Bu en çok merak ettiğim konulardan birisi bu, cevap verebilecek var mı?
Ben muhafazakar biriyim ve öyle birini arıyorum?
Bu en çok merak ettiğim konulardan birisi bu, cevap verebilecek var mı?
Dışarıda insanları gördükçe hayattan soğudum. Muhafazakar biriyim, işimde gücümdeyim. Sigara alkol vs kötü alışkanlığım yok şok şükür. Namazıma dikkat eder kendimi geliştirmeye çalışırım sürekli. Evlenecek yaşlardayım fakat ne birisini seviyorum ne en ufak hoşlandığım birisi var. Ne yapmak lazım hayırlı birisine denk gelmek için?
Soğudugum hayattan daha ne kadar soğuyabilirim bilmiyorum ama bazı insanlar gerçekten insanlardan uzak olma sebebim oluyor Nasıl bir zamandayiz ben sevemedim bu zamanı
Bende sevemiyorum. Kimsenin değer yargıları kalmamış
Kıymet vermek sevmek bunlar da yüzeysel ve samimiyetsiz oldu kimsenin samimiyetine inanamiyorum yuzune bile yalandan gülüyorlar herkes bir geciştirme çabasında Allah uzak etsin niyeti iyi olmayanlardan
Amin
🙃🤲🏻Amin
kendim gibi biri ama ben biraz daha günahkar biriyim dövmelerim var sigara da var çok az yılda bir denilcek şekilde bi alkolde içtiğim oldu ama şu an namaz kılar dininde işinde biriyim ve buna görede biri ararım öyle bi nesileyiz ki şu yaşımda bile utanıyorum nasıl böyle bi nesildeyim diye nasip kısmet allah kerim diyip susucaz dua edicez
şu an kapalılar bile, pi-ç alfa modeli erkekleri seçiyor hem böyle olsun ama hem namaz kılsın ahlaklı olsun dövmeli olsun gibi absürt kriterleri var. arayış psikolojisi seni yıpratır bunu üzerinden at
Şu şu olsun diye kriterim yok ama karakterli ahlaklı olsun diye kriterim var
Seçsinler diye ödün verecek değilim ama bu dönemde yaşıyor olmak Bi tık üzüyor
İhtiyaç duymuyorum, yıllardır her şeyi tek başıma yaşadım tek başıma başardım da insan arada sarılmak sevildiğini hissetmek istiyor
Cevap
2Cevap
Bulursun yakında
Nasip kısmet, hayırlısı olsun diyorum hep
Yani beğendiğin kızlara acilacaksin yapacak bir şey yok şansını dene
Neye göre beğeneceksin ki? Dış görünüş? İşim gereği çevrem %99 erkek. Hadi diyelim denk geliyorsun bir hanımefendiye, vakit geçirip iki sohbet etmeden neyini sevip açılabilirsin ki? Gerçekten birinden hoşlansam sevsem gider konuşurum zaten (:
Yani konuşmaya çalışacaksın iste onu demek istedim aslında meslek nedir
Proje yöneticisiyim
Mühendis misin 🤔
Evet
Nasıl hiç kız yok inşaat sektörü mu ,🤔
Enerji sektörü
Anladım hayırlısı olsun
Hakkımızda yapacak bir şey yok bilmiyorum bu evlilik işi nasıl karşımıza pat diye mi çıkacak yoksa bizim mi biraz çaba göstermemiz gerek o mu bizi buluyor bilmiyorum ama hayırlısı olsun
Hayırlısı olur inşallah. Bir anda karşıma çıksa anlayabilir miyim bilmiyorum da fjdjfj
o zaman antalya İzmir gibi şehirlerde değil daha muhafazakar şehirlerde ariyacaksın sen hiç konyada şort crop giyip gezen bir kızı hayal edebiliyor musun
Ankara'da yaşıyorum. Şehirlerin konuyla pek ilgisi yok. Dışarıdan tesettürlü gözüken kız erkek arkadaşının kucağına oturmuş gündüz vakti ne Bi çekincesi var ne başka bişey. Yer Konya.
valla eskiden öyleydi, benim konyada yasayan veya gitmiş arkadaşlarım hep anlatırdı yok crop giydim herkes ters ters baktı konyada yaşıyorum elbise şort hiç giymiyorum taciz edilirim diye burada insanlar çok dindar diyorlardı 2-3 yılda ne değişmiştir bilmiyorum ama ben şahsen hala ordu, mardin gibi yerlerde kucaktan kucağa atlamanın şort crop giymenin normal karşılandığını düşünmüyorum
Ahh kardeşim ahh, umarım böyle temiz kalmaya devam edersin. Bahsettiğin şehirlerde öyle şeyler dönüyor ki her şeyden tiksinme sebebim bu zaten
Bende öyleyim ama bu zamanda güven kalmadi insan korkar oldu
Sosyal çevreniz varsa ya da aileniz aracı olabilir sizin için ama benim öyle bir durumum da yok. Kimseye güven olmuyor sizde dikkatli ilerleyin
Ben bayanım gidip onlara bana birini bulun diyemem
Biliyorum ama yaşınız kaç şu an
26
Evlilik olayına bakış açınız nasıl, aileniz tarafından konuşma oluyor mu? Evleneceğiniz kişiyi siz mi bulmak istiyorsunuz yoksa görücü vs mi?
