İki gündür bana uzaktan baktıgını fark ediyorum. Bugun iki defa uzaktan baktığını yakaladım, ve hep hızlıca başka yere bakıyor onun baktığını fark ettiğimde. Utangaç biri ztn. Dün bana yine uzaktan baktı, ve yine fark ettim ve benim ferk ettiğimi gördügünde yime baktı bana bende güldüm ona yakaladim seni gibisinden oda geri güldü bana. Niye böyle yapıyor? Bakıp duruyor.
ama bugun mesela hic ilgilenmedi pek, okulda bakmadi pek. Anlamiyorum onu. Snap gonderdim bir kac gun once hafta ici okuldan once, selfie yuzumu, snapi aciyor cevap vermiyor okula gelene kadar. Okulda beni gordugunde hemen bir saat once actigi snape cevap veriyor. Gorur gormez hemen snap atiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O nasıl iş ya tam utangaç diyecektim Snap kullanıyormus Snap kullanan birisi utangaç felan olamaz ya da böyle bakıp da hiçbir şey yapmama felan olamaz böyle
Anlamiyorum seni. Danimarkadaki herkes snap kulaniyor, turkiyede snapchat herkezde yok mu? Seviyor mu anlamiyorum
Aga Türkiye'de Snap kullanan gençleri biliyorum çoğunun gözünde ilişki çok değersiz bir şey ciddi ilişki insani değil biri gider biri gelir kafasindalar bir sürü kişiyle flört ediyor bazıları e hal böyle olunca birçok kişi ile flört eden bir erkek utangaç olamaz utangaç olmayan biride öyle bakmaz bir bakar iki bakar gelir konuşur. Kendimden biliyorum ben konuşamam kızlarla bakarım sadece
Ama burada herkeste snap var, kucuklugumden beri var bende ve herkesle flort edenlerde var denilemez danimarkada. Herkeste var cunku.
Ee hoşlanıyor işte, sen de biliyorsun bunu.
Ama vir gun boyunca hic bakmadi oyle arkadasiyle konustu, ve su snapchat olayinida anlamadim. Az once snapimi acti, 10 dakika surdu geri gondermesi
Kafani karıştırmak ve senin onu düşünmeni sağlamak için garip hareketler yapıyor. Lisede misiniz? Liseli erkekler hoşlandıkları kıza karşı tuhaf hareketlerde bulunabilir bazen, soğuk yapma gibi. Ben lisedeyken çok hoşlandığım kızı, yolda karşılaşmamıza rağmen görmezden gelmiştim mesela.
Evet lise. Highschool. Ama oglan utangac burde snapchat herkeste var, bende snap yok demesen tuhaf bakarlar cunku hepsinde var. Aslinda snaps tesadufen girdim, ve Lucas snapini bir dakika once acti diyor, ve bende geri gondermesini bekledim acaba ne kadar surecek actiktan sonra gondermesi 5-7 dkk surdu
Karşılıklı sinyal veriyorsunuz birbirinize. Onun yaptığı çocukça ama farkında değil şu an. Hepsini hatırlamıyorum ama ben de lisedeyken karşılıklı olarak hoşlandığımız kızla tuhaf hareketlerimiz vardi. Birbirimize açılmadan lise bittiği için pişman olduk ikimiz de. Siz de pişman olursunuz. En iyisi git çocukla konuş, beklemenin anlamı yok ki 💁
Aslaaaaaaa yapmam. Aslinda bende ona bakiyom oda biliyor oda bana bakiyor bende biliyom ama cuma gunu okulda hic benle konusmadi oyle fitbol izledi yanindaki arkadasiyla. Ve o onumde oturuyor ve bacaklari uzun oldugundan benim ayaklarima carpiyor, hata bir ara masuz sakasindan masanin altinda biribirimizin ayaklarini yittik. Okulda mesela ogretmen sacma bisey dedigindd hemen bana bakiyof hani arkadaslar bakarya komik sacma bisey oldugunde biririne gulumserler oda oyle yapiyor
Senin kararın tabi ama ileride çocuğu unutsan bile içinde bir ukte kalacak, açılmadığın için. Lise aşkları tatlı oluyor, değerlendirmek lazım.
Sence seviyor mu, erkek olan o o acilsin. Mesela ona bir kac gun bakmasam hic konusmasam umursamasam okulda daha da sever acilid belki? Sence napmaliyim, nasil sevmesinj saglarim
Detayı şimdi farkettim, bu bakışma olayı iki günlük mü? Yoksa daha uzun süredir mi var? Sen onu umursamazsan sana daha çok bakar, açılma ihtimali artabilir ama açılır mı? Sanmam. Seni daha çok sevmesini istiyorsan, onun yaptıklarını sen de yap. Ona bakıp gülümse, gülümsedikten sonra başını eğip utangaç moda gir. Onun gözüne sempatik gelirsin. Tabi bunu abartmadan yap
'Erkek olan o o açılsın' demişsin ama bunun cinsiyeti yok. İçinde tutamayacak noktaya gelirsen sen açıl mutlaka. Kendin için yap bunu
Sende instagram var mi bana yardimci ol
Instagram kullanmıyorum. Burada mesaj kutum açık, yazabilirsin istersen
Benim seviyem xper 3 degil o yuzden olmuyorr
Beni takip et, sana mesaj atabileyim
Tamam