Sanal aşkları nasıl buluyorsunuz? Uzaktan ne kadar samimi olabilirler ki?

Sanal aşkları nasıl buluyorsunuz? Uzaktan ne kadar samimi olabilirler ki?

Tabii ki öyle ben de öyle olduğunu düşünüyorum zaten sadece sanalda kalan insanların sanal ortamdan sohbet ederek aşk yaşadığını Sevgi yaşadığını düşünmesi kadar yanlış bir şey yoktur, çünkü karşınızdaki kişiyi tam olarak tanıyamazsınız karakterinin yapısını sevdiği sevmediği şeyleri gerçek düşüncelerini mimiklerini göremezsiniz sadece birkaç tane tatlı söz bir kaç tane tatlı emoji göndererek size en güzel şekilde kandırmaya çalışır bundan başkası da olmaz. O yüzden sanalda kalan sanalda biter. 🙂
Sanaldan aşk olmaz bunu yapan insan çevresinde hiç kimse yoktur ya da evden dışarıya çıkmıyordur hayal aleminde yaşıyordu genelde sanal aşklar partnerle gerçek hayatta buluşup sevişmek için kullanılan maşa kelimelerdir ekranı sevemezsin ekrandaki adama ya da kadına aşık olamazsın bunları yaşayan insanlar ekrana aşık oluyorlar ekranı seviyorlar.
Evet tam da öyle :D çünkü normalde bile aşka inanmıyorum zaten kaldı ki sanaldan hiç bir aşkı sevgiyi de samimi ve gerçekçi bulmuyorum ben.. insanlar bir süre sonra ayrılıyorlar çünkü veya anlaşamıyorlar..
Kemal Sunal çok güzel özetlemiş :D
Sanal aşk olur olmaz diye bir şey yok gördüğünü dokunduğunu herkes sever önemli olan dokunmadan görmeden gönül gözüyle sevebilmektir bunuda nadir de olsa yaşamak mümkün bence
Günlü güzel olunca insanın böyle oluyo
Cevap
10Cevap
Öpmek içinde telefonu öperler :D
hangi cam... çünkü sanal olunca hani camdan cama sıçrıyorlar ondan soruyorum hangisine banacaklar o mühim
bi de karıları kocalarından kalan zamanda ne yaşayabiliyorlar mesela...
discord, instagram fake hesapları, twitter fake hesapları kafaları karışmıyor mu
tabii hal böule olunca kimse yok hayatımda bile diyebiliyorlar yalan da değil
fiziken biri yoksa yanımda bence varlığı gereksizdir
Sanal sanal sanal , gerçeği unuttunuz be yahu, sevmek sevilmek, gözlerinin içine baka baka el ele tutuşmak, tenini kokusunu bilmek, sarılmak, canlı canlı…… bir sanaldır gidiyo. İşin cılkı çıktı , sevgisizlik aldı başını gitti valla
Yanı başındakilerinden hayır bulamayanlar kaçamaj misali sabah akşam burada sarkıntılık yapıyırlar bekarlara, ama nedense sanal ile ilgili sorularda da hep dalga geçiyorlar. Nerde değil de nasıl oldugu önemli insanin, eğer ciddiyse zaten gayrete dönüştürüp sürdürür ve görür. Mesafe Aşkı ıle yuva kuranlar var tanıdığım, daim iyi olsunlar ne gerek var dalga geçmeye ya da hasete
Bu kadar güzel tasvir edilebilirdi anca😂 sanırım "sanal" ilişkilerin ruhen hissettirdiği duygular güzel geliyor insana. Bi yerde aşkın sadece dokunarak değilde uzaktan kalbini severekte yaşanabilirliğini hissettiriyor
Yanliz novel başkan cevap verenlerin bir çoğu sanal beraberligin ağ babasını yaşamış kişiler ilk defa böyle bir soru ile karşılaşmış gibiler
👏👏👏
🤣🤣🤣🤣
Asosyallik insanı sanala itiyor. Şimdi kimse yüz yüze bakmiyorki herkes esimizde dahil o ekranların ardında maalesef.
Hahaa kesinlikle işte bu 🤝 aşkım kokun ne gidip kokundan alıp sıkayım 🤣🤣🤣🤣
İçeri geçip pilici yiyenler de oluyor. Rabbim cemi. cümlemize cesur ve sıcak olanlarını nasip etsin. 🛐
Yenmeye uygun olmayan, tırsak, korkak piliçler bi zahmet dükkanın önünde durmasınlar.
Ben evlenenleri biliyorum o kadar yapay değil
En saçma ilişki türü bence hiç buluşmadan bakiyim geçirmeden bir ilişki sürmez
Önemli olan sadakat... Uzak yakın ne fark eder. O hisleri yaşamak önemli olan
Fiziksel olarak yakınlık olmasa bile duygusal olarak yakınlık vardır
Platonikten pek farkı yok, kendi kendine konuşma yerine yazıyla konuşma ve hayallar
Gerçekten öyle. Cama yaklaşacak kadar bile yakın değilsin. O derece enteresan bir şey.
4 senelik bir iliskim olmustu sanal basladi ancak sonra uzak mesafeydi ailevi sebeplerle ayrildik cok guzel zamanlar oldugunu dusunuyorum o kadar kotu degildi fakat yakin olmanin yerini tutmuyor :)
Fantezi dünyası kısaca
Çok yerinde bir tespit.
Güzel benzetme… katılıyorum size…
Aynen öyle değeri yok.
Bir nevi öyle
mükemmel bir örnek
Öyle evet
Öyleler
Aynen
Sanal aşk yalan aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?