zina edip edip sonra Allah kitap konuşuyorsunuz. bence onu bu işlere karıştırmadan ne pok yiyorsanız yemeye devam edin. köpek g ö tü tövbe tutmaz diye boşa dememişler o yüzden bu hayalleri bırakmalısın. Yapan bir daha yapar hele aşağıda yazdıklarını yapmış bir adamın seni sevmesi imkansız. Sen güzel bir salata olmuşsun boşluktayken yemiş geçmiş. şimdi sen yeni birilerini ara yat şeviş zevkini al o zaman unutursun hele onunkinden daha çok zevk verecek birine denk gelirsen unutman sadece 1 saat alır...
01 Yorumla
Soran+1 yılTövbe estağfurllah bu nasıl konuşma. Zina yapmadım, öyle bir şey yaşamadık. Çocuk uzak bir şehirde çalışıyordu zaten öyle sürekli konuşup görüşmüyorduk. Kendide gayet iyi biliyordu böyle bir şey yapmayacağımı.
En İyi Cevaplar
Dindarlık ile alakası yok, dindar olarak bildiğimiz ve hovardalıkda sınır tanımayan tanıdıklarda var, dinini pek yaşamayan ailesine son derece bağlı tanıdıklarımız da, bunu sen çözeceksin çevreye bakışı gün içinde neler yaptığından biraz olsun sana fikir verecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. Ama ayrılık konuşması yapmadık o yüzden kim kimi bıraktı anlamıyorum?
Soran+1 yılCevap vermedim ama 1 hafta sonra iş yerine hediyeler götürmek ve ayrılmak için gittim, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. Ama ayrılık konuşması yapmadık o yüzden kim kimi bıraktı anlamıyorum?
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılEy müslüman :D yapmadan önce tövbe edilmesi gereken bir şey olduğunu bilmiyor muydu? Dindarlık dilde değildir kimin ne kadar dindar olduğunu bilemezsin. Alakasız ama bazı hacı hocalar geliyor aklıma djdj aldatma gibi şeyleri dine bağlamayın o insanların ahlaki değerleri bozuk. Aldatan erkeğin de, kadının da ahlak kavramı yoktur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatan adam asla değişmez ne yaparsan yap. O yüzden birdaha şans vermemek lazım aldatan birine. Ben asla aldatan bir adamın sonradan değişeceğine falan asla inanmıyorum. Bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur asla değişmez diye düşünüyorum ben. Ben asla şans vermem daha önce aldatan bir insana çünkü yine aldatır.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bende senin gibi düşünüyorum.
Aldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. 1,5 ay geçti. Ayrılık konuşması yapmadık sence kim kimi bıraktı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhep aldatır evet
01 Yorumla
Aldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. 1,5 ay geçti. Ayrılık konuşması yapmadık sence kim kimi bıraktı?
+1 yılAldatan yine aldatir. Yalan soyleyen yine yalan soyler. Ofke sorunu olan her firsatta siddet uygular. Alkol, oyun, kumar, uyusturucu gibi bagimliligi olan birakamaz. Saygisizlik yapan yine her firsatta tekrar eder.
Boyle adamlari yola getiremezsiniz. Olmuslarla devam edin yolunuza. Herkesin bir hayati var.
12 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. 1,5 ay geçti. Ayrılık konuşması yapmadık sence kim kimi bıraktı?
Soran+1 yılVe herkes öyle diyor kötü huyu olan öyle devam ediyor değişmiyor
+1 yılYani, ilişkiden tatmin olunması kadar kişinin psikolojik durumu, kişilik özellikleri ve karakteristiği de aldatma davranışı üzerinde oldukça belirleyici etkenler. Kısacası, yapılan araştırmalar ve genel kanı 'Bir kez aldatan hep aldatır. Tabi ki bu kanıya bakıp da hep öyle olacağını düşünmekte yanlış bir davranıştır.
