Aşk İlişkileri Aşk sizi kovalıyor mu yoksa siz aşk’tan mı kaçıyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aşk sizi kovalıyor mu yoksa siz aşk’tan mı kaçıyorsunuz? Aşk sizi kovalıyor mu yoksa siz aşk’tan mı kaçıyorsunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Aşka inanmayan tarafım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kaçmıyorum da, kovalamıyorum da. Olduğum yerde duruyorum. 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kacmiyorum da kovalanirsam da görmezden gelirim. O kadar halim yok ajshshs 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk her an bana yaklaşsada yok ben almayım modundayım..😏👍🏻 0 0 Yorumla
aryam122 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bekliyoruz da ne kaçan var ne kovalayan evrenin yalnızlığı üstüme yapıştı 1 0 Yorumla
VadidekiZambaklar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Aşk benim için kendisini sessize almış görünüyor 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Ikisi de değiliz herkes yerinde sayıyor. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Biz birbirimize paraleliz jxndjd 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben aşktan kaçıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşka inanmayan tarafım
Kaçmıyorum da, kovalamıyorum da. Olduğum yerde duruyorum.
Böyle kaçıyorum
Kacmiyorum da kovalanirsam da görmezden gelirim. O kadar halim yok ajshshs
Aşk her an bana yaklaşsada yok ben almayım modundayım..😏👍🏻
Bekliyoruz da ne kaçan var ne kovalayan evrenin yalnızlığı üstüme yapıştı
Aşk benim için kendisini sessize almış görünüyor
Kaciyom ben maceeaya gerek yok
Ikisi de değiliz herkes yerinde sayıyor.
Biz birbirimize paraleliz jxndjd
Köşe bucak kaciyorum sanirim.🙄
Bana uğramıyor bile o derece
Ben aşktan kaçıyorum
İçimde Aşk kalmadı
Aşk diye Bir şey yok
Kaçıyorum 😬
Kaçıyorum😌
Aṣk nedir?