Sevgili Durumu Yardım Lazım?

Arkadaşlar sevgilim arada Bi triplenir gibi oluyor çok iyiyiz ama bazen kendini geri çekiyor ve kötü hissediyorum. Telefonda konuşurken oluyor özellikle bu. Bi çok güzel anlaşıp konuşuyoruz Bi anlaşamıyoruz neden böyle anlamıyorum. Bi problem var gibi hissediyorum hata bende de olabilir çok takılıyorum belkide böyle şeylere. Konuşurken konusunu açıyorum böyle böyle diyorum hiç bişey den haberi yok gibi ona normal geliyor biz sıkıntı yokmuş gibi konuşuyor sorduğumda. Ben böyle şeylerin konusunu açtıkça aramız kötü olumaya başlayacak sevgi saygı azalıcak biliyorum. Neredeyse ayrılcaz arkadaşlar rahat edemedim Bi. Bi şeye triplendimi beni kötü etkiliyor üstesinden gelemiyorum samimiyetsizleşiyoruz. Bu gece de uzun uzun konuştuk şimdilik problem yok gibi benim bu konuları açmamın yanlış olduğunu söyledi sürekli sürekli. Bundan sonra ne yapmalıyım arkadaşlar ciddiye bağlanacak Bi ilişki ikimizde temiz düzgün kişileriz böyle saçma şeyler olmaması lazım. Problemi anlayan var mı biri beni aydınlatsın mutlu olmak istiyorum artık...
Sevgili Durumu Yardım Lazım?