Biz o kadar uğraşıyoruz bir kızla sevgili olmak için çaba harcıyoruz emek sarf ediyoruz peşinden koşuyoruz, kızlar anında yenisini buluyor hiç boş kalmıyorlar
Senin kadar çabalayan bir sürü erkek var çünkü. Ha sevgili bulabiliyor olmaları bir avantaj değil. Çünkü çoğu erkek zaten cinsellik için sevgili olmak ister
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olsun sonuçta bize göre çok rahatsıniz hiç uğraşmıyorsunuz ayrıca her erkek de cinsellik peşinde değil yani
Ne alaka yahu? Senin bahsettiğin kızların çoğu sosyal medyada ya da dışarıda kendini teşhir etmeye çalışan yırtık tipler oluyor. Kızların hepsi erkeklerden mesaj yagmuru alsaydı bana da sabahtan akşama kadar bir sürü yazan olurdu.🤣
Yazan olsa Instagramda filan da yazarlardi herhalde. Bu sitede farkettiysen çıplak fotolu profil yapan erkek de çok. Yani amaç tamamen cinsellik bence. Ben normal bir foto koysam bile bundan iş çıkmaz diye düşünüp yine yazmazlar.
Sorsan kız olmak çok zorr yiieaaaaağğğ. Hayır. Bu ülkede zor olan şey düzgün bir erkek olmaktır. Kızlara yazmaktan hayâ edersin, yalnız kalırsın, seni adam yerine koymazlar; zavallı, ezik, ucube, özgüvensiz olursun onların gözünde. Değmez valla değmez yazmayın hiçbirine o ilgiyi hak etmiyorlar.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende aynı şeyi diyorum ama nasıl organize olacaksın ki, iller birileri yazıyor bunlara, abazalik yapıyor
E heralde öyle olacak. Üremek için harcanan enerjiyi kıyasla. 9 ay gebe kal, üstüne emzir. Sen sadece sperm fışkırtıyorsun. O yüzden kadın seçer. Bırak da olsun
Hipergami dostum. İşyerleri gibi düşünebilirsin. İş yerleri her zaman eleman bulur ama kalitesini isterler. Elemanlar ise zor iş bulur. Tabi kaliteli elemansan başka
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadın enflasyonu olsa anlayacam da sayılarimiz da eşit yani