Eski flörte mesaj attım. Küs müyüz diye? Aradan 5? dakika geçmedi. Bir pişman oldum attığıma. Hemen geri sildim. 1 saat filan sonra cevap geldi. Hayır ben küs değilim, sen küs müsün diye. Ortada mesaj yok. Telegram. Ondan da kendimden de silmiştim mesajı. Buradan ne anlıyorsunuz. Silinmiş mesaja cevap vermesi garip değil mi? Kendimi garip hissettim.
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımssss
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üstten okumuş cevap vermemiş sonra veriyor bu yani
Silmişim mesajı , pişman olmuşum. Hiç cevap vermese daha iyi değil mi? Yoksa bak senin yazdığını o an gördüm ama sallamadım mı demek istiyor
Evet
Ben canım gibi ben yine saçmalamaya mı başladım dedim, cevap vermedi mesaja online bile olmadı bir daha. Çok bozuldum ya
Belki ilk attığında gördü. Bazen de bug gibi oluyor. Silsen de bildirim orada kalıyor.
Telegramda kalıyor mu mesaj öyle
Silmiştim ben gözüküyor mu çok utandım dedim. Bildirim gözüküyordu dedi
Evet kaldığı oluyor. Nadiren yani. Utanılacak bişi yok devammm
Bence var. Çünkü dedim de utandım diye. Niye utanıyorsun filan demedi. Ben yine saçmalamaya başladım demi dedim. Cevap bile yazmadı, girmedi bile bir daha instagrama, bence üstten okudu yine. Süründürmeye çalışıyor olabilir mi? Yoksa gerçekten artık hiç sallamıyor olabilir ml
Telegrama pardon
Süründürmeye çalışıyor olamaz.
Karşındaki insan boş yapıyorsa seni yoruyorsa
doğal olarak cevap verme isteği gelmez içinden
Yani sen kendini tatmin etmek için soru yöneltiyorsun. Cevap alıp kendini tatmin etmeye çalışıyorsun.
Kendi sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışıyorsun
Çocukta takmıyodur
Yo aslında çok özlemiştim, onunla konuşmak istiyordum. Ama cesur değilim bunu diyemedim. Cevap yazsa diyebilirdim, kendimi tatmin için demedim. Ama karşılık göremeyince gurur yaptım sanırım
Sevgili bile değil
değil mi
FLÖRT?
Eski flört ama uzun süredir tanıdığım biri. 4 yıldır tanışıyoruz , beraber 2 yıla yakın aynı yerde çalıştık
Fazla anlam yükledin mi direksiniz. O da sevdiğini filan söyledi ama
Anladım. Ben de diyorum ki madem manipüle etmeye ÇALIŞMIYORSUN. madem kendinle ilgili değil bu yazma isteğinin sebebi onu özlüyor olman vsvs
O zaman çok basit
Küs müyüz demek yerine
UTANDIM YA DİYE KENDİNİ KANDIRIP NAZ YAPMAK YERİNE
elemanı kandırmaya çalışmak yerine
Kendini tatmin etmeye çalışmak yerine
Şunu yapabilirsin
YEMEK YEMEYE GİDECEĞİM GELMEK İSTER MİSİN?
mesela yani hehehe
Onun baktığı açıdan onu kandırmaya çalışıyorum gibi mi gözüküyor
Ben ilk mesajı atacak kadar cesurum ama çok büyük adım atacak popo yok demek ki bende
Zaten cevap yazmadı ben bir hıyarlık daha yaptım , o girip cevap vermeyince Telegram hesabımı sildim. O kadar tutarsız gözüküyorum ki, baktıkça battım , kesin dengesiz dedi bana
Hayır. İçinde olduğun gerçekliği sana yazıyorum. İçinde değerli bir amaç, istek yok. Boşsun. İçinde yalan var. Kendin bile farkına varamıyorsun.
Onu bunu boş ver.
Diyorum ki
Madem özledin
Şov yapmak Yerine. Sinsilik yapmak yerine. İfade ettiğin o his değerine yakışır şekilde hareket et ve elde et. Madem ÖZLEDİN
maalesef anlamayacaksın
biliyorum ama koca bi yalansın
emin ol hehe
Çok istesen alırdın ama cepte tutmaya mı çalışıyorsun diyorsun
Ne söylediğinin, ne düşündüğünün bir önemi yok. Karşındaki kişinin bir önemi yok senin için.
