Partnerinizin akemdik başarasının size göre daha yüksek olması önem arz eder mi kızlar?
Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beni etkilemez ben aşka bakarım çünkü.. yani zaten aynı olanların da anlaşamadığını görüyoruz.. eğer paraya bakan ya da kariyere bakan varsa etkiler.. ama sadece kafa uyumlu olsun aşık olayım ve mutlu olayım diyen varsa pek etkileyeceğini sanmıyorum ben.
Etmez , çünkü günümüzde kendini gelistirmislik ile akademik başarı maalesef aynı anda paralel ilerlemiyor. Bakıyorsun doktor olmuş konuşmayı kendini ifade etmeyi bilmiyor. Bakıyorsun öğretmen mimar vs olmuş mesleki hak tanım ve hukukunu bilmiyor
Cevap
8Cevap
Uyumsuzluk olur. Kişilere hayata başka açıdan bakar.
Bana göre etmez ama doktor kız arkadaşım mühendis olduğum için beni bırakıp gitmişti bunu hiç unutamam
Kızlar akedemik statüye daha fazla takılıyor anladığım kadarıyla karşımdaki beyefendinin de akedemik başarası bana kıyasla daha yüksek o yüzden yorumları alayım dedim
Ben statüsü ne olursa olsun insan olsun sevsin değer versin vicdanlı merhametli olsun yeter düşüncesindeyim ama kızlar söylediğiniz gibi düşünüyor maalesef
Ya tabiki bende bu şekilde düşünüyorum bahsettiğim işinin akemdik başarası olmasa bile boyle sorgulamalara girişmezdim benden iyiymiş kötüymüş çok önemi değil ama herkes sen ben gibi düşünmüyor işte
f*ck olursa eder belki oda ama evliysem zaten benim bir bütün olmuşuz sonradan popo kalkarmı bilmm
Yok abi cinsel acıdan degil oyle bakma sevgililik ilisikisi
Domaldıktan sonra hekim olsa ne olur. O an kimse düşünmez onu.
Cinsel acıdan sormsmıstım sevgililik ilisikisi...
Erkekler statüye takılmaz, dişi canlılar böyle şeylere önem verir. Ama yapmacık tavırlarıyla hayır derler.
Evet eder. Kültürel anlamda yakınlık olması gerek
Akademik başarı önemli bir faktör tabi 😂
ben ilk okul mezun uyum hiç fark et mez
Evet
Gurur duyarım ben
Beklenti ne peki
Sevgililik ilisikisi acısından fark olması tarafları nasıl etki eder? sürebilir mi?
Sosyal ortamda etkiler ama evde bence farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?