfıma geldi. Ben mi yanlış anlıyorum tüm bunları adam sadece görevini mi yapıyor. Ya da bana bakmasının nedeni beni samimi görmesi mi?

Bu adamın niyeti ne sizce?