Hepiniz yalancisiniz hepiniz 🤬 sunuz
Duzgun istiyorum diyip nerde herkese elleten gosteren var onu sevip sahipleniyosunuz her tarafini acip gostereni kisitlayip kari ediyosunuz
Duzgun kizlar umurunizda degil
ikiyuzlulugunuzu 🤬
Hepiniz yalancisiniz hepiniz 🤬 sunuz
Duzgun istiyorum diyip nerde herkese elleten gosteren var onu sevip sahipleniyosunuz her tarafini acip gostereni kisitlayip kari ediyosunuz
Duzgun kizlar umurunizda degil
ikiyuzlulugunuzu 🤬
Boş yorum yapmayalım lütfen senin dediğin tarz erkekler de var düzgün erkekler de var sen gidip nerde karı kız peşinde koşan erkek var seks peşinde koşan erkek var onların peşinden koşarsan onlar da vermeyince ya da verdikten bir süre sonra tabi başka kızların peşinden koşar
OOO pireye kızıp yorgan yakıyorsun yanlış bir hareket bu. Sende gidip gözü dışarda olan biri ile konuşursan olacağı bu. Adam akıllı ne kız var nede erkek var piyasada. Onun için yorgan yakmaya değmez. Edeple, Uslupla, ahlakla hareket et. Et ki değen insanlar çıksın karşına...
Erkeklerin satın almak istediği arabada aradığı özellikler ile kiralamak istediği arabada aradığı özellikler aynı değildir ve bunun arabalar ile bir ilgisi yoktur.
Erkekleri genelleme. Biz varizya iste genellemeyi bozan
Teşekkürler canısı.
Cevap
16Cevap
bence düşünme hiç
Bir tane g*vat erkekleri temsil edemez efendim. 😇
tesekkur ederim
Rica ederim
Bizim ne günahımız var şu yaşıma geldim ne kimsenin karısına ne kızına sarkıntılık ettim ne seviştim ne de zina yaptım, hiçbiri yok hatayı biraz da elleten, veren hemcinslerinde ara bence 🤬
İki yüzlü değilsen geçen sana dediğimde beni isterdin, çünkü gayet ciddiydim. burada kendini haklı çıkarmak için şov yapma arkadaş.
Gayet ciddiyim, yakında işe alınacağım var mısın söyle?
Paradan yana da derdin olmaz emin ol.
Erkekler kapatılsın tüm kemikleri kemik tozuna dönmüşsün kanları içine aksın ulum ulum ulusunlar 🤬
Suçsuz erkek yoktur. Bi şerefsiz erkekler vardır bir de adamlar. Eğer erkeksen her türlü üstüne alınabilrisin KANKA
bu konuda haklsın. ama o tip erkeklerin oldugu yerlerde bulunmamalı düzgün erkek arayanlarda
İyi yardırmışsın, ama hepsini almasaydın bari, arada var elbet istediğin kişiler
Ben ne yaptım be sessiz sedasız sigaramı içiyorum köşemde olan bana da oldu
öncelikle bi aklı selim ol ben düzgün bir insanim başkası öyle olabilir herkes öyle değil
Ben evde kahve içiyorum, benim ne suçum var
Ozaman sen sıkıntılısın
Hak etmissin olum sen herseyi terbiyesiz
Düzgün kızmı gördük gördük çok düzgünler
İyi darbe yemişsin
dkde jdke
Söv söv kendin sakinleşirsin ztn
Konuş konuşşş 😂
Nerde düzgün kız hani var da evlenmedik mi
Papatya çayı
Yaniyon mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?