Evet dökülün bakalım 😂😂 aşık olduğunu inkar edenlerden misin yoksa?

Evet dökülün bakalım 😂😂 aşık olduğunu inkar edenlerden misin yoksa?

Baktığı her yerde ben olurum.
AşK tesadüfleri sever ama gerekirse o tesadüfleri kendim yaratırım.
Sonuç olarak her ne yaparsak yapalım doğru yer, doğru zaman diye bir kural var bence başka bir evren de sen onun mecnunu olabilecekken yanlış zamanda herhangi biri olabilirsin.
Benim için o kişi diye birisi olmadı.. ama olsaydı ben direk söylerdim zaten :D yani hayat o kadar kısa ki uzaktan bakışmak için bence zaman yok. insan sevdiğine seviyorum demeli ama bunun olması için de zaten karşılıklı duygularımızın olduğu bir ilişkimiz olmalıydı o kadın ile.. o zaman da zaten dememe gerek kalmazdı çünkü çoktan anlardık birbirimizi sevdiğimizi..
Fotoğrafını görünce bile enerjim yükseliyor, gülümsüyorum. Konuşunca bütün mantığım patates çuvalına dönüyor ve onun yanındayken güvendiğimi ona hissettiriyorum 😃 işte böyle belli ediyorum
Cevap
9Cevap
İnkar etmem.. Eğer karşılıklı ise bunu hissederim ve ona söylerim.. Aşık olmak kötü bir şey değil bence.. 😅
Belli edersem bir yerleri kalkıyor belli etmemek lazım..
Yüzüne bakıyorsam aşığımdır g***** bakıyorsam iyi niyeti değilimdir. 🤪
Bizde dürüstlük esastır.
Bakma sen öküz gözüktüğüme 🤪
Artık o diye bişey olmaz sen o olursun söylemeye de gerek yok ya seni anlar ya da zaten onda yoksun
Beli edemiyorum sanki onuu sevmiyormuş gibi davranıyorum o enayi de öyle sanıyor arada gösteriyorum anlamıyor bıktım
Elim ayağım birbirine dolaşır. Aşk çok güzel şey, birde denk gelsek.
Belli etmemeyi seçiyorum genellikle ama yinede enerjimden anlaşılıyor sanırım
İnkar etmem belli ederim ilgi vererek arayıp sorarak merak ederek
onun için dua etmeye başlarım..
😂😂😂😂
noldu?
Espiri olarak aldım 😄 yani aşık olduysam ona geçmiş olsun gibi 🤔 ben mi yanlış aldım
Evet yanlış anlamışsınız.
Pardon 🫣
Hoşlandığım kıza bunu dedim saçma sapan cevap aldık bundan sonra ağzımı kimseye açmam
Tanıştıktan üç gün sonra soylediğin için saçma sapan cevaplar vermis olabilir mi? :))
Tabi :) ne de olsa hayat uzun yarın yaşayacağımizin garantisi var:)
Söylerim niye belli edeyim
Hemen yüzüne bakarak söylüyorum.
aşık olan her hali ile belli eder/olur
Açık açık konuşurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?