Kufur etmedim ben ama sürekli Ayni konu hakkinda devam ettim Oda bana boyle birsey dedi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
özür dilesin bekle bakalım ama devam ederse pek geçim olmaz
Insan karisina kopeq der mi Ya nekadar sinir olursan ol Ha ben kufur etsemde o dese bana kufr etmedim cok konusuyordum Evet Oda Yeter dedi kopeq dedi bana. Bende annandir o sulalendir o dedim. Birsey demedi
biraz geçsin gelip dilesin ama bir daha olmasın olursa boşanmaya bu hakaretler eklenir
Beni sevmiyor sevse boyle demezdi.
o ayrı konu evet yani sorunlar artacaktır
Seven Adam der mi abi … ne olursa olsun
demez susar ve ortamdan uzaklamaşması gerekir
Sevmiyor. Yuzune dedim Eve gelince bana kopeq dedin. Kopeq Annen dedim. Birsey demedi. Sevmiyor.
belkide ylları ayrıma zamanı gelmiştir hani belli ki katlanmıyor
Seven katlanir. Sevmiyor.
evet katanır saygı önemli sevmek yetmez ki o da ölür gider
Daha Yeni konustum abi aradim kendim Şu an annemin yanindayim kizimla. Arkadasini cagirmis eve, Ozur dilemek icin aramiyorsun bile dedim Oda sende bana soyluyorsun hep dedi. Ozur dilemedi, hala bana ben sana soyledim Neden ailemi katiyorsun Isin icine diyor bana… bende Senin canini o sekil acitirim cunki biliyorum dedim. Hala ailesini dusunuyor … var mı bir diyecegin dedim yok dedi.. benimde yok dedim… kapattik.
o zaman sende kapat kapıları teli boş ver sabah olsun ya kafanı dağıt düşünme biraz film izle sohbet et arkadaşlarınla
Bu nedemek boyle abi…
Tamam oyle yapcam zaten aramam daha o ariyana kadar. Ama konusmasina bak. Ozur bile dinlemiyor
valla ailesini daha çok seviyor hani sende arama bırak kendi gelsin derim bekle bir kaç gün çocuk gb davranmışş
evet sen gerekeni güzel dille söylmeişsin ama anlaşılan sevmiyor ki annesinde kalmış
Sevsin abi herkes ailesini sever Ama bende hani karisiyim. Bu kadar zor mu Ozur dilemek.
Nasil yani annesinde kalmis derken?
annesinde kalmış gelmemeiş sana
Iste sorun Bu. Bunun sebebi ne abi
karısı ile ailesi arasında denge kurmalı zaten sana deger vermeli ki seni üzmüş baya çok belli ki sende sinirli uyumaıyor
seni yeteri kadar sevmemiş derim değersizsin
Mesela Bu tavirlari yuzunden annesini evden kovmuslugum bile var. Bana anneme dedin oyle dedin demedi hic. Ama mesela Şu an Ozur dilemiyor… degersizsin kelimesi Bence cok alti bos bir kelime. Herkes kendi degerinin farkindadir bu baskalari soyluyor ya da oyle oldugunu dusunerek bir insan degersiz olmaz. Ben sahsen asla degersiz degilim.
değeriz kelimesi eşin gözünde değilse başkaların gözünde paha biçilmezsindir
Sevdigini biliyorum ama bir ince cizgi var annesine karsi… bir duygu… bir bilmiyorum degisik… annendir anliyorum. Ama hani bende karin? Ozur dilemek Bu kadar zor olmamasi lazimdi. Kendi bilir aramam daha.
evet sinirler taze belli ki hatasını anlasın zaman ver sende bu gece
Zaman onun… ama birgun olurda ailesi icin benden vazgecerse iste O gun pisman olacak. Benim gibisini asla… ama asla bulamicak…
evet kaybedecek olan o olacaktır hani bulamaz sen gibi bir kadını bulamaz ki eminim öylesindir de
Evet. Bundan eminim. Ne anneymis ya.. kendi karini kizini gozun gormeyecek kadar kör … ne verdi Bu Anne sana boyle oldun Sen? Ne yaptilar sana? Sorun ne… ne ya… kac kere dedim danismana gidelim diye Hayir dedi. Farkinda bile degil yaptiklarinin. Ailesi annesi babasi Bunu goruyor ama onlarin isine geliyor … hala bizimle olsun istiyorlar cunki… bu Adam Nasil Bu kadar kör?
doktora gitmesi gerek ana kuzusu almışsın sen de hani baktın olmuyor koy noktayı sen koy derim
Tamamda abi Nasil anakuzusu oldu? Kadin memleketinde Şu an hani yakinlarimizda bile degil. Bir Anne Nasil annakuzusu yapior evladini ne yapiyor yani o Cocuk oyle oluyor Bu hale geliyor
o evlenmeden anakuzusu imiş ki sonradan olmaz
Orasini anladim. Nasil Bu hale geldi yani. Ana ogul arasinda ne olduda boyle oldu Bu Adam yani ne yasadilar anakuzu olmak icin bir Anne neyapiyor Bu cocuga yazik degil mi Ya
annsi hr şeyine karışırmış o da annesi ne ders yaparmış her zaman annesi yönetmiş bunu
Hem annesi hem kocam zaten Bu durumdan rahatsiz. O kadar Biktim ki bir kere kocam arada kaldim dedi bana. Bende ben sizin araniza girdim aranizdan cekilmez istiyorum bosanmak istiyorum bile dedim abi. Birakmiyor ama durumumuz hep boyle.
