Story ye bakıyorum bu o mu bu da kim bu ne böyle diyorum
Nasıl ya neden?
KS profilleri mo güzel yakışıklı gösteriyor şimdi ne desem ki ay cirkinsin beğenmedim mi
Story ye bakıyorum bu o mu bu da kim bu ne böyle diyorum
Nasıl ya neden?
KS profilleri mo güzel yakışıklı gösteriyor şimdi ne desem ki ay cirkinsin beğenmedim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayır ilgisi yok.
Genelde hemcinslerin fotoğraflarıyla oynar ama erkek versiyonu da var demekki bu öz güvensizlerin
Var özellikle yandan cekiyorlar ya da emoji ekliyolar yüzüne falan
Yüzüne emoji koyan birinin yakışıklı olduğunu düşündürten şey ne sana? Bu sitede ya da başka sitelerde fotoğrafsız ya da yüzüne çiçek böcek koyan kullanıcıların güzel/yakışıklı olma ihtimali milyonda birdir her zaman
Yüzüne emoji işi yüzünden koymusmus instadan baktım ben de orada yakisikliydi sonra farklı çıktı yani yüzünü cene dudak harika üst degil
Nebileyim ben öyle olan vardır kızlar güzel olsa da yapar bazen cunku
İş güç tamamen hikaye. Bir halta benzeyen ne kadın ne erkek yüzünü gizlemez, işten dolayı fotoğraf paylaşamayan hiç sosyal medya kullanmaz bu kadar basit
Ksde paylasmiyir Instagram falan paylasiyor duzelteyim*
Ksde paylaşmıyorsa ya evlidir, ya çirkindir, ya da her gördüğü karşı cinsine yürüdüğü için kendini gizleme ihtiyacı hissediyordur
Her kıza yuruyordu aynen hatta madde halinde yazmisti bir kız şöyle boyleyse 7kriter uyuyirsa sevisiyirum diye kızın biri de bunu ss alıp soru sirmustu burada ben de sonra gördüm
Ahaha kim bu bunasiladam mı
Hayır Hayır senden 1 yaş küçük bide
İlginç bir tipmiş. Senin bununla iletişim kurman ayrıca ilginç
O kadar güzel laf etti bana bosmus balık etli seviyormus olmayanlar da hakaret ediyor resmen adam ay çok pardon ama adamsi şey
iyi ki bulusmadim
Travma sebebim 😅🤣
Direkten dönmüşsün, her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin. Daha dikkatli ol😬
Ya ciddi misin biri de oldu aşık oldum o da tuhaf biri çıktı şimdi biri var sadece one night gibi şey bilemiyorum beni kisirlastirsalar keşke jdjsh
Kısırlaştırmasalar da, en azından östrojen seviyeni biraz düşürseler doğru seçim yapabilmen açısından fena olmaz asjsj
En iyisi bi sevgili bulup aşık etmek zaten ben kolay aşık olurum 😅
Sonra da sevismek
Bu tabudan da bıktım o da artiriuor hormonlarimj
Ve beğenilmek de güzel his ama ilerde evlenme anne olma durumu var bilmiyorum ya psikolog da bi ise yaramiyor
Bide redpill diye bise buldum olun yasamayin diyor resmen kadinlara
İster düzenli sevgili edin, ister one night yaşa, abuk subuk tiplerle olmasın yeter 😅
Bluepill her zaman iyidir, kısa ömrünü acı gerçeklerle yaşaman anlamsız ajs
Diyosun😅😅benle evlenen güçsüz erkek olsun istemem ben bide
Oo felsefe mi, en sevdiğim asdf
Erkeklerin çoğu biliyormus redpill falan
Birini tanıdım ben reelden (hayren benden çıkmaya bir is hshshhs)
O da bilgisayar mühendisi rusyada okumus vergilisi için almanyada kalmış sonra biraz birlikte yasamislar hala unutamamis bana muslumanim diyor ben namaz kilmayan dindar olamyanlardan ama iyilige falan inanıyor yani çok iyiydi o nisanlisi olmasa ya da bana ilgisi olsaydı güzeldi ama olsun en azından şunu öğrendim
Bana diyordu
Sen yaşta kız var işte sevgilisi nisanlisi yani o da var işi de ailesi de baskıcı ama umursamıyor sen de öyle yap benim ex nisanlim da öyle geldi baktım burada kalamiyor şimdi yazılım ogreniyor benden almanyada kalcak yani takma diyordu
Güzel taktikler verdi bana gitti tembeldi randevusuna 40dk geç gelirdi hep ama iyi hoş biriydi yakisikliydida
🤣 müthiş tecrübelermiş bunlar. Sen nerde yaşıyosun, nerde karşılaştın bu 40 dakika geç gelen elemanla asjs
Ben azerbaycanliyim şu an trdeyim
Azerbaycanda karsilastim ve nedense hepsi de uzun oluyor hayatımı değişken insanlar hshsh
Ne diyorsunuz ona dalyan gibi delikanli mi 🤌🏻neydi o
Dalyan bizde ata diyordular ya sanirim
Azeri olduğuna göre Rusya'da okumasına şaşmamak gerek :d
Dalyan evet, iri yarı heriflere dalyan denir. Çam yarması da diyen var tabi asjf
Dalyan guzeldi😃💋😘🤌🏻🤌🏻
Hshshsh
Türkiye'de nerdesin?
Evet ama rusca bilmiyordu gitdikten sonra ogrendi o)
Ben de bilmiyorum öyle çok ama bu yazın arkadaşım rusdu ogretti bana biraz şimdi belki öğrendim ben de
Calisiyom
Buarada böyle bir şey var mı Türkçede bana mantıksız konuşuyorsun diyorlar
Mesela belki ogrenirim demelisin
Belki öğrendim değil bu yanlış oluyormuş Türkçede gerçekten öyle mj
Türkçe kapsamlı dil, kendi içinde farklı şivelerde konuşulurken bile mantıksızlık oluşabiliyor. Azeriler ya da Kıbrıs Türkleri mesela Türkçe cümleleri kurarken anlam bozukluğuyla kurarlar :d olur öyle, sempatik şeyler
Bolu
Ahahah ama farklı işte
Belki gekebilirim desen ukalaya bak derler
Ama belki geldim future perfect tence aslinda😆
ya da gelebilirim denir her ikisi ukala olur
Sen bunlara takılma şekerim, yaxsi olar, men seni severem aybalam cümlelerinden devam asdf
Ahahha coxsagol
Sevdim qaldi içimde
Kustum hamidan getdim men sagol🙋🏻♀️🥲😂😂
Kime küstün, kimi sevdin kaldı içinde? Dilini bilmiyorum sjsj
Adamlari sevdim içimde kaldı
Insanlara da küstüm çekip gittim yalnız korsan olmaya
Çekip gide gide Bolu’ya gitmiş olmana da üzüldüm, İstanbul olmasını tercih ederdim🤣
Istanbulu sevmiyorum antalya olurdu bak o olmasa İzmir de olur
Antalya cennet😍
Sabina sen misin? 😬
Iyy sabina ne ya
Turkiyenin hanifenuru
Sen Sabina değilsen, tüm Azeriler İzmir aşığı o halde 🤣
Ne anlatıyorlar size orada İzmir hakkında acaba, ilginç
Bakuye gel aynı İzmir çünkü yani bircogumuz için
Antalya da bizim bag vardı eskiden orası merdekan suvalan yani ve sovet gibi şu an antalya nasıl sevmeyebilirim
İzmir'de kendim oldum antalyada da güzel yer İzmir yanlış anlamazsin umarım turkler çok hassasda😅
Biraz varos gibi yerleri çok ama antalya daha guzel
Aslında Antalya da varoş, İzmir de. Daha önce İstanbul'da bulunmadın herhalde :d
Konyaalti değil ya neresi varos yabancı da çok ama köy gibi evet
Istanbuldan korkuyorum ben 😅
Ve bu sabina kim
Asjsjf Sabina'yı boş ver, sen kimsin asıl 😅
Ben bir ay parcasiyim
Müthiş
Teşekkür ederim 💫💜🌜
Afiyet olsun🫠
Ne yedim bey yine kazik mi😅😅
Ben*
Yediklerine ve bundan sonra yiyeceklerine afiyetler diledim, zira daha fazlasını yemek senin kaderin 🤣
seks yapmak kötü birsey midir sence?
