Eski sevgilim yengeç burcu bundan önce yalan söyledim araya zaman girdi affeti şimdi bir kadın için tekrar ayrıldık?

Bundan önce ona birkaç kez yalan söyledim ve yakaladı ayrıldık sonda barıştık bir ay sonra güvenmeye başladı. Son ayrılık sebebimiz bir kadına söz vermiş buluşmak için sürekli böyle yapıyor söz verdiğim zaman tutmam gerekiyor diyor bana manipüle etmede üstüne yok. Kavga ettik ve ayrıldık her yerden engelledi beni. O kadınla bitirmek için gidicem dedi bu gün baktım hala takipleşiyorlar. Ayrıyken o kızla konuşmuş biz barışınca bitirmek için gitti söz verdim bahanesiyle gitti bende kavga ettim sonra ayrıldık bitti diyor. Bana gelince sen çıkamazsın giyemezsin gidemezsin diyor ama o her şeyi yapabiliyor. Nolur bir fikir verin bana bende neyin ne olduğunu biliyorum yardımcı olabilecek kişiler yazsın lütfen.
bir daha yazar mı döner mi bana acaba merak ediyorum. Ya da ne yapmalıyım uzak mı durmalıyım yazmalıyım kafam çok karmaşık.
Beni seviyor gibi ama bazen çok soğuk ve dengesiz. Özellikle yengeç erkekleri yazsın lütfen?

Eski sevgilim yengeç burcu bundan önce yalan söyledim araya zaman girdi affeti şimdi bir kadın için tekrar ayrıldık?