Aşk İlişkileri Lunaparkta dönme dolapta sevgiliniz ile en üstte kalsanız korkar mısınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Lunaparkta dönme dolapta sevgiliniz ile en üstte kalsanız korkar mısınız 🤔#Aşkİlişkileri Lunaparkta dönme dolapta sevgiliniz ile en üstte kalsanız korkar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hayır çok romantik olurdu tam da filmler de ki gibi birbirimize sarılır hatta fotoğraf çekinirdik ve öperdim onu :D :D 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bunu çocukken çok düşünürdüm hiç sevgiliyle düşünmedim 😬 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl korkmam yiğidim beni korur 😬 not yiğidi yok 😀😂😂😂 1 7 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bir de yiğit de korkak oluyormuş 😄 senin tavır şu olur "ulan bende seni adam zannetmiştim" 😄😄 merakettimmişte +1 yıl korkabilir bazılarının böyle şeylerde korkuları oluyor 😂 FiqHShott +1 yıl Yükseklik korkusu Allah kimseye yaşatmasın benim yok çok şükür doğduğumdan beri 5. Katta oturduğum için 😄😄 merakettimmişte +1 yıl Amin benim var mesela FiqHShott +1 yıl 🙁 Allah yardımcın olsun merakettimmişte +1 yıl Amin :) FiqHShott +1 yıl 😊😊
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Aşkım beni mi korur artık ben mi onu korurum bilemedim😅 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Korku filmlerinde hep konusu işlendiği için korkarım😄Ama bizim kızçeler daha çok aileleri görecek diye korkar🤣 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Yok ya dönme dolap çok keyifli öyle hızlı aksiyonlu değil o yüzden en üstte kalsa bile korku olmaz aksine daha romantik olur. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum şu oyuncakları ya kendisi binsin ben beklerim onu 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl korkmam güzel vakit geçirmeye çalışırız (😁) 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır korkmam. O görseldeki tatlı çiftler gibi yanımdaki sevgilimi teselli ederim sıcak sıcak dokunarak öpüp koklayarak… 😃🤪😎 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ay şu görseldekiler çok tatlı 😊❤️ 2 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bir gün sende öyle olursun inşAllah abla 😄😊 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Sağol canım 😊 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Korkmam da sevgilimle falan değil ben tek kalmak isterim. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ben korkarm lunapark sevmem 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Korkmam heyecanlanırım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. ben korkardım 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yükseklik korkum var 1 0 Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Korkmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır çok romantik olurdu tam da filmler de ki gibi birbirimize sarılır hatta fotoğraf çekinirdik ve öperdim onu :D :D
Bunu çocukken çok düşünürdüm hiç sevgiliyle düşünmedim 😬
😂😂
korkmam yiğidim beni korur 😬 not yiğidi yok 😀😂😂😂
Bir de yiğit de korkak oluyormuş 😄 senin tavır şu olur "ulan bende seni adam zannetmiştim" 😄😄
korkabilir bazılarının böyle şeylerde korkuları oluyor 😂
Yükseklik korkusu Allah kimseye yaşatmasın benim yok çok şükür doğduğumdan beri 5. Katta oturduğum için 😄😄
Amin benim var mesela
🙁 Allah yardımcın olsun
Amin :)
😊😊
Aşkım beni mi korur artık ben mi onu korurum bilemedim😅
Korku filmlerinde hep konusu işlendiği için korkarım😄
Ama bizim kızçeler daha çok aileleri görecek diye korkar🤣
Yok ya dönme dolap çok keyifli öyle hızlı aksiyonlu değil o yüzden en üstte kalsa bile korku olmaz aksine daha romantik olur.
Hiç sevmiyorum şu oyuncakları ya kendisi binsin ben beklerim onu
korkmam güzel vakit geçirmeye çalışırız (😁)
Hayır korkmam. O görseldeki tatlı çiftler gibi yanımdaki sevgilimi teselli ederim sıcak sıcak dokunarak öpüp koklayarak… 😃🤪😎
Ay şu görseldekiler çok tatlı 😊❤️
Bir gün sende öyle olursun inşAllah abla 😄😊
Sağol canım 😊
Korkmam da sevgilimle falan değil ben tek kalmak isterim.
Türkiye şartlarında korkarım
Korkmam. Manzara seyrederim.
Ben korkarm lunapark sevmem
Korkmam heyecanlanırım
Korkarım 😃
ben korkardım
Yükseklik korkum var
Korkmam
Biraz🙃