Tam olarak anlatmaya çalıştığım şeysin sen. Boş bir varlıksın. Hakaret olarak algılama tabi.
karaktersizsin.
Güvenilmezsin
Gerçekten amacım bu değil. Küs değilim diye ses kaydı atmış. Sesini duyduğum için o kadar mutlu oldum ki. İyi ki ses kaydı atmış dedim.
Bi yorum yaptın, ona cevap veriyordum
sonra 2 yorum daha yapmışsın onları görmediğim halde yapmışım o yorumu ve bak sen dökülmüşsün
cidden insanların içlerini görebiliyorum
aşığım kendime.
Resmen kanıtlar nitelikte 2 yorum yapmışsın
yok sildim yok şöyle yaptım vs hehe
Niye böyle şeyler söylüyorsunuz ki, tanıyor musunuz beni? Ne gibi bir durum içindeyim zerre fikriniz yok
Ben kendimi ezik tutarsız görüyorum ama dışardan güvenilmez mi görünüyorum
Gerçekten amacım bu değil.
güzel kardeşim. İnsanların, kendileri hakkında ne düşündükleri
kendilerini nasıl tanıtmaya çalıştıkları
kendilerini nasıl tanıttıkları hiç önemli değil.
Yani senin ne düşündüğünü yazıyor olman bir kanıt değil. Senin ürettiğin ve dile getirdiğin söylemler
inancın kanıt değil.
Yani şey gibi düşün
Ben iyi biriyim ben iyi biriyim
öyle bi amacım yoktu
öyle bi amacım yok ben iyi biriyim
Kendi iyi görüyor olabilirsin. Kendini nası gördüğün önemsiz
Anladım , hakaret olarak algılasam karşı saldırıya geçerim zaten. Anlamlandırmaya çalışıyorum şu an. Ben güvenilmez mi gözüküyorum mesaj atıp silince sonra cevap gelmeyince hesabı silince? Biri böyle yapsa bana direk aşık ama kendine güvenmiyor derim, iyice saçmalamaya başladı derim, yazık derim ama karaktersiz güvenilmez demem
Aşkım benim bitanem kuzum. 1. hakaret olarak algılama derken zaten sanaldayız
yani zeka seviyeni o kadar düşürme diye uyardım. Hakaret olarak algılayıp harekete geçmiş olsan
moralim çok bozulurdu
malum SANALDAYIZ VE ANONİMİZ AMA BUNA RAĞMEN
BUNU KİŞİSEL ALGILAYIP KAFAYI KIRAN ÇOK İNSAN TANIDIM BURADA.
tekrar öyle bir şey yaşamak istemediğim için uyardım. teşekkürler. Her neyse konumuza dönelim.
Bak çikolatalı kurabiyem.
BEN SANA DIŞARIDAN BÖYLE BÖYLE GÖRÜNÜYORSUN DEMİYORUM.
Ben tam olarak senin psikolojik analizini yapıyorum. Anladın mı kuzum.
Dışarıdan öyle görünüyorsun demiyorum.
Hareket etmendeki motivasyonu yazıyorum. Çaresizsin
diptesin
çocuğa salça oluyorsun
çünkü başka bir şey yapacak özgüven sahip değilsin.
Bu yüzden eskiye
yaşanmışa dönüyorsun
toxicsin büyük ihtimal
Sanki şu an içine o kaçtı, kendi bedeninden diyemediklerini bana kusuyor gibi hissettim. Salça muhabbetini de açtın ya tam oldu. Neyse :) salça olmak ne demek bu arada? Yavşamak rahatsız etmek gibi bir şey mi
Toxic tanımını da tam bilmiyorum mesela?
Başka biriyle bir şey yaşayacak özgüvenden mi bahsediyorsunuz , yoksa bu adama atacaksan düzgün bir adım at ya da adamı rahatsız etme mi diyorsunuz onu tam anlamadım
Hahaha. Kafanı duvarlara sürtmek lazım ama o duvarlar peluştan olsun tabi canın yanmasın
Taşa da vururuz çok sorun değil. Sabaha kadar kalbim ağrıdı beynim zonkladı. Ruhsal değil fiziksel acı çekiyorum resmen onla konuşamıyorum diye. Burnumu bu kadar indirebiliyorum ben
Hala O DİYORSUN AHWHA
YAV ONUNLA ALAKASI YOK DİYORUM.
salça olmak ne demek bu arada?
