Aşk İlişkileri Erkekler sevgilerini neden kıskandırmak isterler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızın sesiz kalması hoşunuza gidermi? Erkekler sevgilerini neden kıskandırmak isterler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim olmadı ama olsaydı bunu sinirli halini sevdiğim için yapardım bazı kızlar sinirli iken daha tatlı ya da çekici olabiliyorlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öldürsem kaç yıl yatarım onu düsünüyorum😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 bence sende taktik uygula sende onu deli et şakalar yap Yorumla Soran +1 yıl Benim taktik uygulamam saniyemi almaz. o kinci biri ben yaparsam ortalık karışır sesiz kalarak taktik uyguluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nsmsmsn aynı ben iyimiş bizimde iş yerinde kindar bir abla vardı ben vuruyorum o vuru yo ben vuruyorum o vuruyor en son bodoslama vurdum afalladı 😂😂😂 daha da vurmadı bana smMzm Yorumla Soran +1 yıl Haha iyimis kurtuldun Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. erkeklerin genelde öyle bi çabası olmaz aslında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oluyor canları kavga isteyince Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Deodorant kategorisindede cuk oturmuş konun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış oldu yapicak bişi yok idare edin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤚🏻👍🏻 Yorumla
Димаа Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Hoşlarına gidiyordur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Deodorant la mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O nerden çıktı Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Soru başlığın o Yorumla Soran +1 yıl Yanlışlık oldu düzeltemedim idare edin artıkın Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Ederiz Trakyalı Yorumla Soran +1 yıl Sağol ve ya Yorumla Olgunadam23 +1 yıl tamam beaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geceler daha ateşli geçsin diyeeee 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Canı kavgamı istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızgın kadın daha ateşli oluyor bayılıyorummmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 33 yasindayim aynı yastayız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet seninle ben de aynı yastayız çalışıyor musun sen Yorumla Soran +1 yıl Yok ev kızıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okul falan okumadın mı Yorumla Soran +1 yıl 5 kadar okudum yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelisin senn Yorumla
Enses_man Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl öyle 0 2 Yorumla Enses_man +1 yıl hayır çıldırsın Yorumla Soran +1 yıl Niye ya katilmin olalım ne istiyorlar abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilim olmadı ama olsaydı bunu sinirli halini sevdiğim için yapardım bazı kızlar sinirli iken daha tatlı ya da çekici olabiliyorlar
Öldürsem kaç yıl yatarım onu düsünüyorum😊
😂😂😂 bence sende taktik uygula sende onu deli et şakalar yap
Benim taktik uygulamam saniyemi almaz. o kinci biri ben yaparsam ortalık karışır sesiz kalarak taktik uyguluyorum
Nsmsmsn aynı ben iyimiş bizimde iş yerinde kindar bir abla vardı ben vuruyorum o vuru yo ben vuruyorum o vuruyor en son bodoslama vurdum afalladı 😂😂😂 daha da vurmadı bana smMzm
Haha iyimis kurtuldun
erkeklerin genelde öyle bi çabası olmaz aslında
Oluyor canları kavga isteyince
:D
Deodorant kategorisindede cuk oturmuş konun
Yanlış oldu yapicak bişi yok idare edin
🤚🏻👍🏻
Hoşlarına gidiyordur
Ne yapmalıyım
Deodorant la mi
O nerden çıktı
Soru başlığın o