Aşk İlişkileri Alzheimer bile olsam unutmam dediğiniz ne var? Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tek bir seçeneğiniz olması şart🤔Çünkü yeri sağlam bir tane varken ikinciye şey düşüyormuş🙄🙄😂 Güncellemeler+1 yıl Emoji sonrası boşluk koyamama hastalığı teşhisi konuldu idare edin🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Ne abaza varmış be sitede çapsızlar😂😂 Alzheimer bile olsam unutmam dediğiniz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. kendimi unutmam.. 1 0 Yorumla
kur1ay35 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl yani o hastalıktan allah korusun ama hiç birşeyi unutmuyorumkeske unutsam 1 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canımdan cok sevdigimi unutmam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir tane şaheser tarzında ikizler görmüştüm. Onu 90 yaşına gelsem unutmam mk o nasıl birşeydi😂 0 6 Yorumla Gzz00 +1 yıl İkizler miydi bir tane neyine yetmedi🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım mevzuyu neyse😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadın* Yorumla Gzz00 +1 yıl Çünkü sen Einstein'ın kayıp dölüsün Yorumla Gzz00 +1 yıl Tamam Yorumla Gzz00 +1 yıl Ruh hastası kaynıyor burası yemin ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıvırcığın ciciklerini 0 13 Yorumla Gzz00 +1 yıl Biraz adamsan gizliden çık hakaret edip duracağına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakaret değil gerçeklik 😀 Yorumla Gzz00 +1 yıl Gizliden kaba etinden sallamak kolay tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık gizli ne fark eder burada tc kimlik numaram yazmıyor sonuçta Yorumla Gzz00 +1 yıl Sizin milletle yaşadığınız ilişkilerinizden başkasına ne? Gelip saçma sapan kızın tekiyle ilgili sapıkça yorum atıyosun sonra bu yetmiyormuş gibi bana ahlaksız söylemlerde bulunuyorsun. Bu nasıl bi kafa? Yorumla Gzz00 +1 yıl Adam mısınız oğlum siz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapalım abla ben hiiiç! im ve hafif kızlarla takılıyorum Yorumla Gzz00 +1 yıl S. ktiri b.. ktan yorum atma derdindesiniz hepiniz Yorumla Gzz00 +1 yıl Zevkini al her b.. ku ye sonra malafatına tekme yiyince arkasında hafif kızdı diye hırsını atmaya çalış. Çok ucuzsun Yorumla Gzz00 +1 yıl Arkasından** Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende sanki alimler meclisine soru sordun da ne cevaplar bekliyorsun ablacım Yorumla Gzz00 +1 yıl Kaybol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar hafif ben p*içim gerçek olan bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kendimi unutmam..
yani o hastalıktan allah korusun ama hiç birşeyi unutmuyorum
keske unutsam
Beşiktaş
Aizemır gibi bi şeyim zaten
Canımdan cok sevdigimi unutmam
Bir tane şaheser tarzında ikizler görmüştüm. Onu 90 yaşına gelsem unutmam mk o nasıl birşeydi😂
İkizler miydi bir tane neyine yetmedi🤔🤔
Anlamadım mevzuyu neyse😂😂
Anlamadın*
Çünkü sen Einstein'ın kayıp dölüsün
Tamam
Ruh hastası kaynıyor burası yemin ederim
Kıvırcığın ciciklerini
Biraz adamsan gizliden çık hakaret edip duracağına
Hakaret değil gerçeklik 😀
Gizliden kaba etinden sallamak kolay tabi
Açık gizli ne fark eder burada tc kimlik numaram yazmıyor sonuçta
Sizin milletle yaşadığınız ilişkilerinizden başkasına ne? Gelip saçma sapan kızın tekiyle ilgili sapıkça yorum atıyosun sonra bu yetmiyormuş gibi bana ahlaksız söylemlerde bulunuyorsun. Bu nasıl bi kafa?
Adam mısınız oğlum siz
Ne yapalım abla ben hiiiç! im ve hafif kızlarla takılıyorum
S. ktiri b.. ktan yorum atma derdindesiniz hepiniz
Zevkini al her b.. ku ye sonra malafatına tekme yiyince arkasında hafif kızdı diye hırsını atmaya çalış. Çok ucuzsun
Arkasından**
Sende sanki alimler meclisine soru sordun da ne cevaplar bekliyorsun ablacım
Kaybol
Onlar hafif ben p*içim gerçek olan bu
Telefon şifrem.