Kaynim yuzunden ev alamadik?

Ben çalışırken bir ev alabilirdik ama ev istemiyordum. Sorun eşimin erkek kardeşi, Türkiye'den buraya çalışmaya geldi, NIYET asla bizimle yaşamak değildi. Eşim sürekli kirayı ayrı ayrı ödemenin bir anlamı olmadığını ve bizimle kalabileceğini söylüyordu, ben bunu kesinlikle kabul etmedim. Eşimle birçok tartışma ve sohbetten sonra bir daire kiraladı gitti. Artık ev alırsak gelip bizimle yaşar düşüncesi aklımda kaldı ve o da öyle düşünüyordu. Eşimle konuştum hayir bizimle yasamicak dedi ama buna güvenmedim ve gidip baktigimiz her evde bir bahanem oldu ya da başka bir şeyler ters gitti. Oğlumun doğumuyla birlikte çalışmıyorum ve ev almam da artık mümkün değil. Ama yaşadığımız kiralik daire oldukça küçük ve yatak odasında biraz nem var. Ayrıca başka yatak odası da yok. Istemedigim biriliyle yaşamaktansa sıkışık bir dairede yaşamayı tercih ederim huzurum yerinde kendimi guvende hisederim. Bizimle kaldığı aylara dönüp baktığımda paniğe kapılıyorum. Kayınvalidem Türkiye'den arıyor oğlumla ilgilenmek zorundasıniz baskisi yapiyor eşimi sürekli manipüle ediyor. Kayınim 25 yaşında, çocuk değil. Ev almamak iyi bir fikir miydi? Baska kiralik eve gecin demeyin oda artik mumkun degil. Eşim dun yine sozu oraya cekti fbuyuk bir ev aliriz kiraya ortak olur dedi kardesinin ismini tam soyliceken kendini tutu. Bu konuyu defalarca konustuk ama anlamiyor. Not eşimin ayrica hic bir işi duzgun gitmiyor bana yaptiklarindan dolayimidir? Bana karşi cok haksizlik yapti o gunden beri işi duzgun gitmez.

Kaynim yuzunden ev alamadik?