Aşk İlişkileri Flört ederken yürür müsün, depara mı kalkarsın😛? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Emeklemeden koşmaya mı geçiceksin şenn 😂😂 Keyifli günler.. 🥂🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=iywXK9Dj2o4"O zaman dans.." #smell Flört ederken yürür müsün, depara mı kalkarsın😛? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne tepar ne emeklemek sadece ayaklarımı uzatıp keyif yapıyorum 😬 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Flört ederken emeklerim kaplumbağa olurum😅 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Flört nedir anlamam bilmem ben sadece aşık olmayı ve sevmeyi bilirim 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben bu konuda çok ayarsızım. Ya hiç flört edemiyorum kasılıp kalıyorum ya da depara koşuyorum😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Yürümek müsade durumuna göre hızda belirlenir. Bu karşıdan alınan elektriğe göre hizida wyarlanir 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Küçük adımlar atılabilir, korkutmamak gerekir 😂 2 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sakin ve emin adımlar her zaman bana yakışandır.Acele etmem. 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yürümek sıkıcı oluyor, uçuş moduna geçiyorum. Bitecekse daha hızlı bitsin diye. 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Ben hep ilgisiz kalirim, kacan kovalanir misali hep etkilidir. Tavsiye ederim arkadaslara. 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. flört etmem beğendiğim kadın benimdir bunun aksi olamaz kurt avına karar verdim mi bunun dönüşü yoktur 😳 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkiside değil ışık hızında taaruza geçerim. Dğşman topraklarını yıldırırım. Çünkü işi bir an önce vermesini beklerim 0 0 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Flört etmem direkt, uğraşamam artık. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kimseye yürümem 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Topla tankla tüfekle yürürürüm 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Usain Bolt bile yetişemez hızıma nxjdndnd 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Adım adım ilerlemek bana göre daha iyi gibi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. depara kalkarım sabırsızım 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. uçarım :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ne tepar ne emeklemek sadece ayaklarımı uzatıp keyif yapıyorum 😬
Flört ederken emeklerim kaplumbağa olurum😅
Flört nedir anlamam bilmem ben sadece aşık olmayı ve sevmeyi bilirim
Yani flört bana çok uzak bir kavram ya
Ben bu konuda çok ayarsızım. Ya hiç flört edemiyorum kasılıp kalıyorum ya da depara koşuyorum😂
Yürümek müsade durumuna göre hızda belirlenir. Bu karşıdan alınan elektriğe göre hizida wyarlanir
Küçük adımlar atılabilir, korkutmamak gerekir 😂
Sakin ve emin adımlar her zaman bana yakışandır.
Acele etmem.
Yürümek sıkıcı oluyor, uçuş moduna geçiyorum. Bitecekse daha hızlı bitsin diye.
Ben hep ilgisiz kalirim, kacan kovalanir misali hep etkilidir. Tavsiye ederim arkadaslara.
flört etmem beğendiğim kadın benimdir bunun aksi olamaz kurt avına karar verdim mi bunun dönüşü yoktur 😳
İkiside değil ışık hızında taaruza geçerim. Dğşman topraklarını yıldırırım. Çünkü işi bir an önce vermesini beklerim
Flört etmem direkt, uğraşamam artık.
Kimseye yürümem
Bunu kadın belirler.
Topla tankla tüfekle yürürürüm
Usain Bolt bile yetişemez hızıma nxjdndnd
Adım adım ilerlemek bana göre daha iyi gibi
Ben uçarım paraşüt gibi sbdjs
depara kalkarım
sabırsızım
Temkinli adımlar, taş yerinde ağırır
Söylediğin ikisini de yapamam:)
Yurumem ben beceremem