Bahanelerle bana yazıyordu. En son sana benzeyen birini gördüm dedi. Ben de sana ilgim yok artık yazma deyince senden iğreniyorum aslında dedi. Ne istediği belli olmadığı için yazma dedim. Gerçekten iğrendiği için mi diyor?
Gerçekten iğreniyor, sevmediği için
Yediremediği için laf söylemiş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
türk kadınları olarak topluca iğreniyoruz zaten kişisel algılama lütfen
Aynen o yüzden yazıp duruyo
Kolay kolay bunu demez. Demisse pisliğe batmışsin demektir
Kendisi yazıyordu. Ara ara bahanelerle yazıyordu. Sana benzeyen birini gördüm bilmem ne. Ne istediği belli değil yani. O yüzden öyle dedim. Senden iğreniyorum ne ya
İlgin yok dediğin için bunu diyorsa pisliğe o batmış. Arka kuliste başka olaylar olmuş gibime geliyor bir erkek kolay kolay bunu demez
Açık konuşabilirsin. Ne olaylar yani? Pisliğe batmış derken ne demek
Açık konuşuyorum zaten ne yaptığını bilmediğim için sadece konuya girmiyorum. Sen diyorsun ilgilenmedim diye ama bunun ardında başka bir mevzu var. Sırf ilgilenmedin diye de igreniyorsa senden ver yolu geç
Artık yazma ilgim yok dedim. Senden iğreniyorum aslında dedi. Bir yıl falan ara ara böyle yazıyordu. Hiç buluşmadık zaten. Buluşmadığım için çok pişmanım falan da dedi. Çok tuhaf biri. Cinsellik için falan diyorsan. Benim istemediğimi biliyordu
Hayır. Senden igrenmesi için hainlik yapmış veya ihanet etmiş olman lazım. Cinselliği düşünse iğreniyorum demez tuttuğu yerde acısını çıkarır zaten. d. Bir şeyini görmüş senin demek ki
Sanmıyorum hiç buluşmadık bile. Sadece bi kere fake hesaptan mesaj gelmişti. Videonu gördüm yüzün belliydi dedi. Atarım istersen falan dedi biri. asla öyle bi videom yoktur kesinlikle yani. En son sinirlendim at dedim. Atarsam utanırsın dedi. Yalan söylüyorsun belli falan dedim. Attığın kişiye sor diyordu. Ve ben asla kimseye atmadım foto bile. 3-4 gün sonra bu çocuk whatsapptan yazdı bi. Şüphelenmiştim bu mu diye. Amacı ne ki
Öyle bir şeyin var mı yok mu diye anlamak için kendince taktik yapmış. Diyelim gerçekten yok, o kafasında var diye kodladiysa daha yapacak bir şeyin yok. Kendini anlatsan bu sefer açıklama yapıyorsun diye özgüveni yok der kesin videosu var der. Bu tip insanlara anlatsan da anlamaz kafasında kurduğuna inanır. He de geç o yüzden
Ben o fake hesabın o olduğunu düşünüyorum. Resmen benim ağzımı aramak için açmış hesabı. Böyle bi şeyi de o sorabilir. Beklerim ondan. Akrep burcu zaten kafasında kuruyor. Profilsiz takipçi biley yok bana istek atıp mesaj atmıştı. Ne yaparsa yapsın ya. Engelledim
Kafasındaki düşünceleri direkt sana sormadan farklı yollar ile öğrenmeye çalışıyorsa hiç gereği yok. Gerçi böyle bir şeyi sana soramaz ütopik bir mevzu ama bunun dışındaki cinselliğe kadar her şeyi kendi sana sorabilir. Gelip sana videon varmış demesi farklı, evli misin boşandın mi diye sorması farklı. Evli bekar olduğunu kendi direkt sorabilir ama. videoyu soramaz. Öğrenme şekli yanlış ama sinek mide bulandirir
Bence kişi kendinden bilir işi. Demekki o tarz kişilerle konuşmuş daha önce. Beni de o kızlar gibi zannediyor herhalde. Ve kendisi öyle videolar istemiş olabilir başkalarından. Yoksa neden bunu öğrenmeye çalışsın. İlk kez başıma geliyor
Senden kendi sormayıpta fake yolla öğrenmek istediği şeyleri büyük ihtimal eski hayatında yaşamış güvensizlikleri vardır. Bazılarını da sana kaybetmemek için direkt soramaz. Kişi kendinden bilir işi diye bir şey yok. Hayatımıza giren çıkan insanlari bize kendini gösterdiği gibi bilip seçiyoruz. Gerçek yüzünü görünce geç oluyor.
