Uzaktan veya sürekli erkek kadına neden bakar?
Fikirlerinizi ve erkeklerin açık ve dürüst olmasını istiyorum soruya cevap verirken..
Fikirlerinizi ve erkeklerin açık ve dürüst olmasını istiyorum soruya cevap verirken..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için önemli olan bir kadını aynı ortamda isem sürekli takip ederim göz ile herhangi aksi bir durum oluyor mu vs vs
Anladığım şu sorundan kadın ile aynı ortamdayken surekli ona mı bakarım başkasıyla konuşmama rağmen boyle mi diyosn
E tabii bir gözüm onda olur.
Ha anladım başka? Onu izlermisin arkası dönükken kız önüne dönünce goz göze gelirsiniz birden erkek başını cevirir neden
Her an takibimde olur. Tabii benim için gerçekten değerli ise. Başını çevirmesinin sebebi takip izlenimi vermemesi için olabilir belki utanıyordur göz teması kurmaktan bu da bir seçenek
Ama bak pek kizla konusmuyr konustugundada bisi istiyor gozlerinin icine bakiyr
Güzel
Ne güzel
Soru mu sordun tam anlayamadım.
Erkek kizla pek fazla konusmuyr ikisi diger kizlarla knsr onnla knsmaz digrr kizlar derken muhabbet felan soru sorma ama o konusmadigi kizdan bisi istediginde gozlerinin icine bakip konusuyr
Misal diyorum erkek geliyor ortama kiz kahkaha degil normal arkadasina gulerken erkek donup kiza bakiyor
Soru soruyorum anlatiyorum olayi sana
Şimdi anladım. Yani diyorsun ki normalde insanların gözlerinin içine bakarak konuşuyorken benden gözlerini kaçırıyor. O halde onu heyecanlandırıyor olabilirsin
Yarabbim benim gozlerimin icine bakiyor
Tamam o halde işte seni takip ediyor. Yani ne yaptığını vs izliyor onemlisin işte da. şu an bilincim çok açık olmadigindan sağlıklı cevaplar veremiyor ve algilayamiyorum :)
Ahahaha deli
Hoslanan erkek kızı görünce ne yapar?
Bu aciklayici soru oldu
Hahahaha bunu çok fazla duyuyorum gün içinde doğru olabilir :)
Hayranlıkla seyreder
Başka:)
Ama şimdi herkesin karakteri de bir değil. Ben olsam gidip konuşur sohbet ederim uzaktan izleme ile yetinmem ama sohbet ederken de gerçekten hayranlıkla bakakalirim
Bu bakio hep
Eli ayağına dolaşabilir heyecan yapabilir.
Ben cocuklara tebessum ediyorum dona kalip baktı bana
Böyle bir olay başıma gelmişti o an şöyle hissederek bakmıştım. Ne güzel de ilgileniyor bir çocukla ve bir çocukla ilgilenebilen bir kadın bir adamla da ilgilenebilir. Yani o sevgiyi ona da verebilir
Gülüş?
İşte hosuna gittiği için gülümsemiştir
Hayir kiz tebessum ediyor ogrencilere oda gordugu yerde dona kalip bakiyor kiza
Ya ben anlatamadum ya sen anlamayisun diye bir şarkı var ya şu an onu yssiyoruz 😂 işte hosuna gidiyordur onlara olan bu ilgin bunun başka bir açıklaması bana göre yok.
Sensiz yapamaz. çok meraklı olur
Merak ettigini nasıl anlarım?
Guzel soru
Cevap ver o zaman
Bakislarindan
Detayli anlatirmsn