Bir tane bile kız çevrem yoktu her şey çok güzeldi sadece iki tane yakın arkadaşım vardı o kadar erkek muhabbeti sadece hayatımda bi o vardı evlilik diye konuştuk her şey o kadar güzeldi ki yapamıyorum dedi gitti gittiği an erkekleri takip etmeye başladı bu nasıl bir şey hiç mi sevmemiş
Ben kötü bir şey yapmadım aldatmadım kandırmadım hep yanında oldum evlenecektik bütün ailesi biliyordu beni çok canım yanıyor ama ifade edemiyorum normalde böyle değilim hep o an tepki verirm ne olsa ama bunda içime atıyorum istemeden bir şey tutuyo sanki beni
Tecrübe olması önemli değil arkasından koşacak kadar yüzsüz değilim onun gibi başkalarınada koşamam hissetmiyorum normalde öfkelenmem bağırmam çağırmam gerekir bir şey tutuyo beni hiç böyle hissetmedim
Kızlar Ne Diyor
Güzel değilim yazamam emanemanemanemanemaaanneemann
Bilmiyorum hissedemiyorum bir şey
Nasılsın nasıl gidiyor?
Bilmiyorum
Nasılsın?
Hiç iyi değilim
Neyin var Niloya
Niloya mı çok güvendiğim biri çok zarar verdi
Hep zaten en güvendiklerimiz kazık atar
Bir tane bile kız çevrem yoktu her şey çok güzeldi sadece iki tane yakın arkadaşım vardı o kadar erkek muhabbeti sadece hayatımda bi o vardı evlilik diye konuştuk her şey o kadar güzeldi ki yapamıyorum dedi gitti gittiği an erkekleri takip etmeye başladı bu nasıl bir şey hiç mi sevmemiş
Demek ki doğru kişi değilmiş, belki hayatına gerçek kişi girecek. Birini severken hiç gitmeyecek gibi sevme, sevgi bitince defolup gidiyorlar.
Ben kötü bir şey yapmadım aldatmadım kandırmadım hep yanında oldum evlenecektik bütün ailesi biliyordu beni çok canım yanıyor ama ifade edemiyorum normalde böyle değilim hep o an tepki verirm ne olsa ama bunda içime atıyorum istemeden bir şey tutuyo sanki beni
Tecrübe diyeceksin belki senin gibi seven bulamayacak içinde tutma kimse için değmez
Bulsun ya da bulmasın önemli değil ben orasında değilim ona da üzülmüyorum kendim iyi değilim
Ona ne diye üzüleceksin yolunu bulmuş sen de sızlanmayıp yoluna devam edeceksin
Sızlanmıyorum ben durumun farkındayım sadece bu hissi yaşamadım daha önce yani tepki veremiyporum nasıl anlatayım
Bundan sonrakiler ırgalamaz tecrübe
Sonraki olmayacak zaten kısa sürede evlenmeyeceğim bi ilişkiye başlamam dünya güzeli olsun fark etmez
Nasılsın?
Bilmiyorum
Allah iyi etsin..
Sağol
Kötüsün herhalde
Çok
Kim üzdü seni
Nasılsın biraderr
Bilmiyorum iyi değilim
Nasılsın
Bilmiyorum iyi değilim gibi
Nasilsin?
Bilmiyorum canım acıyo ama hissedemiyorım sanki
Neden canın acıyorr
Birine çok fazla güvenmiştim yarı yolda kaldım
Tecrube olmus oldu oyle dusun
Tecrübe olması önemli değil arkasından koşacak kadar yüzsüz değilim onun gibi başkalarınada koşamam hissetmiyorum normalde öfkelenmem bağırmam çağırmam gerekir bir şey tutuyo beni hiç böyle hissetmedim
Yani bazen elden bir sey gelmez
Çaresiz miyim yani şu an öyle bir şey mi
Hayir sadece zamanla gecer