Uyumak istiyor ama rüya görmek istemiyorum sırf bu yüzden. Lakin gelin görün ki mutlaka da görürüm ve hatırlarım. Gözümü kapattığımda yine onu göreceğim diye korkuyorum. Ne yapacağım ben ya? Var mıdır bir çözüm yolu? 🙄

Uyumak istiyor ama rüya görmek istemiyorum sırf bu yüzden. Lakin gelin görün ki mutlaka da görürüm ve hatırlarım. Gözümü kapattığımda yine onu göreceğim diye korkuyorum. Ne yapacağım ben ya? Var mıdır bir çözüm yolu? 🙄

Uyumadan önce kendi sesini duyacak şekilde rahatlatacak olumlu cümleler söylemek , sevdiğin birine sarılmak verimli uyku meditasyonları dinlemek etkili olabilir.
Hııı bi düşüneyim bak bunları.
Cevap
7Cevap
Rüyalarına giriyorsa geçmiş olsun 😃
Düşünmeyerek
Aga beeee. Korku filmi izle 3 harfli 5 harfli. Belki onlar girer rüyana.
5 harfli de mi varmış? 😂😂 İyi fikir ama olabilir ha.
Yahu takmıyordum ki zaten, önüme bakıyordum rüyalarda hortladı birden. Neyse düzelicez. 😂
Siyah poşet kafamıza geçince 😂
Seni görmem imkansız imkansız imkansız, rüyalarım olmasaa
Bilinçaltınfan temizlemen gerekir uyanıkken düşünmemek gerek birazda zaöana kalmış
O nasıl olacak ablam be
İşte yok mudur bir şeyler yapılır belki diye 🥲
😮💨😐😐
dusunmessen ruyana da gırmez
Düşünmediğim halde rüyalarıma girme sıklığı arttı ama haliyle de artık düşünüyorum ister istemez.
bılıncaltından kaynaklı bır sey, bılıncaltında oldugu ıcın beynın sana gecelerı hatırlatıyor komple sıl aklından ne kadar kotu bır ınsan oldugunu dusunerek, kotu bır ınsan dıyorum cunku komple sılmek ıstıyorsn dıye yanlıs anlasılmasın
Kötü biri değildi ya öyle biri olsa çoktan soğurdum.
ama demek kı sana zarar verıyor
ritüel yap
Görmemek için ritüel mi var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar