O Müslümandı sırf üzülmesin diye dinsiz olduğumu söyliyememiiştim ve imam alinin hikayelerini birlikte dinlemiştim o inançlı ve düzgün biriydi ve bundan da keyif aldım.

O Müslümandı sırf üzülmesin diye dinsiz olduğumu söyliyememiiştim ve imam alinin hikayelerini birlikte dinlemiştim o inançlı ve düzgün biriydi ve bundan da keyif aldım.

Annemi üzmek zorunda kalmıştım. Sürekli onu düşünüyordum, sırf onunla bir yere gitmek için radikal kararlar alıp annemi üzmüştüm. Ama sonuç değmezmiş ama deneyimler insana bir şey kazandırır. Uzun zaman sonra ilk defa metroyla gidip gelmiştim. canım 10. Sınıf yıllarından canım bir anı. Bundan da şu dersi alıyoruz arkadaşlar: Sırf biri için radikal yenilik kararları alma.
Ama ben de canım o zaman çocukla sürekli karşılaşmaya çalışıyordum, sülük gibiydim belki bu yüzden arkadaş olamamışızdır. Ya zaten canım bir yıldı neyse boşverin gerisi ben de kalsın.
Canım yazan şey Şalak ve şalakca kelimeleridir.
Ne olursa olsun senin güzel bir kalbin var eminimki inancın vardır seni olumsuz etkileyen bir şey olmuştur dinde
Çok teşekkür ederim öyle düşünmene sevindim, Elbete bide dinden çıkınca dönüşü olmuyor olsa bile kuruntular bitmiyor
Rica ederim güzel insan dini bize olumsuz anlatanlar ve olumsuz kisiler yüzünden oluyor genellikle kurutular vevsese dir şeytan boş insana uğramaz demkki dolusun insalalh güzel bir şekilde mutlu bir şekilde dönüş yolun olur
Aklına gelen kurutular nedir? Sakıncası yoksa anlatabilirsiniz?
Benim dinsiz olmam yıllara dayanıyor kalıplaşmış fikirlerim var bi dönem tekrar Müslüman olup tesettüre bile girdim
Kurtularım dinin bi masal bi kandırmaca olduğu yönünde bi türlü inanamıyorum hep bi kusur bulmaya başlıyorum ama ben Müslümanken ve din hakkında sohbetleri seviyorum mutlu da oluyorum ama içimdeki ses hep eleştiriyor şevkimi kırıyor
Aslında çok güzel bir huyunuz var hakiki iman sorgulamaktan başlar ne güzel sorguluyorsunuz güzel araştırmayla ve güzel bilgiler alınca daha iyi olursunuz inşallah
Maşallah dolusun şeytan boş insana gitmez dolusun emin olun din kusursuzdur insanlar kusurlu bizler kusursurluyuz bende dini sohbeti severim ne zaman konuşmak isterseniz konuşuruz din hakkinda
Neden olmasın bende çok isterim çok teşekkür ederim iyi niyetinizden dolayı iyi akşamlar dilerim
Rica ederim hayırlı akşamlar
Hayırlı sabahlar
Teşekkür ederim sanada günaydın
Rica ederim
Teşekkürler eic icin
Amcama ihanet ettim
Ahhhh beee
Teşekkürler
Cevap
9Cevap
Benim sevdiğim biri olmadı ya da beni seven. ama olsaydı da her şeyi yapardım
Tüm gün onu dinlemişimdir. Bu cidden zor bir şey 😂
Kim Tae-hyung için tüm şarkılarını herkeşe dinletiyoyum ama Kim Tae-hyung'ın umurunda diğilim
Hiçtee bile odaa sana aşkkk
11 seneyle yargılandım.
neyse ki yanmadık.
nerde napar şimdi bilmiyorum durum böyleyken de değmezmiş diyip geçiyo insan hikayenin sonunda.
Ben normalde kola içmeyi sevmem eskiden aşık olduğum kız vardı hepimiz sınıfta yemek yiyorduk o içmem için çok ısrarcı olduğu için içmiştim
Mal gibi sabaha kadar konuştuğumuz için işe uykusuz gitmiştim
Yapmayacağım şeyi sevdiğim içinde yapmam heralde. Bu tür konularda çizgim sabittir.
Eşeklik yapıp kendime, anama ayırmadığım zamanımı ayırdım
çocuğu kandırmış, buna da bulduğu kılıf üzülmesin diye 😂😂😂
ha bu arada sadece özenti dinsizler böyle olur.
Ama sonrasında söyledim
İyi biri olmaya çalıştım
Kendimi rezil ettim
Hiçbir şey
Esenlik
Sahilde sabahladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?