4 gün önce tanıştık. Yengeç burcu 26 yaşında.2 gün önce buluştuk inanılmaz bir ilgi silsilesi gelecek de seyehat planları yapıldı. Ertesi gün konuşmanın ortasında çekip gitti. Sosyal medyadan takip edip hikayelerime bakmaya devam ediyor. Bugün nasılsınnn yazdı. İyiyim sen nasılsın dedim yine görüldü attı. Amacı sizce ne napmaya çalışıyor. Cinsel bir yaklaşımı veya eylemi de olmadı. Olayı ne bu çocuğun acaba?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim de bir yıllık sevgilim vardı üç hafta konuştu ise bir hafta engelliyor
Neden bunu yapıyorsun diye sordun mu
Benim kafam gidip geliyo diyo pişmanım diyo sonra yine aynısı
Neden ilişkiye devam ettin peki bu saygısızlık çünkü
İlişkiye devam etmedim dost olarak kalalım dedim yine engelledi
Belli bir süre sonra
İyi olmuş boş ver seni hakketmiyor kurtuldun öyle düşün
Bu arada mesaj attı şu an kdjxjj iyi ben de nöbetteyim yazmış cevap vermiyorum?
Kurtuldum evet sömürdü beni bir sene iliklerime kadar eğer aradığını bulamazsa yine gelecek
Cevap verme tabiki başkası kesin var
Kesinlikle ama manyak herhalde aradan 9 saat geçmiş hiç bişi olmamış gibi iyi ben de nöbetteyim yazmış
Narsist bu arkadaş lütfen engelle
Senin ömrünü yer bitirir
Bence de narsist ben de ona yapıcam cevap vermicem
Dostum lütfen engelle
Akıl sağlığın için
Engelledin mi
Engellemicem ama yazmıcam yarın sabah görüldü atarım hiç şansı yok merak etme:)
Bak ben de bir narsistle oyun oynama niyetiyle yola çıktım geldiğim hal ortada
Yok ya bana koymaz duygusal bir düşüncem ya da hissim yok umrumda değil artık 276263636 saat sonra gelen mesajı kim napsın
Tindera koşsun bulur birini bana kalmaz zaten 😅
Herkes dengine yallah
Tinderda beğenileri göremiyorum mesajlaşma nasıl başlıyor ya 😂
O kadar bilmiyorum sanırım paralı beğeniler
Mesajlaşma yok mu o zaman para vermeyen için
Yok mesajlaşabiliyorsun ya çok bilmiyorum google bi yaz çıkar ordan görselli bi bak istersen
Tamam balım
hayal dünyasında yasayan biri olabilir
Ben acaba taktik falan mı yapıyor diye düşündüm iyi de bi işi var ne yaşıyor merak ediyorum gerçekten
4 günlük bir tanısma süresi 2 günde tanısma cok hızlı olmayı geçtim 2 günde mi gelecek planları hiç sanmıyorum. Bir balondan ibaret hersey içi sadece hava dolu patlayınca gercekler ortaya cıkıyor. Sözleri samimi değil gerceklik payı yok. Sonuc ise görüyorsun insanlara hemen kapılma ciddiyetini agırlını her zaman koru.
Yok kapıldığımdan değil de ben yapmadım zaten gelecek bir plan kendi benim planıma dahil olmak istemişti sadece neden böyle yaptığını anlayamadım dengem bozuldu onun iş yeri sahası için de benim de her gün bulunduğum bi yer orada hikayemi görüp yazdığını düşünüyorum o yokken de gidiyordum ama sadece dengemi bozdu biraz sinirlendim zaten bir duygum yoktu hoşlantım da gitti resmen soğudum dışardan bir göz ile de fikir almak istedim teşekkür ederim:)
Rica ederim. Böyle insanlar yok değil maalesef heryerde varlar. Hayatın şans ve mutluluk ile dolsun :)
Kafasında biri var onunla toparlayamıyor seni de kaybetmek istemiyor kararsız bence
1 senedir ciddi bir ilişkisi olmadığını söyledi bilmiyorum çok haklı olabilirsin
Anlamlandırma akışa bırak sende onun gibi davran konuşmak için adım atma bekle ya tam gelsin açıklama yaparak ya da tamamen gitsin kafanı karıştırma
Evet ben de bunu istiyorum ya tamamen gitsin ya da yazsın yazıyor cevap veriyorum yine cevap yok insanın dengesini bozuyor bu durum
Belkide hayatı çok yoğun yani işi gücü çok vakit yaratamıyor o yüzden peşin hükümlü de olma akışta kal
İş yoğunluğunu biliyorum babamın işinin aynısı yapıyor çalışma ortamını mesai saatlerini herşeye hakimim instagramda hikayelerimi yarım saat içinde izliyor ama bir insan 24 saat meşgul olamaz ayrıca ben sağlıkçıyım 24 nöbetimde bile ne kadar yoğun olsam da 1 dk oluyordu bu bahane asla yemem
Onun çalıştığı kurum nedir? Sağlık mı oda
Hayır asker
İyi düşün askerler ( bazıları hariç ) çok çapkın oluyorlar bir kaç kadınla konuşuyorlar dikkat et kendini kaptırma ön yargılı da olma sadece zamana bırak doğru kişiyse zaten anlarsın
Haklısın ama ilk kez askerle konuşmuyorum demek istediğini anladım ya kaptıracak kadar bile konuşmadık bu manyaklık yani yaptığı ruh sağlığından şüphe ediyorum acaba bipolar mı bu tarz psikolojik kitapları çok okudum yani bi öyle bi böyle çözemedim inanki konuşmucaksan konuşma hem yazıyo yazıyorum cevap yok 😀
O zaman zaman kaybetme canım ya boş ver hastaysa kesin uzaklaş 😅 çekilmezzzz