Gerçekten önemli mi bu
Bolu’da evet🤣
Şaka tabi, niye kötü olsun
Haydaa🤣🤣
Ya nebileyim evlilik falan icin öyle diyorlar hep bana hakaret eden asagilayan çok var
Bu yüzden lezbiyen olarak takılan da :(
🤣 kafalar pırıl pırılmış. Senin sana hakaret edenlerle işin ne
Ailem ediyor dayim olurdu konuşma yaptı başlarda temizlikci bulasikci olmak istiyorsan böyle devam et dedi
Amacıni baştan şöyle anlayalim bidahaki sefere senle farklı konusucam falan şeyler dedi
Barlarda*
Erkek akrabalara göre öyledir, istemezler kız çocuklarının birileriyle olmasını
Bu erkek 30 yaşında evlenmek istediginde bakire biriyle evleniyor ama ki sorun yasamasin evlilihinde
Anlatabiliyorum bence
Yani çok adaletsiz sanırım hayat
Sadece nasıl ne yapacağımı bilmiyorum
Bizimki gibi toplumlarda bu konuda adil değiller evet
:(
Redpill yine haklı çıktı demek sevdiğim biri oldu benim sonra durduk yerde tuhaf davrandi bulusacaktik
Erkekler neden böyle davranir ki bunu anlıyor musun
Benim kardeşim var o kız ukraynada diye gitmeyi bile dusunuyorken bir zamanlar tabi bu neden ona çok yakinken tuhaf davransin
Insan kendine konduramuyor ben bu erkekler için mi kendi enerjimi ona harcuyorum ne saçma birsey
Çok dertlisin be, içimi parçalıyorsun:/
Doğru tekrar spora baslicam ben unutmak için
Icini parcalamak istemedim hoşuma gidiyor bazen yorumlarin)
Hayır niye gizli profille sorudan konuşuyorsun, yazsana. 100 tane yorum oldu son yazdığını görmek için 3 dakika mesai yapıyorum 🤣
Hiç konuşmadım agresif olduğunu düşünüyordum hep yazarım sorun değil tabiki
Tabi ben KS de Brad pitt ten yakışıklı çıkıyorum sen düşün 🤣🤣
Ask olsun sizlere
Hiç filtre kullanmıyorum ama KS farkı😂😂
Ayıp ayip
Baksana pp me çok yakışıklı değil miyim 😅😅
kjdfhgjkldfsghkjdfghjkd
bohta çıkabilir.
en iyisi yüz yüze görüşmek öyle karar vermek
Goruntulu konuştum yetti
bazı insanlar ön kamerada kötü çıkabilir yüz yüze görmek en sağlıklısı
Hayır ya daha kötü olamazdi
Diğeri de aynı makyaj silinmis botoxlu dolgulu estetik kızları gibiydi
filtreli çekiyor herkes bu yüzden yanıltıyor ve real tipiyle alakası olmuyor ama kimsede bunu kabul etmiyor ne yazık ki
bence görüşlerinden etkilenip size yakışıklı geliyor
yoksa mal aynı mal : )
Olabilir 😃
Filtre yapıyordur.
Filtre gibi de değil sancı aci olayi
Sanki *
Shop o zaman.
Fakedir hergordugune atlarsan boyle olur
Nebileyim ben fake gibi durmuyirdu
Kendini degismis sanki
Trollemis seni
Efekt güzeli kız olduğu gibi erkekte var işte
Var evet
Her yerden silip yol vericen
Beğenmediysen konusma
Kalbini kirmadan nasıl şey yapcam
Durumu izza et yani kimseyle komusmak istemiyorm gibisinden anlayışlıysa sorun yapmaz
Evet öyle yapmıştım yine yaparim
Yap yap
Konuşmayı kes bence onun için daha iyi
Nasıl peki kalbini kirmadan yaparim
Çünkü doğal halini paylaşmıyorlar
Snapchat sağ olsun.
Soğuk yap anlar
Uzulsun istemiyorum
Öğrendikten sonra üzülecek zaten her türlü