İkizler erkeği ile nasıl anlasabiliriz?

Ben akrep kadını olarak onun için baslı basına sorunum. Bana yapma dediği seyleri inatla yapıyorum bugün sonunda engelide yedim adamı zor durumda bıraktım bayağı. Bana kızıcak ortam ararken alttan alıp özğr dilediğimde bulusalım dedi. Bende dediğim dedik bir insanım oda beni dinle hata yapıyorsan Beni dinliceksin yersiz kıskançlıkların yüzünden ilişkiyi sen mahvediyorsun ben aramak için düzeltmek için uğraşırken aramadın dedi o esnada benim duygular hayli karısıktı pek detay vermek istemiyorum ama gözünde onu siklemeyen iş bu raddeye gelmeden ben düşünemiyormusum olanları katiyen hak vermiyorum ona ve kavga nedenide hep benmisim. Yazarken dahi sinir oldum. Şu bey ile nasıl bir iletişim kuracağız? Biz hiç anlasamayacak mıyız?

Güncellemeler
+1 yıl
Gittiği kursta 5 erkek 10 kız var benimkide yakısıklı dikkat çekiyor o kadar kız içinde durduğu için trip attım. Kendimi ifade etmeye çalışıyorum baska bir senaryo kuruyor orada. Ne yapsam yanlıs anlıyor tersliyor , 3 aydır her gün de kavga edilmez ya. Beyaz bayrağı çekiyorum yine de bitmiyor kavga 1 senedir her gün kavga ederdi kurstayken gördükçe kaçardım ondan hislerini basta açmayıncada görememiştim onu. Sinirli huzur kaçıran ukala tip der geçerdim hayatımı altüst etti şimdi dengesizlikle
İkizler erkeği ile nasıl anlasabiliriz?