AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yalanın beyazı siyahı olmaz tabii ama konudan konuya değişir bu
Konu şu çocuk kıza aklından 3 senelik sevgilisi olduğunu aldatildiğini ve askerdeyken aldatildigini gibi yalanlar söylemiş kıza ama aslında böyle şeyler yok
Anlamadım pek
Çocuk kıza aldatıldım 3 senelim sevgilim oldu demiş yine aldatıldım aklından uydurmuş yani böyle şeyler yok aklından uydurup soylemis
Seni yapmadığın şeyler yüzünden suçladıysa ve sen kendini bilen birisiysen ve kendinden eminsen bunu dert etme. Eğer beni aldattın gibi şeylerle beni suçlarda kapı orada arkasına bile bakmasin
Konuyu çok yanlış anladın ama neyse jdndnd
😃😃😃
Ben mi yanlış anladım yoksa anlatılamadı mı 😃
İlişki boyunca bu rutini yaşayacak olan kızdır 😂
Erkekler asla hatalarından ders almaz cünkü
Sonu ne olir peki
Kendini bu kadar muhtaç etme 👀
1 haftada bu kadar senaryo yazan, 1 ay sonra oskarlık olur.
İlk hafta yalan söyleyen 1 ay sonra neler yapmaz. Kaç kurtar kendini
Aklından biseyler uydurmus sanki öyle şeyler olmuş gibi anlatmış mesela askerdeyden aldatildigini söylemiş 3 senelik sevgilisi olup aldatildigini söylemiş halbuki 3 senelik sevgilisi bile olmadı sonra ilk hafta annesiyle tanıştırmaya kalkmış şey diyo sesini at sesiini dövme yaptırıcam flaan bunların hepsi ilk hafta
Yavrucum kaç kurtar sen kendini bundan deli bu
Psikolojisi yerinde olan birisi boyle şeyler yapmaz demi olgun olan birisi
Yapmaz
İlerde daha fazla yalan ile devam eder :)
İlişkinin başı böyleyse ilerde de yapar yani değişmez
e yani
Duygularının esiri olmuş 🤷🏻♀️ yargılanmamalı
İyide sevgili olali daha 1 hafta olmuş ayrıca kız sevmeidgini hoşlanmadigini soylemisti ayrilinca bide çocuk bunu öpmeye kalkmış daha 3 4 gün konuşuyorken o günden sonra soğudum falan demişti nasıl duygularına esir oluyor
Olabilir, söylediği ve hissettiği farklıdır.
Yani konuşali 2 hafta olmuş sevgili olalı 1 hafta bile değil nasıl duyguların esiri oluyor bi anda
Bilemezsin. Herkes aynı psikolojiye sahip değil🥱
Barışiyor ama sonra konuşmak istemediğini flaan söylüyor kız sonra çocuk yazıyor buna yine barışiyor sonra tekrar ayrılıyor
Sana da dedikodu lazım Ceren🤦🏻♀️
Yok be canım sıkıldı ne var konuşsan ndnrnr
Kıyamam hajah💕
Kaşar ya da paracı
Valla öyle bir kız değil ama saf galiba
Bilemem ama karşıdan öyle duruyor
ya da başka bişey var
Valla bende anlamış değilim cocuğun attigi yalanlar da yani dndndn
Bulmuştur bi zayıf noktasını ya da
Safoz ayol jdjdjdjdjd
Demek ki bişeyini buldu ya da yaptı mecbur bıraktı yoksa bi kız bi haftalık kişiye eyvallah demek hele yalanda hiç demez
Kiz daha 17 yasinda bişey yaşamamis görmemiş daha görmek yaşamak istiyor demekki jdjdje
Bak oda olabilir tavansa artık
Kız saf veya akılsız olmalı
Kız önce ayrıldı hatta akıllı sandım öyle akıllıca konuşuyordu ki nasıl barıştı anlamıyorum
Saf demek ki
herkes ikinci bir şansı hakeder.
maldır
Kız önce ayrıldı hatta akıllı sandım akıllıca şeyler söylüyordu çünkü ssonra nasıl barıştı acsba
mal olduğundan
Hatta sevmediğini hoşlanmadigini flaan söylemisti kendisi 🤔
işte maldır :D
Maldır
Ya herkes neden maldır yaziyor ndndndnd
Öyle ama her yalanına inanıp affetmek nedir djdjdj
Bu sefer akillanmistir diye mi dusunutor acaba ndndjd
Akıllanmaz yine üzülür
Tabiki
Evet
Sen bilirsin
Enayi
Kiz önce ayridli hatta akıllı sandım öyle akıllıca konuşuyordu ki nasıl barıştı acaba
Duygularına yenik düşmüş
Ama sevmediğini hoşlanmadigibi falan soylemişti hatta çocuk bunlar konuşali 3 4 gunken mi öpmeye kalkmış bunu o günden sonra soğudum falan demişti nasıl duygularına yeni düşüyor 🤔
Çocuğun amacı bildiğin farklı şeyler duygu yok büyük ihtimal kızda dediğim gibi enayi kullandırtıyor kendini
Valla kızla konuştuğumuz da gayet akıllıca konusuyordu ama kız bidaha öpmeye kalkma rahatsız oluyorum flaan demiş
O kız dediğin sen değilsin demi
Hayır ya bir tanidik
Onu uyar kendine gelsin
Ya kız ayrılıyor ama çocuk yazıyor sonra bu da barışiyor sonra yine ayriliyor çocuk boyle seyler yaptiği halde neden kıza yazmaya devam ediyor sence
Kızı cepte görüyor istediği gibi davranıyor işte sonra kız gel deyince geliyor zaten
Yani kız bir kere barıştığı için onu da artık nasıl desem bilemedim dndndndn çünkü kız ayrılmıştı bundan tavrını koymuştu barisarak hata yaptı çocuk yazdı buna öyle barişti
Hayırlısı olsun çocuk bunu kullanıyor oda kanıyor ne diyim ki
Ya bide bu çocuk bide buna watsaptan flaan gönderme yapıyor kız ayrildigin da ama o sırada bu çocuk instagram da kız ekliyor kız ayrildi bundan hakkı olarak görüyor heralde gerçekten sevse yapmaz diye düşünüyorum kız da watsapta gönderme yaptiği şeylere kanıyor olabilir m8
Çocuk bunu sevmiyor sevse yapmaz kendine bile saygısı yok demene göre hangi kızı ne zaman düşürürüm kafasında
Aynen öyleee çok iyi dedin çunku kızla ayrildiklarinda eski sevgilisine de istek atıyor yazıyor ama kız yüz vermiyor bu kız yüz verdi büyük ihtimal
Bir gururda mı yok bunun 😂 öyle birini nasıl sevebiliyor anlamış değilim
Eski sevgilisine yazdığın dan haberi yok ki