00 Yorumla
+1 yılBirinin sıkıntılarını bilip görüp te "düzelir, düzelmiştir" moduyla evlenmek kadar büyük bir hata daha yapılabilir mi bilmiyorum 😊 evlilik zaten bilinmezken ön mesajları göre göre evlenmek tavsiye edilesi değil
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :/
Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı aradı özür diledi, cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek ve ayrılmak için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Bu insan bu yolun yolcusu sanki ve Kim kimi terketti?- +1 yıl
Muhattaplığın devam etmesi hata, kimin kimi terkettiği önemsiz, böylesi insanları anında bitirin. "imam nikahlı sevgili" 😊 Allahı kandırıyorlar tövbe haşa. Düşünmeyin silin atın
Soran+1 yılEvet 😅 zaten onu tamamen unutmak için elimden geleni yapıyorum ve Allah’tan yardım istiyorum. Ama yinede merak ediyorum ayrılık konuşuması yapmadığımız için, kim kim bırakmış oluyor?
- +1 yıl
İçin rahat etsin Sen onu 😊 gereksiz detay bu arada o yüzden için rahat etsin diyorum.
+1 yılAldatır ve bunun dindarlıkla hiçbir ilgisi yok, bu kişinin karakteriyle alakalı bir şeydir.
09 Yorumla
Aldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. 1,5 ay geçti. Ayrılık konuşması yapmadık sence kim kimi bıraktı?- +1 yıl
Yani o seni bırakmış oluyor mantıken. Her zaman dedim, yine diyorum: "Size değer vermeyen insanları hayatınızdan çıkarın." Bunu yaptıktan sonra da asla ama asla pişmanlık duymayın. O senin gibi temiz ve iyi kalpli birini kaybettiği için düşünsün. Ben, aynı anda üç sevgilimi de üçüyle aldatmış biri olarak çok pişmanım; çünkü; hepsi o kadar güzel ve temiz kızlardı ki... 😒 Ama gerçeklerin, elbet bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Biri anladı, ben de diğerleriyle olan ilişkimizin devam etmesi için onu bıraktım ama diğerleriyle olan ilişkimiz de çok uzun sürmedi; çünkü; benim istediğim sadece cinsellikti... Sen değer vermezsen değer de görmezsin bunu anladım. O yüzden; o sana değer vermiyorsa senin de ona değer vermemen kadar doğal bir durum yok.
- +1 yıl
Yani o seni bırakmış oluyor mantıken. Her zaman dedim, yine diyorum: "Size değer vermeyen insanları hayatınızdan çıkarın." Bunu yaptıktan sonra da asla ama asla pişmanlık duymayın. O, senin gibi temiz ve iyi kalpli birini kaybettiği için düşünsün. Ben, aynı anda üç sevgilimi de üçüyle aldatmış biri olarak çok pişmanım; çünkü; hepsi o kadar güzel ve… [+]
- +1 yıl
İlk metinde, küçük bir yazım yanlışı yaptığım için aynı metni tekrar yazdım.
Soran+1 yılNe zaman pişman oldun?
O gün saçmaladım çünkü duygularım çok karışıktı. Baştan çok sinirlendim sonrada dediğim gibi beni yumuşattı ve ben seni seviyorum niye böyle yaptın dedim o da zaman ver dedi. Tabi o günden sonra bir daha asla yazmadım ama o da yazmadı o yüzden merak ettim.- +1 yıl
Ne zaman mı pişman oldum? Yalnız, insanların ve kız arkadaşlarımın gözünde: "çıkarcı, şerefsiz" olarak kaldığım zaman. Bu lekeyi silmek kolay olmadı ve olmayacakta.
Soran+1 yılEvet ve çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü bir insanın canını yakarsan be üzersen maalesef er ya da geç Allah o kişinin ahını alıyor ve mutlu olamıyorsun.
Soran+1 yılVe niye o beni bırakmış oluyor? Ben ona bir daha hiç yazmadım
- +1 yıl
Hanımefendi, sizi çok iyi anlıyorum ama bunu bir gurur meselesi yapmaya gerek yok. Ayrıldıysanız olay bitmiştir, kimin kimi bıraktığının bir önemi yok. ✨Mutluluklar dilerim.✨
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler için aldatma kadinlardaki gibi değil.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Maalesef bende senin gibi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAldatarak o seni bırakmış 👍
Neyi benim gibi düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca her fırsatta aldatmaya devam edecek.
Soran+1 yılYani aldatmanın erkeklerde ve kadınlarda farklı olduğu. Ama o aldatmadan sonra özür diledi benimle konuşmak istedi ve ben cevap vermedim. 1 hafta sonra iş yerine ayrılmak için gittim dediğim gibi orada beni yumuşattı ve şu gün görüşelim dedi bende tamam dedim ama bir daha ne o yazdı be ben.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yoksa aranızda hiç uğraşma yol ver gitsin 👍 eğer cinsellik olmasına rağmen aldatıyorsa sağlam bir şekilde ağzına zıc öyle bırak.
