Aşk İlişkileri Son görülmesini kapatan sevgiliye güvenilir mi? kinyassh Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Konu benlik değil. Son görülmesini kapatan sevgiliye güvenilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ben güvenirim evet 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Benim senelerdir kapalı, mavi tikim de aynı şekilde. Sevdiğim insanla aramda böyle hesaplaşmalar olmaz. Güvenilirlik bunla ölçülen bir şey değil 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baştan beri açıksa ve bir anda kapatıldıysa nedenini sorarım tabiki. Bir sorun mu var diye 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yıllardır her şeyim kapalı. güvenen güveniyor. senden sonra kapattıysa orası tartışılır tabi. 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu kadar takıntılıysan güvenip güvenmemek yerine ne zaman çevrimiçi olduğuna bakmak için uygulama indir. Her şeye anlam yükleme. 0 1 Yorumla kinyassh +1 yıl geneldi soru. Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. En ufak bir sorun ne kadar takıntı haline getiriyor değil ki? İşte bu yüzden bu devirde sevmek yanlış bir şey. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kapalıysa bile bana açmalı. Severim laa öyle sevgiliyi sksjsj 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Benimki de kapalı. Bu bir güven ölçütü değil bana göre. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Şüphen varsa açık açık sor.. verdiği cevap tatmin etmiyorsa ayrıl... 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Benim tum bildirimlerim kapali. Guvenmeyen kendi bilir. 0 0 Yorumla
peyamii Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Hayaletten sevgili olmaz olsa olsa son olur😂 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence sorun bu değil başka bir şey var gibi 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Guvenilebilir. Bende de kapalı çünkü. 0 0 Yorumla
Edarella_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl neden güven sorunu olarak gördün bu durumu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben güvenirim evet
Benim senelerdir kapalı, mavi tikim de aynı şekilde. Sevdiğim insanla aramda böyle hesaplaşmalar olmaz. Güvenilirlik bunla ölçülen bir şey değil
Baştan beri açıksa ve bir anda kapatıldıysa nedenini sorarım tabiki. Bir sorun mu var diye
Yıllardır her şeyim kapalı. güvenen güveniyor. senden sonra kapattıysa orası tartışılır tabi.
Bu kadar takıntılıysan güvenip güvenmemek yerine ne zaman çevrimiçi olduğuna bakmak için uygulama indir. Her şeye anlam yükleme.
geneldi soru.
En ufak bir sorun ne kadar takıntı haline getiriyor değil ki? İşte bu yüzden bu devirde sevmek yanlış bir şey.
Kapalıysa bile bana açmalı. Severim laa öyle sevgiliyi sksjsj
Benimki de kapalı. Bu bir güven ölçütü değil bana göre.
Şüphen varsa açık açık sor.. verdiği cevap tatmin etmiyorsa ayrıl...
Benim tum bildirimlerim kapali. Guvenmeyen kendi bilir.
Hayaletten sevgili olmaz olsa olsa son olur😂
Bence sorun bu değil başka bir şey var gibi
Guvenilebilir. Bende de kapalı çünkü.
neden güven sorunu olarak gördün bu durumu
Boş birseyy
Neden güvenilmesin
İHANET EDİYO
Evet
Herşeye bir anlam yükleme
Güveni bununla olcemessin
Güvenilmez aga
Benim de kapalı