cok sevdigim bir yenge daha gecen anneme dediki ben onun komsusuydum yillardir valla o oglani kacirmayin demiss.
yani hic bir kizla sevgili felan olmamiss,
Bir sene once bi gorucu gelmisti (daha cok gelen olmustu ama)
Ama bu gorucuyu cok pisman oldum onlari red ettigim icin.. annesi ilk bana istek atmisti sonra kardesi ama ikisinide silmistimm.. Şu an okadar pismanimki o kiz kardesine geri istek atsam olur mu sizce?
kesinlikle olumsuz yorum yapanlara aldanma, eğer böyle bir isteğin varsa istek atıp ufaktan niyetini belli edebilirsin benim dayımla yengemde de benzer bir durum olmuştu yengem ilk istemedi ikinci seferde evlendiler
cok tesekkur ederimm :) okadar haklisinkii.
biraz zorlaniyorumm neden bilmiyorumm.. biraz sanirsam annemdende korkuyorum hani bana kizar diye yanlis birsey yaptim diye felan
zannetmiyorum kızacağını kendini ifade et ona seni anlayacaktır eminim :)
Evet dogru haklisinn, bir kere oda dedi Instagram hesabi aciksa bi bak seni gorsun diye. onu yaptim geri donmedi bana anneme dedim oda dedi boş ver birsey yapma
senin instagram hesabın açık mı? eğer açıksa şöyle bir güzel düzenle şu anki halini bilmiyorum ama güzel bir profil oluştur kendine hesabını gördüğünde nutku tutulsun.
benim hesabim kapali, asla acik tutmamisimdir ve cok kisiyide takip etmem kabulda etmemm..
ve asla resim paylasmamm
kız nasıl sen olduğunu anlayacakk
Ismimden bilir heralde?
bilemiyorum en azından bir profil fotoğrafı koyabilirsin
Arkadan ayri bir resim var onden asla koymam yani bunu herkes bilir
Cevap
5Cevap
olur atın
sagolun
Aklın yeni başına gelmiş. Evde kalma korkusu böyle bir şey
yok oyle birsey, cok iyibirini sadece kacirdim :(
Hoşuna gittiyse at ama direk oğlana at bence
bir kere hikayesine baktim belki bana geri doner diye ama hic bir tik yok :(
hmmm yanii dogruu haklisinn olabilirr ama pek sanmamm cunkuu linkend in hesabinada girippp baktim yani gormesi lazimmdi ordan orada bile geri bakmadi
yok burasi iyi
Niye pişman oldun?
cunku ona firsat vermedim diye resmine bile hic bakmadim ve o olaydan sonra 8 ay gectikten sonra ilkkez gordum onu ve o ilk gordugumde dostum dedigim kiz ona yapismaya calisti ama o ona pas vermedi bile hep benim cevremde dolandi
O zaman kendisine istek at cesaret göster, aracıya gerek yok, bir şans tanımak istiyorum ikimize diye yaz..
amaa iste problem onunla asla bir kez olsun konusmadim iletisim olmaidi ikimizin arasinda
Ben olsam eklerim ve mesaj atarım
ne diye mesaj atacam, belkide istegi varsada yok diyecek?
İsteği olan erkek yok demez..
bilmiyorumm hani der bu hareketi bana yaptiysa baskasinada yapmis olabilir
Sen hep peşimde dolandı diyorsun şimdide öyle diyorsun neyse takdir senin
yaniii evet, o gezide hep o boyle bana yakindi.. mola vermistikk. bir iki birsey yiyelim demistikk birde baktim o orada.. erkeklerden tek o kalmisti o masada.. bende onu bekliyordum kalksin ben gecim oturim diye ve diger ablalarda.
sonra bii baktim tam arkama gecmis tasin ustunde oturuyor.. sonra biraz gectik ablalar ikiside yere oturdu oda tam yanimdaydi aslinda butun ne konustuklarimizi dinledi hahahahaha
Olur
kardesineyani degilmi
Evet
tmmm sagol
👍🏻
Gönlün varsa at
sanirsam var, son zamanlardir kafam onu dusunup duruyorr.. yani tanimak istiyorum onu
O zaman at tabii
kiz kardesine mi?
Evet
hmmm anladimm, oda daha dun yeni nisanlandii
Tamam işte bu bahaneyle konuşursunuz hem
yengesi demiss anneme en bugune bakarken iki kardesini vermisler diye (biri erkek biri kiz)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?