Soran+1 yılHayır cinsellik yaşanmadı, sadece sarılma tarzı şeyler oldu
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında? Ne iş yapıyor?
Soran+1 yıl31 sağlıkçı
Cevap sahibi+1 yılEhli keyf biriyse sürekli aldatır.
+1 yıltavuk gotu tövbe tutmaz
03 Yorumla
Aldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. 1,5 ay geçti. Ayrılık konuşması yapmadık sence kim kimi bıraktı?- +1 yıl
bunun bir önemi yok ki, sen kabul etmediğin bir davranış olduğunu belirtmiş ve bitirmişsin.
Soran+1 yılEvet ama o gün saçmaladım çünkü duygularım çok karışıktı. Baştan çok sinirlendim sonrada dediğim gibi beni yumuşattı ve ben seni seviyorum niye böyle yaptın dedim o da zaman ver dedi. Tabi o günden sonra bir daha asla yazmadım ama o da yazmadı o yüzden merak ettim.
+1 yılAldatan hep aldatıyor bu kişilik bozukluğu.
04 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. 1,5 ay geçti. Ayrılık konuşması yapmadık sence kim kimi bıraktı?
- +1 yıl
E cunku sadece seni cepte tutuyor hala başkalarıyla gorusuyor... maalesef araya 3. girince bir daha eskisi gibi olunmuyor
Soran+1 yılNiye cepte tutuyor bu kadar olaydan sonra? Başkalarıyla mutlu olsun
- +1 yıl
E sen onun egosunu tatmin ediyorsun
Aldatan değişmez düzelmez.
02 Yorumla
- +1 yıl
Eğer adamı affetmiş olsan ona yazardın o da affedildiğine inansa sana yazardı. İlişkiyi kimin bitirdiğinin zerre kadar önemi yok. Bitmiş mi? Evet, bitmiş. O zaman bundan sonra düşünmen gereken şey kimin bittiği değil bu noktaya nasıl geldiğiniz. Sonra da önüne bakmalısın. Bu adamı düşünmeye bile değmez kendine azıcık değer ver. Sana yazarsa cevap dahi verme seni hak etmiyor ki. Sevgili iken sadık olamayan bir adam ileride zaten hiç olamazdı geçsinler bu işleri
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. alışmış kudurmuştan beterdir
00 YorumlaDamarında varsa hep yapar
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı aradı özür diledi, cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek ve ayrılmak için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Bu insan bu yolun yolcusu sanki ve Kim kimi terketti?
Soran+1 yılAldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. Ama ayrılık konuşması yapmadık o yüzden kim kimi bıraktı anlamıyorum?
Soran+1 yılEvet zaten bunun için elimden geleni yapıyorum onu unutmak istiyorum ve inşallah yakın zamanda bu olacak. Ama sence kim kimi bırakmış oluyor?
Soran+1 yılTamam ama beni rahatlatmak için söylemiyorsun değil mi bunu? 😄 çünkü o günden sonra o da hiç yazmadı
+1 yılçok iyi bir örnek var elimde devam ediyor altamya
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmiyorlar değil mi?
Haklısın
Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı aradı özür diledi, cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek ve ayrılmak için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Bu insan bu yolun yolcusu sanki ve Kim kimi terketti?
+1 yılAldatir
01 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını öğrendim ertesi gün beni baya bir aradı mesaj attı geri dönüş yapmadım. 1 hafta sonra iş yerine hediyeler için gittim dediğim gibi, çok sinirliydim duygularım çok karışıktı. Ama o beni yumuşattı, bir daha beni affetmezsin diye düşünüyordum dedi sonra zaman ver falan dedi. Bende dedim hem suçlusun hem güçlü, ben seni terk etmiyorum sen beni terkediyorsun dedi. Neyse konuştuk, tekrar şu gün görüşelim dedi. Ve ondan sonra ikimizde yazmadık. Ben eve gittikten sonra bu durumu kabullenemedim o yüzden yazmadım. 1,5 ay geçti. Ayrılık konuşması yapmadık sence kim kimi bıraktı?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat