Güncellemeler
+1 yıl
Sevgiliyken makyaj yapmıyordum asırı nadir yapıyordum bana kusursuz ol diyordu şimdi işede Allah'ın izniyle giricem. Sevgiliyken sırf o istemedi diye çalısmıyordum ama ondan para da istemiyordum zor duruma beni koymuştu şimdi kaliteli giyim açık olmasa da bakımlı olmam onun dikkatini çeker mi? Sadece bana yazıp o laflarını ona geri yedirmem gerekiyor hırs ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynisini o yapsa ne hissederdin?
Muhtemelen " beni kafaya ne kadar taktıysa istemediği saç rengini sırf gıcıklığına yaptı " demez miydin? Bence hic ugrasma
Aksine o kızıl istedi ama hem durumum yoktu hemde o an yapamıyordum. Zaafı olan renkti bu
Onun icin yaptigini hissedecek. Seni arzulasa da nispet yaptigini bilecek. Tercih senin.
İkizler erkeğini nasıl kudurtabilirim o zaman.. Fikirlerinize ihtiyacım var 🥺kızçelerim. Çok üzdü beni kadın dayanısmasına sığınıyorum yani sizlere
Guzelim sen ona bir seyler kattiysan icten ice zaten seni ozler (belli etmese de)
Bir de ondan vazgecip de hayatina devam edersen zamanla kotu hisseder buyuk ihtimalle 😊 kendi sevecegin tarzda gelistir kendini ki onu takmadigini anlasin
Ben bakire değilim diye beni terk etti.. Düşünün ne kadar acı ve kadını ne kadar kompleks etkisi yarattı hakaretlere maruz kaldım. Özgüvenim zedelendi hemde çok fazla. Yanındayım dedi sıkılınca peçete gibi kullandı attı simdi ulasılmaz olmak istiyorum
Bakire olmadigini bile bile birlikte olmadi mi? Kandirmis miydin?
Bir de o bakir miydi?
Bana kusursuz ol diyordu sevgilik döneminde ama hem onun yüzünden işten çıktım ne şstese yapan ezik kızdan kendimi seven kıza dönüşmek ve evet evet ona nispet yapmak onu kudurtmak istiyorum
O bakirdi fakat basta herseyi kabul etti. Ben bakire değildim fakat daha önce cinsellik yasamadım. Bana giderken bile sana inanmıyorum dedi. Dün gece sabaha kadar ağladım söyledikleri seyler o kadar ağırdıki.. Böyle bir adamla yatmam bana koydu. 14 günde 14 kereden fazla İlişkiye girdi peki o zamana kadar aklı nerdeydi bende onu sorarım ona
Cinsellik yasamadiysan nasil bakire degilsin? Kendin mi bozdun?
Adama gelince de cidden pislik yapmis. Merak etme ahın cikar bir yerden😊
Bana tecavüz etmeye çalıştı geçmişten birileri ve o an kanamam basladı. Seni tanımıyorum bak yalan söylesem bana ne kazandırır? Hayır diyelim ki talan söylüyorum bunu neden hırs edeyim o halde? Veya sabaha kadar bu konu yüzünden ağlayayım? Ben burcum gereği (akrep) olunca kafaya aldım birazda onu sokmak zehirkemeye o ahı elbet Allah alır ondan ama zehirlemeden canını yakmadan durmam artık. Beni kimse bu hale sokup mutlu bir hayat süremez
Benim içime girilmedi ama zarımı kaybettiğimin farkında değildim o an tamam dedi ama kan gelmediği zamanda da daha girmeden 3-4 gündür itirafım üzerine kavgadan sonra yanındayım dedi bu adam madem yanımdaydın Bugün ya da zamanla bunları yüzüme vurup arkasına bakmadan yoluna devam edemez. Haksız mıyım?
Cinsel İlişkiye öğrendiği surada yeltendi zaten belki 1 haftadan 2 haftadan uzun upradı sonucu girdik ben korkuyordum bugün bana diyorki baskasıyla * karıyı almam post atıyor
Kuzum zaten kimsenin ahı kimsede kalmaz. Zaten aylarini/yillarini calmis. Bir de onun icin intikam ile ugrasma. Zaten yasattiginin bedelini Allah ona ödetir 😊
Seni aglatip da mutlu olacagini mi saniyorsun? Disarida gulup de evde aglayan cok. En guvendigi kadindan darbe yediginde aklina sen geleceksin bunu unutma😊
Ben onun ilk kadınıyım oda benim için öyleydi ama kan gelmedi diyip rencide etmesi ben bunu uzun bir süre atlatmam zaten. Sadece işte kusursuz olmak onun dediği kıza dönüşüp onsuz mutlu olduğumu görmesini istiyorum. Pişman olsun yaptığı söylediği seylerden istiyorum.
Ben bu tecavüz edilirken kendimi korumamı anlatırken zorlamasına maruz kalıp kendime yediremememi bugün sey diyor. Kadınlığını koruyamadın canım erkeklere nasıl Böyle güven duyuyorsun yine bulursun birilerini dedi. Kendime itiraf edemediğim yaralarımı desti asla dönmeye niyetim yok zaten. Dediğim gibi hırs takıntı yaptım
Parayla güzelleşip ortak arkadaslarımızla Bulusup onun storylerde beni görmesini sağlıcam öyle mutluyken. Benden görmediği hareketleri görmesini istiyorum
dunyanın en sacma dusuncesi falan
Kavgamız ayrılık sebebi bile ergence cahilce bişeydi yanına kalsın istemiyorum
Kudururr
Umarım