Sevgilim başka birinden hoşlanıyormuş, duyduğum an yıkıldım. Ne yapmam gerekiyor?

Merhaba, Sevgilimle bir konu hakkında tartışmıştık, bir erkek ile Instagramdan konuşuyordu ve telefon numarasını vermiş çocuğa. Ben de konuşmasını istemediğimi söyledim engelle dedim engelledi bir kaç gün sonra tekrardan açtı onun engelini ve neden açtığını söylediğimde 10 saniye öyle durakladı ve o benim arkadaşım dedi. Sonra ilişkimize ara vermeye karar verdik okulda bir arkadaşı ile ilgili bu konuyu konuşurlarken benim kız arkadaşım o konuştuğu çocuktan hoşlandığını söylemiş arkadaşlarına, ve ben bunu duyduğumda yıkıldım ve hiç bir şey demeden ve hiç bir ayrılık mesajı atmadan engelledim bunu heryerden. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Sevgiliniz sizle sevgili iken başka birilerinden hoşlanma duygusu olabilir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Yeni haber, kız çocukla sevgili olmuş çocuk bu kıza benim gösterdiğim şefkat ve sevginin 1 gramını göstermiyor kızı ağlatıyor :) kızın hesabına girdim bir şekilde ondan biliyorum
Sevgilim başka birinden hoşlanıyormuş, duyduğum an yıkıldım. Ne yapmam gerekiyor?