Ben bulmuyorum çünkü aile gereği böylede yetistirilmedik gorucu olur herhalde
Aynı durum işte. Görücü olsa da kim o kişi bilmiyoruz ki, ben insanları tanıyıp güvenemiyorum öyle kısa sürede. Nasıl olacak bu işler düşündükçe bunalıyorum.
Bizim için daha zor erkekler kızlara göre güçlü ve yalan daha çok erkklerde var
Kastettiğin şeyi anladım ve hak veriyorum. Allah senin de karşına temiz ve dürüst imanlı birini çıkarsın 🙏
amin
karakterine göre bulursun umarım. fazla seçici olmakta kişiyi bulmayı zorlaştırıyor
Çok zorlanıyorum. Diyeceksin ki sen iyi misin ki hakediyorsun bunu, gerçekten iyi olmak için çok uğraşıyorum. İnandığım şeyi yaşamaya çalışıyorum.
sizin yas kaç
28 yaşındayım
him anladım sizin gibi insanlar gerçekten az var şu dünyada
Bilemiyorum. Doğru olanı yaptığımı düşünüyorum bu konuda pişman değilim. Devasa projeler yönetiyorum ama bu evlilik ve nasip işini çözemiyorum. Çok fazla bilinmeyen ve çevre faktörü var.
him siz en azından elinizden geleni yapıyorsunuz başkaları olsa mercimeği fırına vereyim kafasında olur kimse bu yasa kadar temiz kalamazdı umarım böyle kalmayi devam edersiniz allah gönlünüze göre verir.
Amin, teşekkür ederim
beyefendi duygular insanın elinde olmayabiliyor insanlar arasındaki etkileşiminden kaynaklı öyle tipler tavlamak veya kızı nasıl yola getirebilecek tipler onlar için zor değil böyle işler gerçeği görünce hüsranla karşılaştıklarında gerçekleri görebiliyorlar.
Popülizmden kaynaklı bir durum, ne olduğunu bilmeden insanlar özeniyor ama gerçeği gördüklerinde geç oluyor
neyse boşverin böyle işlere kafa yormaya değmez insan kendi istediği ve nefsi ile hareket etmeyi tercih ediyor
Öyle tabi, bizim düşünüp konuşmamız bişey değiştirmiyor. Umarım bişeyler düzelir ve herkes hak ettiği değeri görür
muhafazakar insanlar özgürlüğe düşkün insanlara göre geriden geliyor rahat ve istediği gibi davranmak kolay olduğu için kimse zora gelemiyor şahsen benim çevremde örnekleri var
İnandığım değerler uğruna yaptığım şeyler zor gelmiyor. Her istediğini yapabilen basitleşiyor. Özgürlük her istediğini yapabilmek mi, bence hayır.
öyle işte size takip istediği atmak istesem kabul eder misiniz
Ederim ama burayı öyle çok kullanmıyorum bilginiz olsun, soru sormak için falan girdim
bende fazla kullandığım sosyal medya değil
ıstek nasıl atacağım
https://www. KızlarSoruyor. com com/uye/tr_ader
Boşlukları silerek profile ulaşabilirsin
ranadmr456 bu hesaba beni ekler misin o dediğini ben yapamadım
Buradaki kullanıcı adın mı bu
Takip isteği gönderdim
evet bu istediği kabul ettim
Xper yetmediği için mesaj atamıyorum bilgin olsun
hm sana istek attım
Yanlış kişi olmasın? Tr_ader benim kullanıcı adım. Seni takipte gözükmüyorum takip isteğin de gelmedi
tamam şimdi attım istek dediğin gibi yanlış kişiyi sandım
Ettim
Tarikat önünde pusu kur
Tarikatleri sevmem. Herhangi biriyle bağım yok. İnandığım İslamı yaşıyorum
Sen bulamiyorsan kimse bulamaz
Neden?
Konyalı mısınız?
Ankara
isin zor
Biliyorum
bulursun insallah
Amin, teşekkür ederim