Güncellemeler
+1 yıl
Konu şöyle kıyafet üzerinden açıldı ben okulda bir kızda böyle çok abartı giyinmişti sevmiyorum dedim olayı anlatarak oda unutmadığına göre bakmışsın dedi bende öyle biri cidden değilim anlatmaya kalktım arkadaş ortamında oldu diye falan sonra artık çıkıyorum uyucam dedim iyi geceler dedim oda sen bilirsin dedi bende neden soğuk davranıyorsun dedim oda ne demem gerekti iyi geceler demedim mi diye oldu dedi yorgunum falan sonra bende tamam iyi geceler dedim çıktım
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah günaydın mesajına cevap verdi bu iyiye işaret galiba :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tamam demek istediği içindir
İyi geceler demişsin ama hala yatmamışsın. Kız TripAdvisor atmakta haklı. Senden olmaz bro.
Çıktım uyumak için ama aklıma takıldı neden diye neden olmaz anlat bakalım
Ulan sanki senden çok oluyoda millete laf atıyon
@battalgazi007 Ne istediğini bilmediğin için senden olmaz. O kıza haksızlık yapıyorsun.
Yav ne istediği ile ne alakası var konu o değil ki. Zaten bir kıza başka bir kızdan bahsedersen çoğu rahatsız olur. Niye konuyu başka yere çekmeye çalışıyorsun
@battalgazi007 kızı başından savip uyumamasindan bahsediyorum
Ben o kız için her şeyi yapıyorum afedersiniz götümü yırtıyorum sevgili olmayalım bir birimizi tanıyalım diyor bende anlayışla karşılıyorum ama bazı durumlarda kıskanıyorum başımdan savmış olsam sabahlara kadar oturup dinlemem uykulu olsam bile ne yapıyorum anlamıyorum seviyorum ama o değeri görmüyorum bu gün instagramdan istek atan bir çocuğun istediğini kabul edip konuştuğunu öğreniyorum bu gün neymiş almancıymış yabancıymış o kadar başından savmış olsam götümü yırtmam kendimi değersizleştirmem
Açıklaman tatmin etmemiş demek ki morali bozulmuş trip atmış
Konuştuğunuz konu kızın sinirini bozmuştur. Anlık senden soğuyup tamam demiştir.
Biz kızlara anlatmayın başka kızı başka kız üzerinden örnek de vermeyin boyle yersin tribi
Saçma olmuş iyigecelr dese miş tamam ne yaw 😂😂
İşte sinirli diye belkide o yüzden yapıyordur anlam veremedim 😂
Trip atiyorda sen ilgilen miyon mu genlde belki ondan dır
İmalı laflardan kastın nedir?
Konu şöyle kıyafet üzerinden açıldı ben okulda bir kızda böyle çok abartı giyinmişti sevmiyorum dedim olayı anlatarak oda unutmadığına göre bakmışsın dedi bende öyle biri cidden değilim anlatmaya kalktım arkadaş ortamında oldu diye falan sonra artık çıkıyorum uyucam dedim iyi geceler dedim oda sen bilirsin dedi bende neden soğuk davranıyorsun dedim oda ne demem gerekti iyi geceler demedim mi diye oldu dedi yorgunum falan sonra bende tamam iyi geceler dedim çıktım
Tuhaf davranmış kız, ergence
Triplere girmiş bi hata mı yaptın?
İşte bir konu konuştuk sonra konuyu açıkladım örnek vererek o olayı hatırladığına göre unutmamışsın dedi sonra ben olayı anlattım falan sonra böyle oldu
Bi olay var yani 😄
O kızdan olmaz uzaklaş hemen
Trip atıyor işte
Trip atıyor işte
Ben sordum neden soğuk davranıyorsun diye ne dememi bekliyorsun dedi
E sen anla istiyor işte bildiğin TC kızı
şu an ne yapmam gerek peki
Neden trip attığını çözmen lazım Sherlock
Neden olduğunu biliyorum ama açıkladım ben kendimi diye düşünüyorum
Genelde erkekler kendini açıkladım sanar zaten kanka kadın tribe devam ediyorsa ona bu yetmemiştir ya açıklamadan sonra ilgi beklemiştir ya başka bir şey vardır ama bir şey muhakkak eksiktir 😂
Açıkladıktan sonra cidden uykum gelmesi peki onu napıcaz şu an aklıma takıldığı için uykuya dalamadık 😂
İlgi olarak napmam gerekirdi ki
Kanka onu da ben bilsem sevgilin ben olurdum herhalde ne bileyim kadın nasıl bir ilgi bekledi 😂😂😂
Bende tam çözmüş değilim daha 1 aydır tanışıyoruz ve böyle durumda mal ola biliyorum 😂😂
Hiçbir zaman çözemeyeceksin çok kafaya takma 😂😂 ama anlamaya çalış tabii 😂
Sakinleşmesi için uzaklaştım zaten o yüzden konuyu uzatmadım
Ama tekrar iyi geceler mesajına tamam dedi
İşte uzaklaşmıcan sorun o tamam yazdıysa sana gitmeni istemiyor bu kadar 😂
Bu açıdan düşünmemiştim ben zaten çıkıcaktım diye çıktım şimdi nasıl anlamıştır bilemiyorum 😂
Uykusu gelmistir
Trip. Hic çekme.
Trip atmış
Trip atıyor
Engelle geç