AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yazma bence
yazmayanlar ile yüz yüze ilerleme katetmelisin yoksa işin zor, geç yazıyorsa oyun oynamak istiyor demek sende geç yaz. benim gibi hiç bu absürt şeylere katlanamıyorsanda boş ver
Fazla gurur tote vurur kanks. İlişki de erkek gururlu değil gururunu onun için ayaklar altına alan pozisyonda ise bir adım önde oluyor. Kızlar da genelde bunu istiyor. Yaz sen br şey olmaz.
Elinden geleni yaptığına emin ol gerisini ona bırak. Seviyorsa senindir sevmiyorsa hiç senin olmamistir.
Yazın ne oluyorsa olsun. En azından niyetini öğrenmiş olursunuz, içiniz içinizi yiyeceğine.
O yazmıyorsa sen de yazma. Yazarsan havalanmış
Yazarsan gotü kalkar*
Reddetmesi halinde üzülmeyeceksen veya kafana fazla takmayacaksan yaz gitsin.
Hayır yazma. Bir kız sana yazmıyorsa emin ol seni sevmiyor demektir. Seven kız sana yazar. Bunları derin tecrübeye dayanarak söylüyorum. Sana yazmayan kıza yazarsan onun gözünde değer kaybedersin.
En iyi yorumlardan birisi olarak görüyorum bunu haklısın
Kardeş kızlar göründüğu gibi değil. Türkiye'de bir kızın peşinden koştugunda onu elde edebilecekmişsin gibi bir algı var fakat bu yanlış bir algı. Seni sevmeyen bir kızin peşinden koştuğun vakit bu geri tepiyor. Kız senden daha çok soğuyor. Şu tavsiyemi unutma; Kızın sana gelmesini istiyorsan kıza adım atmayacaksın, kızın sana adım atmasını sağlayacaksın. Kızlar kendisine adım attıran erkeklere değer verir. Bunu yaptığın vakit kiz tekrar senin olur.
hiç böyle değil aslında bizim toplumumuzda hep erkek yapar, erkek isterse alır gibi bir algıyla büyüdüğümüz için hep adımlar erkeklerden beklendiği için bu olmayınca erkek taraf istemiyormuş gibi hissediliyor. bunun doğru olduğunu savunmuyorum ama gerçekten de kendim de bir erkek yazmazsa yazmam.
@ire123 Siz kızların zaten bu saçma sapan yetiştirilme tarzınızdan dolayı biz iyi erkeklerin çekmediği dert kalmadı. Toplumumuzda kızlar yanlış yetiştiriliyorsa, kızlar 18 yaşına geldiğinde kendi kendilerini düzeltsinler o zaman. Aklınız var mantığınız var, bu yüzden yapmayı bırakın bu saçma davranışlarınızı. Her zaman daima hep erkek adım atsın oh ne güzel. Hep erkek adım atacaksa siz kızlar niye varsınız, ne işe yarıyorsunuz. Saçmalıktan başka bir şey ifade etmeyen egolarınız ve kaprisleriniz için biz erkekleri yıprattığınız yeter a, mk. Bir kızla sorun yaşadığımda, kız bana adım atmıyorsa ben ona hiç adım atmam. Geçmişte kızlara çok sayıda adım attım da noldu, kızların g.,,, tlerini kaldırmaktan başka bir işe yaramadı. Sen orada kendi kizsal egolarına göre yorum yapıyorsun fakat burada tecrübe konuşuyor. 29 yaşındayım, 15 yılda elde ettiğim tecrübelerime göre konuşuyorum. Kızlara şu ana kadar çok sayıda adım attım. Adım attığım hangi kiz yanımda bi göster bakayım. Adamsan göster. Cevap hiçbiri. Adım attığım, alttan aldığım hiçbir kız şu anda yanıma değil. Al bu da sana kapak olsun.
hiç de kapak olmadı çünkü daha kızlarla konuşmayı bilmeyen biri kıza adım atsa ne yazar. yanında neden olmadıkları şu paragraflardan çok açık.
Saçma saçma konuşma. Hayatıma giren kızlara sert üslupla değil, yumuşak romantik üslupla yaklaşıyordum. Buna rağmen sonuç alamadım. Sana sert bir şekilde çıkıştım diye her kıza da mı böyle sert üslupla konuşmuş oluyorum? Beni tanımadan, sana burada yazdığım 2 cevaba göre beni değerlendiriyorsan zaten senin gibilerle konuşmaya değmez. Hayatım kızlara hep yumuşak davranarak geçmiş. Zaten senin gibiler birşeyi anlayamıyor olayları hep yanlış yorumluyor ve yanlış çıkarımlar yapıyor.
Bu arada kızlarla konuşmayı bilmeyej erkek diye bir şey yok. Konuşan erkekleri anlamaya beyni yetmeyen kızlar var. Yani onlar da senin gibi kızlar. Bence de bu paragraflarda kızların iyi erkekleri anlamaya beyinlerinin yetmediği ve erkekleri çıldırttıkları çok açık. Kızların iyi erkekleri neden böyle bu hale getirttikleri çok açık. Zaten erkeklerle kızlar arasında olan sorunların büyük bir kısmı gözlemlediğim kadarıyla kızlardan kaynaklanıyor. her şey çok açık.
yaz ne kaybedeceksin ki
Yaz gitsin en fazla ne olacak cevabı öğrenirsin
Abiş benim için de yajjj
De ya ne olacak sanki
Yazma
Aşkta gurur yoktur
o seni merak edip yazsın
Hayir!!!
Lanet kalbim laf dinlemiyor. Sürekli wpye girip ne zaman çevrimiçi olmuş diye bakıyorum