1 yıllık ilişkim biteli 5 aydan fazla oluyor. Erkek arkadaşım ilişkinin başında bana karşı çok sevgi dolu, anlayışlı ve harika bir sevgiliydi. Ancak ona yaptığım bir hatadan sonra (aldatmadım ancak güvenini zedeledim) eskisi gibi olmadı hiçbir zaman ve en sonunda beni terk etti... Aylarca beni izlemeye devam etti ayrı olsak da ama hiç iletişim kurmadı. Buna doğum günüm de dahil. Yakın zamanda dolaylı yoldan benimle iletişimi oldu ve konu yüzleşmeye geldiğinde "seni affetmeyeceğim, senin ahın tuttu işim rast gitmedi, severek ayrıldım ama olmayacağımız belli" gibi şeyler söyledi. Sonra yine normal konuştuk ve aniden yine kesti konuşmayı. Kendimi tekrar terk edilmiş gibi hissediyorum ve tam toparlamışken bunun olması beni çok yıprattı. İlişkideyken elimden geleni yapmıştım, ve o benden ayrılırken de ilişkiden sıkıldım senden değil diyerek ayrılmıştı. Bana ilişkideyken de çok ağır suçlamalarda ve hakaretlerde bulunuyordu sonra sen beni bu hale getirdin diyordu. Ben yine de alttan aldım ve inandım ona. Ancak şimdi tekrar konuşmuşken beni suçlamasına anlam veremiyorum, eğer ben çok kötüysem neden beni bu denli takip ediyor, başka hesaplardan deniyor? Amacı nedir o zaman? Gerçekten üzgün mü yoksa bana acı mı çektirmeye çalışıyor hala? Bu bedeli ömür boyu ödemek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam sıkıntılı. Seni rahat bırakmıyor. Sürekli gözüm üstünde, seni rahat bırakmayacağım, beni bu hale sen getirdin sen de rahat olmayacaksın demek istiyor. Uzaklaş ondan sana acı çektirmek istiyor
Fake hesaplardan beni deniyor, karşılık verecek miyim diye veya hayatımda biri var mı yok mu diye. Ailesi hala beni takip ediyor veya kendisi gruplardan çıkmıyor. Amacını anlamıyorum. Bana geri dönmek istese daha gerçek ve net adımlar atmaz mı? Benim kafamı karıştırdı ve sizin de yazdığınız gibi mi yoksa iyi niyetli ama üzgün mü artık ayırt edemiyorum... Ben o beni dürtmese fake hesaplardan onunla hiç iletişime geçmezdim bunu da biliyorum
Bence uzak dur sana yarari olmayacak konuşmanın o kişiyle. Amaci belli seni darlayip zeni üzmek. Sürekli seni takip ediyor. Dikkat et.
Zaten konuştuğumuzdan beri kabuslar görmeye başladım, kafamın içi durmuyor. Peki sizce tekrar iletişim kurar mı? En son 1 hafta önce konuştuk sonra aniden sustu , terk edilmişe döndüm tekrar
Deneyecek ama firsat verme. Bak şimdiden başlamış bile seni rahatsız etmeye
Nasıl deneyebilir? Hazırlıklı olursam daha iyi olur benim için...
Yine sana yakinlasacak seni tekrar kendine cekmeye calisacak sonra da yine bırakıp gidecek
Hani demis ya sana benim boyle olmam senin yüzünden diye artık ne yapmis olabilirsin arkadaşa bilmiyorum ama senden bunun intikamını almak isteyebilir
Ama telafisini yapmıştım ve üstüne 8 ay devam etti ilişki hatta 9 ay. Zaten beni terk edip giderek intikam almış oldu. Ama diyor ki kalana mı zor sanıyorsun senin yüzünden alkolik oldum, kendime zarar verdim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Ya bıraksın bu ayakları. Bahane bunlar hep, yapmak istemeseydi yapmazdı. Seni üzmek için yapıyor bunları. Senin canını acıtmak istiyor. Seni tanıyor. Vicdanına oynuyor. Mümkün olduğunca hic konuşma onunla
Birkaç kere yanımdayken kendine zarar vermeye çalıştığı olmuştu buna meyilli ve etrafındaki eşyalara da zarar veren birisi. Bu konuda yalan söylemiyordur diye düşünüyordum
ve ben hala korkuyorum hayatıma birini almaya ya da o görürse yanlış bir durum olursa diye çekincem var. Tam bunları aşmıştım derken iletişim olunca aynı yere döndüm
O zamam psikolojik sorunları var ve bu sana da zarar verebileceğini gösteriyor. Allah muhafaza etsin seni ondan. Kendine zarar veren biri başkalarına neler yapar
Bana hiç vermedi ama bir kere insan içinde ağzına vururum senin dedi sonra özür diledi. Bana zarar vermemek için kendine veriyor muhtemelen
Kendine zarar veren herkese verir merak etme. İnsanın en değerli varlığı canıdır. Canına bunu yapan sana neler yapar? Tvlerdeki kadına siddet haberlerinin baslangici bunlar işte
Ne istiyor ki ya anlamıyorum of
Bu tarz kisilerde benim degilsen başkasının da olamazsın. Bak bir sevgilin olsun haberi olsun kendine zarar verecektir ve bunu da sana gösterecektir. Eğer bana geri dönmezsen kendime zarar vereceğim diyecek
Sevgilim olmasından bu kadar korkuyorsa kendisi neden gelmiyor? Ve aylarca beni yalnız bıraktı gayet hayatıma birilerini alabilirdim ve haberi olmazdı
Derdi o değil ki senin mutlu olmaman