Yani o kadar pasif, amaçsız, amaç edinemeyecek hedef koyamayacak kadar umutsuz çaresiz bir durumdasın ki
en güvenli yere dönüp
çocuğa salça oluyorsun
kendi amaçsızlığını
vasıfsızlığını
ona da bulaştırıp rahatlamak için.
Bir insan güvenli BÖLGESİNE
ya 0 iken
ya da 10 iken döner.
İnsan başarı ve mutluluk skalasını 0 dan 10 a belirsek tabi.
Çok mutluyken de o alana dönüp o kişiyle paylaşmak isteyebilirsin ( kusura bakma ama y4rrrak istersin)
en dipteyken
böyle düşünürsün
çünkü düşünmek kolaydır.
Amaçsızlıktan kastınız ilişkisel anlamda mı? Zira benim kariyer anlamında iyi bir işim, gelirim var, kendime eğitim anlamında da yatırım yapan biriyim. Kadın erkek ilişkilerini kasdediyorsanız çalışılarak yapılacak bir şey olsa en iyisini yapardım eminim. Ama olmuyor demek ki yapamıyorum napim. Genel anlamdaysa bu amaçsızlıktan kastınız size de fazla yüz verdim, bol keseden sallamaya başladınız :)
Bu arada onla bağımın resmen kopmasına sebep olan gün , bana sana salça oluyorum demi demişti. O gün geldi aklıma. Ona soramadım salça olmak ne demek diye, ondan size sorayım dedim. Bazı argoları biliyorum ama hepsine hakim değilim
Onu güvenli limanım sandığım için üzgünken ona adım atıyorum, hayatım yoluna girince kullanıp atıcam yüzüne bakmıcam gibi görüyor yani o da beni. Bunu bir sorgulamam lazım içimde
Hahahaha.
Genel anlamdaysa bu amaçsızlıktan kastınız size de fazla yüz verdim, bol keseden sallamaya başladınız
güldüm çünkü evet tam olarak böyle olmuş.
Bahsettiğin gibi biriysen, yazdığım her şey yanlış bir tezahürün ürünüymüş.
Salça derken işte seni rahatsız ediyorum değil mi demek istemiş.
Neyse madem düşündüğüm gibi biri değilsin. O zaman konuyu burada noktalıyorum. Önceki seni çözmek kolaydı ama
bu seni çözebilmek imkansız
Yok yok yazdıklarımı boş ver Bir şey sorgulama
buradan 1000 sayfalık roman çıkar
sana bol şans
Bende size bir soru sorayım. Psikoloji eğitimi mi aldınız? Yoksa çok fazla kadın arkadaşınız olduğu için kadınları çözme girişimlerinde nispeten başarılı mısınız? Çoğu insan tarafından hakaret algılanabilecek bir sürü şey söylediniz. Farkındaysanız çoğuna tepki göstermedim. Ama amaçsız filan baya ağır ve kendime asla konduramayacağım ve kabul edemeyeceğim bir durum.
Yazdıklarını, cümlelerini kullanarak
kafamda bir kadın yarattım.
Onu analiz edip, sonuçları ilettim.
Ama dediğin gibi baştan aşağı yanlışmış. Doğal olarak konu kapandı. çünkü konunun doğuşu falsoymuş.
İnsanların ne algılayıp ne algılamadığı çok önemli değil. Bana ne söylersen söyle ALGILAMAM
GERÇEK DEĞİLSE ŞAYET.
algılayıp karşı saldırıya geçebilmek için doğruluk payı olmalı
Karşı saldırıdan kastım argo değil
kendini açıklamaya çalışmakta bi saldırıdır
Pest etmeniz hoş değil
Konforlu bir sekmede değiliz. Ayrıca pes etmek değil. Hikaye bitti. Yenisi gerekiyor
Önceden görüp yazmamış olabilir ya da hileli wp kullananlar oluyor onlardan olabilir
Evet seni o an gördüm ama sallamadım diyor. Hiç cevap yazmaasa daha iyi değil mi! Ama o zaman gördüm ama sallamadım diyemezdi demi