Güncellemeler
+1 yıl
Senelerdir birlikteyiz böyle bişi ilk defa yaptım o yüzden benden süphe etmez bence , birazdan sölicem. Anlamışsa yazarım 🥸
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yandan da " biri bana yazdı " diye söylüyor bana 😄
Simdi söledim o bendim diye , sinirlendi azıcık. Anlamamış çünkü bir sürü mesaj geliyor işinden kaynaklı
Simdi söledim o bendim diye , sinirlendi azıcık. Anlamamış çünkü bir sürü mesaj geliyor işinden kaynaklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Helal olsun abimize ama bu test ona güvenmek için yetmez. En güzel test, zamana bırakmak. Ne olduğunu anlıyorsun zamanla.
7 senedir beraberiz 😄
Ne güzel ama bu testlere gerek yok bence
Şöyle sevgilisini deneyenler ne kadar iticisiniz var ya
Ne var ilk defa yaptım , yıllardır birlikteyiz
Sus cevap verme bana ağzına tekme atarım senin çok sinir oldum asdjdk
Pek hoşuma gitmedi sevgilim böyle yazsa sanırım kavga ederdim kuserdim sohbeti faceden ilerletsenn konuscak gibi duruyo rahatsız oluyorum yazmayın demeliydi engellemesi lazımdı
Hemen engel attı
Başta yazması hata ama gereksiz muhabbete niye giriyorki
Ders veriyor, onu sordum çünkü 😄
Daha adam ne yapsın tersleyip engellemiş. Dövsün mü
@IvarTheBoneless7 başta niye yazdığına cbo veriyor aşırı saçma geldi ya
Bana yazmayın rahatsız oluyorum diyip anında engelemesi lazımdı
İşinden dolayı hergün yüzlerce insanla konuşuyor , bende işiyle alakalı yazdım başta ondan cevapladı , ben devam ettirincede tersledi engeli bastı
Anladım tamam peki
Neden görüşelim demiş.. ne desin selam yazanı hemen engellesin mi?
@IvarTheBoneless7 engelesun yani engelemesinde konuşsun mu sevgilisi var sonuçta aldatmaya giriyor olur
Ben ticaretle uğraşıyorum her arayanı mesaj atana engel mi atayım? Baktın yürüyor ilişkin varsa terslersin öyle de yapmış zaten..
@IvarTheBoneless7 aynen ticaret işi gibi sürekli insanlarla konuşmak zorunda olduğu için , başta müşteri sandı. Zaten bu tarz işi olan insanlarn telefonu o*spu telefonu gibi oluyor susmuyor xllslddl
Öyle 🤦🏻♂️ ben tanımadığım aramaları açmıyorum 🤦🏻♂️ telefon her çaldığında yedi sülalelerine sövüyorum
Yanyanayken gün boyu telefonuna bakabiliyorum zaten , şüphe çeken hiçbir şeyi yok senelerdir birlikteyiz ama asla salmam dikkatli oluyorum mutlaka , saf değilim , ailemde bu tarz bir aldatma olayı olduğu için daha dikkatliyim hatta , aldatan erkek napar iyi gördüm
🙏 sorun yok o zaman
Adam anlamış bence bu arada :D ahahah
No no no anlamamış
ya da senin olabileceğini düşünecek kadar zeki :D
Yüzlerce kişi yazdıgı icin hic düsünmedi bn olacağımı 😂
sen olduğunu anlamıştır
Meslektaşı gibi davrandıgım icin anlamamıştır bence , birazdan sorucam 😄
Anlamıştır zaten denediğini
Senelerdir birlikteyiz hic yapmadıgım bişi o yüzden süphe duymaz kesinlikle bence
Bu tür deneme seylerini ben cok itici buluyorum ya
Evet ya bende buluyordum , senelerdir birlikteyiz ilk defa yaptım eglencesine , birazdan dogruları sölicem 😄
Kavga cikar ama kotu hisseder kendisini adam bana guvenmiyor diye dusunur kafasini yer durur shdjsj
kimle tanıştırmaya çalıştın
bir deneme yetmez çok dene
Süpermiş
Sen doğrumusun peki?
Senelerdir beraberix ve senelerdir baska erkeklerle hiç konusmam , bakmam ilgilenmem bile. Bana %100 güvenir
Senelerdir berabersiniz ama sen güvenmiyorsun ona
Güveniyorum aşkom , eglencesine yazdım.5 dk sonra söledim güldük falan öyle yani
Kesin söylemişsindir
İnş seninde güzel güvenilir bir ilişkin olur
Geç bunları yıllardır birlikte olduğun birini deniyorsun birde bize yalan atıyorsun hadi bizi geç sen kendini kandırıyorsun bana diyeceğibe kendin için dile bunu
Ben evleniyorum canım yakında zaten. Sosyal medya hesaplarımızı bile birbirimize vermeyiz , o kadar güveniyoruz bir sorun olmayacağını. Biz bu fake olayıını konusup kapatalı saatler oldu bile hatta. Neden yaptın bile demedi , şaka olduğunu biliyor 😄
Atsana madem mesajları
Eveeeettt...