Sevgilimle ne yapmalıyım lütfen okuyun🙏?

Şöyle beş yıl önce tanışmıştım 16 yaşındayken oda 22 yaşındaydı telefoncu dükkanında tanıştım kız arkadaşımla da tanıştırdım onu daha flört ediyorken kız zaten beni kıskanan biri de her zaman hayatta öyle sonra gidip ona demiş dilan seni kuzeniyle aldatıyor oda ona inanmayı tercih etmiş onla beraberlik yaşamış daha sonrasında bana söylemişti ve ben bitirdim bunlar beş yıl önce olan şeyler 5 yıl konuşmadım onunla beş yıl sonra bana tekrar yazdı konuşmak istediğini söyledi ben Mersin’deydim döndüm bir görüşme yaptık şu ana kadar da konuşuyoruz eskisi gibi değildi ailesi hepsi tanıyor beni aramızda söz falan bir şeyler yaptık o tek yaşıyordu bu evde çocuk gibi olduğumuz günlerde olduğu yemek yapıp eğlendiğimiz trip atıp küstüğümüz yani Karıkoca gibiydik sadece bir birliktelik yoktu aileler istemedi tartıştığı çocuğa şiddet uyguladı ailem artık onun ailesi de istemiyor ve bu olaylar 3aydr var bu olaylar yani aileler araya girdikten sonra bir soğukluk oldu kopukluk oldu beni sıkma baskı yapma diyen bir çocuğa dönüştü ki nereye gitse görüntülü arardım açardı şimdi hiçbir şekilde telefon kapatmalar açmamalar altı gündür de bitirdi öyle yüzüğü bende vereyim mi napıyım bilmiyorum normalde bizimkilerin numarasını silmez küsüp barıştığımızda seni bitirseydim onların numarasını silerdim diyen adam sildi her şeyi yak dediğimde yapmayan adam her şeyi yaktı ateşe attı fotoğrafları
Sevgilimle ne yapmalıyım lütfen okuyun🙏?