Kafedeki istenmeden gönderilen peçete soru detayda?

Arkadaşlar merhaba bugün bir kafeye gittik arkadaşımla. Oturuyoruz öyle konuşuyoruz falan. Garsonun biri peçete getirdi durduk yere peçeteniz kirlenmiştir buyrun yenisini alın dedi. Ben de teşekkür ettim. Rica ederim dedi. Yani arkadaşımın da benim de garibime gitti. Arkadaşım sadece içecek içiyordu ona peçete vermemişlerdi başta. Bana yeni peçete verirken ona vermedi. peçete de kullanan biriyim sürekli silerim yerken. Onu mu fark etti acaba. Yani istemedim sonuçta ayrıca kahvemin yanında da vardı peçete. Bilmiyorum hani içinde bir şey falan mı yazıyordu. Yoksa kibarlık için hoşlandığı için mi yaptı garson anlamadık. Hani elinde mi kaldı fazladan peçete de onu da bana verdi. Anlamadım yani böyle peçeteye bir şey yazıp garsona biri vermiş olabilir mi götür ver diye? Ben mi abarttım acaba. Fikirlerinizi merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada iki kız gittik kafeye. Sanırım öyle denk geldi verdi ya ben kezbanım xndjdjs

Güncellemeler
+1 yıl
Vakti olmayan okumasın kddkdks
Güncellemeler
+1 yıl
Lan abaza doldu yorumlar en iyi cevabı seçtim kardeş yardımcı oldu ben gidiyorum hesabı silecem zaten hoşcakalınnnn
Kafedeki istenmeden gönderilen peçete soru detayda?