Sizi aldatan birinden hamile olsanız ne yapardınız?

Lütfen okuyun zor durumdayım Beş yıldır birlikteyiz nişanlıyız iki hafta sonra düğünüm var ve ben dört gün önce aldatıldğımı öğrendim bugün de gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı, aldatıldığım kadın hakkında şüphelerim var çünkü bunu bana anlatan kişi sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı ve kadın çok yalancı biri daha önce de bana olmayan şeyleri anlatmıştı benim ağzımdan da başkalarına söylemediğim şeyleri söylemişti şimdi de bi kadınla aldatıldığımı ve sevgilimin 22 eylüldeki doğum gününü kutlamak için kadının onun sevgilisine mesaj attığını söyledi o mesajı bana göstermedi ama kadına sevgilimin numarasını sil yazdığı ve kadının da abimden bir şey rica ettim şimdi numarasını silerim dediği mesajı gösterdi bana bir de sevgilimin ona yazdığı abartılacak bi şey yok doğum günüm için mesaj atmış dediği mesajı da gösterdi ama sevgilim reddediyor kadının arkadaşıyla sevgili olduğunu ama arkadaşının kadınla işbirliği yapıp sevgilisine yalan söylediğini söylüyor çünkü kadjndan çok korkuyo kendim şahit oldum daha önce iki kez adamın dükkanını dağıttı cam çerçeve televizyon kırmıştı bir de adam o kadının parasını kullanıyor bu yüzden de kaybetmek istemiyor neyse aldatıldığımı söylediği kadını aradım mesaj attım ama dört gündür ulaşılamıyor nasıl öğrenicem bu işin doğruluğunu nişanlımla dört gündür konuşmuyorum kadını aradım ulaşılamıyor ama sana ispatlicam diyo arkadaşıyla yarın konferans yaptırırım adamdan kızın yeni numarasını adını soyadını alırım ama ya gerçekten sevgilimin sevgilisiyse o zaman bi şey uydurur vermezler adam ayrıldım numarası bende yok der nerede yaşıyo bilmiyorum mekanda tanıştım sadece numarası var der
Sizi aldatan birinden hamile olsanız ne yapardınız?