o istemesin avukata verirsin gider kendini heder etme yaşça genç zamanında ayrıl yaşlanınca zaten ne gerek var dersin biz ne desek boş anlatsak boş adam adam olmalı
Mesela kendisine dedim en son. Tasinalim uzaga dedim Kabul etti. Bende abi dusunuyorum madem Bu kadar anakuzusu tanismayi Nasil Kabul etti? Delircem artik…
delirm birr sakınleş bakalım ya bu konu kısır döngü içini dökmek istiyon anlıyorum sinirlisin de bunun çözümü kocanı tutup psikoloğa götürmek olur idi:d ya
Abi gelmiyor kac kere dedim. Kabul etmiyor. Hepsi el birligi ile beni deli etmeye calisiyorlar. Annesi babasi kocam sürekli benimle ugrasiyorlar. Annesi babasi bizden koparcak korkusu kocam desen beni onlardan koparcan korkusu. Dedim acik acik gitmek istiyorum diye birakmiyorda delircem artik yemin ederim..
delirme canım ya sakinleş birikmiş içine senin sorunun altında resmen mesajlaşmaya geçtik tüm derdini dünya duyuyor :d sen yılların birikimiyle gelmşsin mesaj olarak da yazabilir özelde
Hic onemli degil. Birazdan silerim. Zaten nedimki baska. Ruh hastasi bir babasi var gorsen evire cevire dövmelik hani hicte acimadan ama. Kocam olmasa arada yemin ederim yapardim.
hım işte evet sorun aileden geliyor balık baştan kokmuş zaten aileden kaynaklı
Ne istiyorlar bizden.
bekide seninle olmasını istemiyorlar sen onlara köle olmanı ne derse yapmanı canım yani
Evet oyle istiyorlar bende istemiyorum onlar Kim lan? Arada giderim Yeter. Tek sorun Bu. Oyle olmak istemedigim icin Bu durumlara geldik. Ayrica Diger Eltilerim var 2 tane onlarada aynisini yapiyorlar. Ama onlar uzakta ben yakinda. Cok yiprandim biran ince gitmem lazim yoksa adami bosicam, cunki g otlerinden ayrilmiyor Oda Annem babam diye
ya taşınalım ya da boşanma avukatımla görüş de bence noktayı koy
Koydum. 2 hafta önce Ya tasiniyoruz Ya bosaniyoruz dedim Aynen abi. Kabul etti. Bakalim.
bekle bakalım son sözünü gzel demişsin canım ya uyu desem uyuamaz da film felan izle:D
Evlendigime pismanim abi. Sen uykudan bahsediyorsun.
Hani süreç devam ediyor elinden geleni yapoyorsun ama istedigin gibi olmayinca da senin kendi sağlığın kötüleşir diye diyorum canım ya değilse az çok yerine koymaya çalışıyorum
Haklisiniz biliyorum. Bosanmayi dusunuyorum. Bir adam evliligini karisini cocugunu Bu kadar hice satmamali sirf annesi babasi uzulmesin diye. Kendi onlarla yasasin napim ben daha.
Kesinlikle onları seçti ise onlarla yaşasın sende sağlığını bozma senin başına bie şey gelse çocuklara kim bakacak sen sağlam durmalı
Onlari seciyor zaten hep yok boyle olmazdik. Yoruldum artik
Abi ne gitme derim ne arama derim kendi gitti annesiyle babasiyla memlekette kaldi dugun vardi gitti 10 gun kaldi daha ne yapayim ben yoruldum simdi dondu Benim gonlumu etmek icin birsey yapmiyor yine onlari dusunuyor
Seni baya yipratmis belli ki sende umursamaz ol ona karşı coxuklarla ilgilen onlarla takıl uyu bakalım ya dedim ya sağlığına dikkat et
Sinir anında dahi soylense asla kabul edilecek bir sey değil
Evet abla oyle dedi bana. Cok sinirlendim bende ben degil annandir o dedim
İkinizden biri alttan almali. Proaktif olun orta yolu bulun
Normal mi abi bana oyle dedi? Bende annandir o dedim
Konu neydi?
Konu birkere olsun dedigimi yapmiyorsun diyerek israrla cok aradim Ayni seyleri soyledim Oda Yeter artik her aradiginda Ayni seyler dedi sonra bagirdi cagirdi kopeq dedi bende annandir o dedim herkese kfr ettim o oyle deyince birsey demedi geri
Bunu söylerken.. Mesela yüzünü oksamayi denedin mi? Veya bu gibi dertleri paylaşırken atıyorum mesela yatakta üstüne çıkıp dizlerinle masaj yaparak ona değer verdiğini hissettirerek yapmayi? Belki haklı olabilirsin ama yöntemin yanlış olabilir mi?
Abi hepsini yaptim Ayni. Kopeqin degilim Senin dedi bana. Ben Kadin dinlemem diyor bana. Karisina. Beni yonetmek istiyorsun diyor bana.
Bir danışmana veya büyüğe basvurmalisin bence . .. Benden bu kadar dostum :)
Ikisinide soyledim Kabul etmiyor
hakaret etmiş boşan
Ne yönde israrlar oldu :) kopeg mi
Sacma bi sebeptir kwsin
Sevişin barışın
kaç kez kopeq dedi :)
Ilk kez bende anandir dedim
anan anan dfghj sallama ya olur öyle şeyler
Neden tartistiniz
Boşan kanka
Resmen kopeq dedi abla
Boşan işte