Ben seni çok sevdim demek istediğiniz biri var mı?

Ben Tayfunu çok sevdim bunu bağırarak söylemek istiyorum. Her yerde bağırarak söylemek istiyorum hiç bir yere sığamıyorum al düğünümüz vardı kına da film durdum düğüne kalmadım bile. Çünkü çok mutsuzum. Ona o kadar çok fedakâr o kadar verici oldum ki herşeyimi verdim ya herşeyi verdim. Paraya ihtiyacı vardı düşünmeden verdim. Canı sıkkındı kafası dağılsın diye günlük ev tuttum sırf kafası dağılsın diye birlikte olduk parasını ben ödedim. Cafelere gittik parası yoktu canı sıkkındı parası yok diye ben ödedim. Bazen faturasını ödeyemezdi ben öderdim. Çok sevdiği kıyafeti alamazdi o zamanlar parası yoktu ben alırdım belki ona servet harcadım. Motor bile aldım ben ona ya. Ama o bir süre sonra kendine geldi işe başladı parası da oldu tabi. Benden utanmaya başladı benimle sadece gizli saklı yerlerde ya da apart evlerde buluşmaya başladı. Çok sık arayınca kızardı zorla buluşurduk buluşunca da öldüresiye döverdi. Ya ben onu çok seviyorum şimdi yok evlendi beni artık dövmek için bile Benimle buluşmuyor.
Ben seni çok sevdim demek istediğiniz biri var mı?