Kaç gündür kavga ediyorum. bu konu için dha önce kabul etmişti şimdiki sorunu ise yolda bişey olur baban bilmiyor babanın bana güveni varken güvenini kiramam diyor ben ise herseyi göze aldım yanina gitmek istiyorum o ise bana bunu diyor ne yapmam lazim
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şımarıklık yapıp çocuğu zor duruma sokma
0
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şımarıklik derken? Nerde şımarıklik yapmisim benim amacım onu görmek etmek ne var bunda ve benim en doğal hakkım o da çok istiyor beni görmek etmek ama korkusu var yolda başıma bişey gelir eder die hepsi bu
7:45 de otobüs var 5 saat yol 11/12 gbi ordayım 5 gbi binsem 10/11 gbi yine burdayım arabada aksilik çıkmadığı sürece evet bende tedirgin olacam acaba araba arizalanirmi gideceğin yer de Hatay ama onun için her şey değer
Çok denedim gideceği zamanda belli değil her an gitme durumlari var ortalık karışık çünkü normalde 28 de katılış yapması lazım ama işte tek bu mu sorun tabikide değil öncesinde kabul etmesi sonra işte otobüs sorunu guvenirsem otobüsle yollarim yoksa taksiyle yollarim dedi sonra ise öyle de olmaz işte taksi ile gidip geleceksin dedim dünyanın parası yakar vs derken işte dün değil evelsi gün buyuk bı tartışma derken işte konusmuyoruz tek böyle iki vatandaş gbi ben yazdım da cevap verdi yoksa işi var yoğun malzeme ayarlıyorlar gidecegi yer için falan fistan işte her ne olursa da olsun 1/2 dakika ayırabilir işte bana kızgın sınırlı olduğu için de konusmuyor etmiyor canı sagolsun 🥺
Çok saçma güvenirsem otobüste ne yani otobüs güvensiz bir yer mi ikincisi taksi daha güvensiz bir ortam... Şansa geleceğini değil de geldiğinde onun ne kadar mutlu olacağını anlatmalısın
Onun tanıdık güvendiği taksicisi var o yüzden onu dedi olmuyor aga yani yine yazdım cuma illa değil cumartesi de olur yine sen düşün dedim ilk ve son dedin uzatma istersen dedi konunun devamı dedim hayır dedi eywallah dedim ok isareti attı yani ne yapacağımı şaşırdım t
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şımarıklık yapıp çocuğu zor duruma sokma
Şımarıklik derken? Nerde şımarıklik yapmisim benim amacım onu görmek etmek ne var bunda ve benim en doğal hakkım o da çok istiyor beni görmek etmek ama korkusu var yolda başıma bişey gelir eder die hepsi bu
Şımarıklıkta bu zaten çocuğun korkusunu sen görmüyorsun sana bir şey olduğu zaman onun düşeceği durumu anlamıyorsun...
Anlıyorum onun korkusunu zaten onun yüzünden ısrar edemiyorum ya elim kolum bağlandi
Gidecek olsan kaç saat yol gideceksin
5 saat
Ailenden ayrı yerde mi yaşıyorsun? Gittiğin xaman kalacakmısın yoksa günü birlik mi
Ailemle yaşıyorum günü birlik gidip gelecem
Ailenden gizli mi peki? Hani diyelim sabah sekizde gittin saat 1'de oradasın peki geri dönüşün saat kaç gbi
7:45 de otobüs var 5 saat yol 11/12 gbi ordayım 5 gbi binsem 10/11 gbi yine burdayım arabada aksilik çıkmadığı sürece evet bende tedirgin olacam acaba araba arizalanirmi gideceğin yer de Hatay ama onun için her şey değer
Ama o bunu anlamıyor üzülen yine ben oluyorum
Şimdi bu ne zaman gidecek? Güzel ve etkili konuşursan ona güzel şekilde anlatırsan anlayacağı dilden anlarsan o da gelmeni ister...
Çok denedim gideceği zamanda belli değil her an gitme durumlari var ortalık karışık çünkü normalde 28 de katılış yapması lazım ama işte tek bu mu sorun tabikide değil öncesinde kabul etmesi sonra işte otobüs sorunu guvenirsem otobüsle yollarim yoksa taksiyle yollarim dedi sonra ise öyle de olmaz işte taksi ile gidip geleceksin dedim dünyanın parası yakar vs derken işte dün değil evelsi gün buyuk bı tartışma derken işte konusmuyoruz tek böyle iki vatandaş gbi ben yazdım da cevap verdi yoksa işi var yoğun malzeme ayarlıyorlar gidecegi yer için falan fistan işte her ne olursa da olsun 1/2 dakika ayırabilir işte bana kızgın sınırlı olduğu için de konusmuyor etmiyor canı sagolsun 🥺
Çok saçma güvenirsem otobüste ne yani otobüs güvensiz bir yer mi ikincisi taksi daha güvensiz bir ortam... Şansa geleceğini değil de geldiğinde onun ne kadar mutlu olacağını anlatmalısın
Onun tanıdık güvendiği taksicisi var o yüzden onu dedi olmuyor aga yani yine yazdım cuma illa değil cumartesi de olur yine sen düşün dedim ilk ve son dedin uzatma istersen dedi konunun devamı dedim hayır dedi eywallah dedim ok isareti attı yani ne yapacağımı şaşırdım t
Şöyle yapalım mı seninle şu an istemeden konuşalım mı ve soruyu silme şansım var mı
Anlamadim?
Dm den konuşalım mı sana yapman gerekeni anlatayım öı
Olur ama nasıl mesaj atacaksin ki
Takip et
İstek attım
kendine güvenemiyor