Aaa dur lan bana aydınlanma geldi. Benim eski hatun hep böyle sorup denerdi ama hainlik yaptı o hainlik yapmasa bir an hak verecektim
Ne yaptı ki sana? O da böyle soruyor muydu? Bu arada fake hesaptan bana soruldu bu soru. Ben o çocuk olduğunu düşünüyorum ama bilemem
Fake hesaplarla etrafımi sardı kdjsjs o hesaplarla öğrenmek istediği şeyleri kendi sorsaydi %1000 doğru cevabı alırdı. Bana zıt gittiği için bende engelledim bütün fakelerini. Hainlik yaptı işte biz ayrıldık aramızda başkasını ilk bulan ihanet eder dedik gitti başkasıyla flörtlesti. Ben ise sadık şekilde bekledim 🤷
Hmm boş ver o zaman çok uzun zaman ayrıysanız flörtleşmesi normal bence. Burcun ne akrep mi
Maalesef jdjdjd öyle bir dünya yok. İhanet sayarım dedim. Benle olan sorunlarıni çözmek yerine başkasına gitmesi ihanet ve hainlik
Anladım hayırlısı olsun ya. Benim durumumda olsan napardın acaba. Başkasıyla ilişki yapıp benimle de konuşuyordu yüzsüz
Benle sevgili olduktan sonra yapıyorsa konuşmam. Benle sevgili olmaya niyetlenip sonradan bunu yapıyorsa kıskandırmak derim. Yalnız benle konuşup hiç ortada böyle bir yanlış yapmasına sebep yokken gidip sevgili yaparsa o zaman engeller geçerim. Onun ne yaptığı değil benim ne gördüğüm önemli. Çünkü bir oyunu benim müsade ettiğim kadar oynanabilir
Bak şeyi eklemeyi unuttum mesela fake hesabı olan kişi de güven vermez. Ben ne bileyim ne yapıyor o hesaplarla ki bir kaç kez denk geldim. Bundan istemedim sorular ve görüşler vardı kendi hesabından atmayip fake ile atıyordu bu da hainlik bak iyi hatırladim
Evet fake hesaplar da güven vermez. Ama kızlar öylesine bile fake kullanıyor. Burcunu söylesene bi
boş ver burcumu inanmıyorum ben öyle şeylere
Benim hatunsa kullanmayacak 👍
Yediremediği için laf söylemiş
Evet
Iyi akşamlar
kız uzak durun bu psikolojisi bozuk erkeklerden ya
Kendisi yazıyordu. Ara ara bahanelerle yazıyordu. Sana benzeyen birini gördüm bilmem ne. Ne istediği belli değil yani. O yüzden öyle dedim. Senden iğreniyorum ne ya. Gerçekten böyleyse neden yazma derdinde. Akrep burcu değişik
Ulaşamadığı için bok atmış 😃
Kendisi yazıyordu. Ara ara bahanelerle yazıyordu. Sana benzeyen birini gördüm bilmem ne. Ne istediği belli değil yani. O yüzden öyle dedim. Senden iğreniyorum ne ya. İğreniyorsan ne istiyorsun benden
Cinsellik için yanaşmış kardeşim :) doğru bir niyeti olsa seni kiracak şeyler söylemezdii
Belkide bir iki yıldır nerdeyse böyle. Benim öyle bi şey istemediğimi biliyor. Başkasına gitsin. Akrep erkeği anca başka şeyleri düşünür
2 sene mi?
Sen bununla arkadaşlık mı yaptın 2 sene
Ara ara mesajlaşmak gibi işte. Sürekli değil
Adamın ilgisini seviyordun sanırım
Yok böyle sonu laf atmayla bitiyordu. Zaten güvenmiyorum hiç. Hiç görüşmeden böyle konuştuk işte arada.
Adamı 2 sene mektup arkadaşı yapmışın beyaa
Ama o da başkasıyla ilişki yaptı yani. İlgisi yoksa hiç yazmasın bisürü kız var. Neyse ya çıkardım zaten engelledim
Engelleme bence. İyice sinirlenir evine gelir 😃
Aklında kim varsa ona gitsin. Ben engel attım. Değişik biri. Normal insan bunu demez
Saldırmaz dimi sana
Hayır ya
Güzel ☺️
Gerçektir
Tamam
Aynada kendini görmüştür takılma.
Bencede sırf istemediğimi söyledim diye direkt iğreniyorum aslında diyemezsin. O zaman bahaneler uydurup yazma
Yedirememis bence çok üzerinde durma insan amacına ulaşamadığı zaman çamur atmaya başlar.
Evet engeli yedi benden
İyi yapmışsın bir daha açma yoluna bakmanı tavsiye ederim söylediği söz yenilir yutulur bir söz değil
Öyle
Uzanamadigi ciğere mındar demiş sekerim
Evet tuhaf biri bence. Normal insan böyle demez. Ayrıca hiç ilgin yoksa iğreniyorsan neden ara ara hep yazıyorsun. Git başkasına yaz. Buluşmadım bile. Fake hesaptan dahi yazmıştı ama o olduğundan emin değilim. Büyük ihtimal oydu
Cidden iğreniyordur
Kendisi yazıyordu. Ara ara bahanelerle yazıyordu. Sana benzeyen birini gördüm bilmem ne. Ne istediği belli değil yani. O yüzden öyle dedim. Senden iğreniyorum ne ya. Cidden iğreniyorsa niye yazıyor hep
Nefretini belli etmek istemiş
Ne yapıyorsa yapsın ya. Hiç buluşmadık zaten. Bir yıldır falan kendi yazıyordu. İğreniyorsa yazmasın bile
evet